Хороскопи
Седмичен хороскоп 05.04.2021 - 11.04.2021
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Витаете в облаците, скъпи Овни! Но точно сега това не е особено здравословно поведение. Много бързо можете да бъдете разочаровани от реалността. Най-добре се съсредоточете върху целите си, било то малки, или големи. Така до края на седмицата ще можете да се вземете в ръце и да поемете контрол над нещата, които зависят от вас.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Резките промени ви плашат, драги Телци. Но не трябва да позволявате това да ви бъде слабост – така сами ще си пречите да действате. Вместо това си кажете: „Ще направя каквото трябва, пък да става каквото ще“- и се носете по течението. Оставете на мира нещата, които не можете да промените.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

През тази седмица най-сетне ще можете да се порадвате на безоблачни дни. Не, не говорим за метеорологичните условия, а за вътрешните ви настроения и състояния. Ако през миналата седмица сте имали тревоги и бурни събития, то през тази нещата се успокояват и вие се чувствате ободрени. Сега е подходящ момент да стартирате нови проекти, да се отдавате на идеите си, на творческа дейност и хобитата си.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

През тази седмица посрещайте проблемите лице в лице, скъпи Раци! Недейте да се криете от тях, да отричате, че ги има, да отлагате всичко за после. Знаем, че за някои неща подходящ момент няма, но колкото по-скоро се заемете с неприятностите, толкова по-бързо те ще престанат да са ваша грижа. Междувременно се старайте да запазвате спокойствие, дори когато нещата не вървят по план. Няма нужда от допълнително драма.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

През тази седмица ще получите ценен урок, драги Лъвове. И той е да не се отказвате, когато нещата не се случват по вашия начин, или по начина, по който сте очаквали. Подобна представа е нереалистична. Случайностите са навсякъде около нас, така че най-доброто, което можете да направите, е да се адаптирате според ситуацията. А вие го умеете добре!

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Време е да преборите някои от страховете си през тази седмица. Да, скъпи Деви, даже е крайно време. Най-голямата ви грешка, която ви пречи да бъдете там, където искате, е че винаги чакате най-подходящия момент, за да започнете нещо, да се хвърлите в него и да му се отдадете напълно. Е, подобен съвършен момент, лишен от непредвидимости и спънки, не съществува. Трябва да гоните интересите си въпреки всички тези неща. През тези седем дни направете първите стъпки към това. Не отлагайте, не чакайте. Ще ни благодарите после!

Везни

Везни

24.09 - 23.10

През тези седем дни ще се наложи да направите някои компромиси, скъпи Везни. Но преди да възроптаете, нека ви успокоим, че това ще бъде полезно за вас. Да, не е редно да се примирявате с някои неща, но понякога губите границата между това и ненужните прищевки. Тази седмица най-добре намерете поне пет неща, които сте щастливи да имате. И им се радвайте! Всичко друго е суета.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Тази седмица можем да ви кажем само едно, скъпи Скорпиони: Всичко зависи от вас! Ако твърдо решите нещо, вие имате способността да го постигнете. Напоследък просто се лутате между „да“ и „не“, между това какво искате и какво категорично не искате. Време е да отделите малко време за размисъл, в което да изясните на себе си някои неща. Време е да избягате от чувството на обърканост.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

 

Усмихната седмица ви очаква, скъпи Стрелци! Човек може да ви завиди! Но това, което другите не знаят, че всички тези поводи за усмивки са извоювани, честно спечелени и плод на много труд. Сега можете берете тези плодове, заслужили сте си ги. Сега е и чудесен момент за почивка. Ако не сте си я давали скоро, е редно да го направите.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Дисциплина, дисциплина и още дисциплина! През тези седем дни всичко е въпрос на прецизност и постоянство, скъпи Козирози. Така че, не си позволявайте да изоставате, недейте да оставяте нищо за утре. Накрая обаче ще се чувствате удовлетворени и щастливи. В крайна сметка, усилията, които полагате, са за вас, за вашите успехи и цели. Нали?

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Стига толкова обяснения, драги Водолеи! Помислете добре кои са нещата, за които наистина има причина да се извинявате някому. Хората държат сметка за щяло и за нещяло. Но вие трябва да сте наясно, че когато става дума за личния ви избор, обясненията са излишни. Никой няма право да го оспорва. Така че, заставайте твърдо зад избора си и вярвайте в него. През тази седмица е възможно много хора около вас да го поставят под съмнение. Но това е без значение, ако вие сте наясно със себе си.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

През тези седем дни е важно да не приемате критиките твърде лично. Като че ли в момента всички са малко по-изнервени, малко по-припрени и раздразнителни. Всеки иска да изкаже своето мнение, всеки иска да наложи своята дума. Но вие, скъпи Риби, не сте по думите, а по действията. Така че действайте по собствения си план, а оставете останалото да бъде просто фонов шум. Може и да останете неразбрани, но накрая резултатите ще говорят сами за себе си.