Бръмбар бръмбар избива

15 June 2016

Скоро една приятелка ме закле да й намеря човека, който се явил в предаването на Гала да разкаже как се излекувал от тежко и нелечимо заболяване, поглъщайки живи бръмбари знахари. Много било важно, нейна близка закъсала здраво и лекарите не й давали никаква надежда да оздравее. Само едни бръмбари й останали...

Аз веднага се разбръмчах, както винаги, когато някой ми постави задача. От мрежата разбрах, че не Гала за първи път е дала думата на излекуван с бръмбари знахари, а списание 8. И тъй като съм преизпълнена с доверие и уважение към колегите там, звъннах в редакцията. Любезно ми предоставиха не само контакт с човека, появил се по телевизията, но и възможността самата аз да получа бръмбари знахари в рамките на един експеримент, който списанието провежда. Имало общество от хора, излекували се от рак с помощта на бръмбари знахари, които ги развъждали и предоставяли безвъзмездно на всеки, готов да изпробва лечебната им сила.

Както разбрах, сърфирайки в мрежата, манията по бръмбари знахари идва от Русия, където с тяхна помощ са излекувани пациенти с диабет, бронхиална астма, СПИН, псориазис, хепатит (не се уточнява кой тип), Паркинсон... Произхождат от Източна Азия, защо пък да не са лечебни както всичко, идващо от Изток всъщност – дори вулканичните камъни, стига да не са от района на Фукушима. В Аржентина си били свикнали с бръмбарите знахари и ги гълтали даже за подмладяване и усилване на потентността. Можело да се приемат и профилактично с цел повдигане на имунитета. Как, чудя се, не се намери начин да ги предложат на Стив Джобс, та да пребори рака!

Впрочем сещате ли се, че преди известно време един чудак по телевизията твърдеше, че изтребвайки колорадските бръмбари от картофената си нива, започнал да ги яде. Не живи, но установил, че са идеално мезе за бира, а и взел да се чувства по-добре. Мисля си, че е от бирата... Тя нали обладава освен хранителни, и лечебни свойства.

Бръмбарите знахари обаче най-добре се гълтали с айрян. Така че подобрението няма как да е от него – знаете, ензимният фактор, нали, препоръката да не се консумират млечни продукти. Интересно какво е отношението към новия лечебен метод на вегетарианците и веганите. Често болните от автоимунни заболявания сменят най-напред режима си на хранене, преминавайки на веганска храна. Още по-любопитно ми е да разбера какво мислят по въпроса природозащитниците, особено радетелите за правата на животните. Все пак бръмбари, бръмбари, ама чак живи да ги поглъщаме не е ли някак извън учението на Буда. Но най-голямото любопитство, което ме гложди, е дали пък аджеба няма странични ефекти, дори и да са само от едното самовнушение. Положителни, разбира се – като описаните от гълтачите в Латинска Америка. Затова съм навита да пробвам. Както каза мъжът ми, ако не друго, то поне бръмбарите от главата може да ми избият.

ВИЖ КОМЕНТАРИ
5
Виолета Маринова
18 January 2021, 09:07

Подарявам бръмбари - знахари!

4
Larisa
12 February 2018, 14:30

До #1:
Но разбира се, много подробен отговор, който странно как пропуска да спомене вашето заболяване. Чудно още как, след като този вид "лечение" е един вид алтернатива на печалбарската политика на традиционната медицина, вие желаете да продавате, след като толкова други подаряват тези животинки (но и странно как затварят телефона, след като показвам желание да се информирам първо). И все пак, бих повярвала, ако поне един от вашите колеги даде достоверна информация за поне един човек който е страдал от каквото и да е била сериозна болест, по-силна от медицината, но не и от тези бръмбари. Но не. Няма интервюта с поне един от хилядите излекували се хора, няма дори и снимки преди и след на дори един човек, спасен от бръмбарите. Има ги само такива като вас, които са жива спам напаст - обещаващи чудеса без дори да и да са помолени за това, поредната вариация на рекламите които ни обещават как дa станем милионери без да си мръднем пръста. Kато първия коментар от вас, на статия за косата http://apteka-optima.com/187/предизвикателство/895/новина/8-лечебни-техники-за-сърбяща-кожа-на-главата/(изглежда бръмбарите помагат и при по-тривиални проблеми) - абсолютно несвързан с дадената тема отначало и много гръмък, но нулев отговор дори и след най-обикновен въпрос.
За финал, ако имате желание да ми отговорите, проявете инициатива и вместо да давате в същия дух като сега, помогнете на вашата кауза и просто пратете един линк за силата на бръмбарите. Дали ще е материал на живо от Южна Америка, показващ как местните ги "пият" за здраве (според други хора като вас); линк към статия за заинтересован и непредубеден учен, които желае да разкрие и пред себе си, и пред другите как те точно действат; дори блог на автор, излекувал се от която и да е болест по този начин, който да показва и други страни от живота на този човек, а не е удобно създаден само за тази цел - няма значение нито това, нито езика. Аз говоря и английски и немски, така че ако вие наистина желаете да помогнете и всичко това е истина, ще можете да ми намерите достатъчно правдоподобна информация за около минута (защото аз попадам само на статии в същия дух, където единствените снимки са тези на бръмбари, и няма нито един линк за заинтересованите, нито дори към българската страница на Уикипедия за знахарите). Ако ли не, продължавайте си със спама.

3
Larisa
12 February 2018, 13:25

До #1:

2
НАДЕЖДА
01 July 2017, 20:46

АЗ ПОДАРЯВАМ БРЪМБАРИТЕ БЕЗПЛАТНО - 0899 408057

Още коментари
ТВОЯТ КОМЕНТАР