Хороскопи
Седмичен хороскоп 18.06.2018 - 24.06.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Овенът подава на себе си, шутира, прави тройно разиграване отново със себе си, шутира към вратата, но за да докаже, че е по-добър от противниковият вратар, спасява собствения си гол. Нали схванахте, Овни? Тази седмица не проявявайте свръх, свръх амбиции. И ще влезе победният гол.

 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Телецът е Телец, когато е на път. И когато не е на път пак си е Телец, но тази седмица по-вероятно е да пътува. Командировка или друг прозаичен повод, изненадващо ще се окаже романтично пътешествие. Ако романтичният ви блян е пилот или стюардеса, кой знае - може и да се сбъдне. Така че попътен вятър, Телци.

 

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Бъдете честни със себе си идните дни. Бъдете и справедливи - нито много строги, нито твърде снизходителни. Ще получите нужната глътка въздух, свобода, от която вероятно сте се нуждаели. Близнаците сте такива скици като говорите със себе си. Бих искал да чуя такъв разговор. Ще е вълнуващ.

 

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Чудни дни да се откъснете от работата си, колкото и важна да е, колкото и спешна да е. Време е да си намерите нови хобита. Добре ще е, защото както казва Толкин "Който превърне Хобита си в работа е щастливец". Идните дни имате този шанс.

 

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Да, седмицата няма да е проста - сложна ще е. Но представете си ако тя бе човек, с кого бихте предпочели да общувате - с простия или със сложния? Така че късметлии сте, Лъвове. Към края на седмицата, ще се поуморенички късметлии, но пък какъв уикенд ви чака.

 

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Идните дни го карайте по-лежерно. Не се напрягайте, не се впрягайте, изобщо нека мантра ви е песента на Стефан Вълдобрев "По-полека". Чудна е и точно за вас. Сигурно ще си кажете "На тази пък му е много лесно, сигурно е вече на морето, а аз толкoва работа имам." Ами не, на вас ще ви е лесно. И най-вероятно вие ще сте на морето.

 

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Както неведнъж съм ви споменавала кучето Берг е Везни. Той занича зад гърба ми, докато пиша "Ама верно ли ще се влюбя?" - "Да, Берг." - "Щастливо?“ - „Да, Берг“ - „Ама в кой ден?“ - „Берг, този хороскоп не е единствено за теб. За всички Везни е.“ - „И за котките?“ - „Да, Берг, и за котките.“

Край.

 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Вятърът на промяната на Скорпиона не знам дали ви харесва, но определено ще ви завее идните дни. Хванете течението му защото е попътен. Не му се противопоставяйте. Разлюлейте се, променяйте се, разрошете се, изкуфейте в ритъма на песента.

 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Идните дни е твърде вероятно да има трусове сред семейството, някой приятел в беда. Готиното е, че имат вас, Стрелци. Които отново ще намерите моралните и физически сили да схрускате всяка неприятност или беда. Пфу какъв късмет, че и аз имам Стрелец в дома.

 

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Знаете приказката за двете козлета, нали? Е възможно е идните дни именно нея да разиграете. Казвам го силно и ясно, и на единия, и на другия Козирог. Не бъде твърдоглави, да не стане беля. Така де, бъдете едни толерантни козлета. И седмицата ви ще бъде прекрасна. Нали ще слушате?

 

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Водолея го пускаме в отпуска. Сериозно. И да сте на работа, крадете си минутки за отмора. Мятай поглед през прозореца. Събирайте въздух и слънчева енергия. Имате нужда от малко повече светлина и пространство. Дайте си я.

 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

За онези от вас, отнесли отново горчивия, най-големия шамар на приятелството - предателство, казвам обърнете гръб. Не е нужно пък все вие да сте толерантните и компромисните. Имате право да бъдете безкомпромисни. За всички Риби ще е чудна седмица. Благодаря за вниманието!