Хороскопи
Седмичен хороскоп 13.08.2018 - 19.08.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Ключово важно е идните дни да запазите самоконтрол, горещи Овни. Толкова сте нажежени, че сте склонни бързо да "палите" и да изгорите отношения и връзки, които са градени с години. Ако обаче успеете да се опазите от избухвания, от разрушителни и изпепеляващи думи и дела, ако запазите търпение и силните емоции ги впрегнете в градивни действия, то ще минете ма едно ново ниво в отношенията си с околните, света и себе си. Доста по-високо, направо великани.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Седмица, подходяща да демонстрирате своята воля и търпение. Дни, през които ще е хубаво да отметнете задачите, които са сложени в графа "скучно ми е, това ще го свърша после".Тази седмица е после. Разчистете всичко натикано в умствения ви килер, като нещо търпящо отлагане, банално и скучно. Ще си освободите място и въздух за чудни и изпълнени с лекота дни. Знам, досадно е лятото да се пишете домашни, но то кога ли не? Отметнете го и игрите ви ще са доста по-сладки.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Добра енергия огрява идните дни. Вашата. Ще имате сили да се справяте с много и разнородни задачи. Да обърнете внимание на повечко хора, да им дадете съвет и добронамерено рамо. Изобщо - летите, Близнаци. И затова не се учудвайте на опити да бъдете използвани като ракетоносител от не особено почтени люде, най-вероятно зодия "Кариерист". Нищо и никой не може да ви употреби. Първо няма да го допуснете, а и доброто не се консумира, то може само да вдъхновява.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Интересна седмица, не много лека, но пък доста интересна. Само не си представяйте старото китайско проклятие. В никакъв случай. По-скоро някакъв странен петобой, в който ще трябва да се доказвате на партия шах с шефа си, бягане от работа с градски препятствия, поради неканени, но скъпи гости. Или пък бутане на лек автомобил (не е задължително да е вашият), борба (класическа) с поредния монополист, неспирни танци. Никой не е подготвен като вас. Действайте!

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Малко напрегната седмица, през която ще ви се налага да отстоявате правата и интересите си. С по-груба игра, настъпателна и нападателна. От правото ви на безплатна сянка по изтормозеното ни от печелбари Черноморие, до правото ви на тишина през уикенда, въпреки спешността на ремонта (купона) у съседите. Няма малка правда и изривайки десетина до сто малки неправди, идните дни ще го докажете. Правото на Лъва да е лъв е неотменимо лъвско право! Не го забравяйте.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Седмицата няма да стартира по най-гладкия начин. Трудно ви е да се концентрирате върху важните за вас неща. И това, обяснимо е, ще ви поизнерви. А най-неравното е, че могат да го отнесат най-невинни и скъпи ви хора (котки и кучета също).Обаче ще се изгладят нещата и отношенията ви с тях. И не от само себе си, а именно благодарение на вашите усилия, на вроденото ви чувство за справедливост. Малки бури в чаши води, които ще съумеете да превърнете в малки бири в парка или коктейли на плажа. Всичко ще е повече от добре.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Задават се интересни дни, през които, ще ви се налага да взимате важни решения, а ще разполагате с минимална информация за тях. Осланяйте се на силната си интуиция. Всъщност, ще бъде забавно пътуване, без карта и компас, без ясна идея за посоката с категорична крайна цел. Но ще е пътуване, не лутане. Затова слушайте вътрешния си глас (аз не знам дали може да се слуша външния глас?), стъпвайте смело и се водете по звездите - най-древния компас.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Седмица, през която съвпаденията и случайностите ще ви съпътстват. Звездите ви намигат благосклонно, отвърнете им със същото, като се възползвате от всеки един шанс, който се разкрие пред вас. А тези дни няма да са никак малко. Късметлийски, добри дни, през които с лекота ще постигате това, което си пожелаете. Пожелайте си повечко.

 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Седмица, през която ще се движите със закъснение. И това определено няма да е по ваша вина. Няма и да е под ваш контрол. Единственото, което можете да направите, е да проявите търпение. Не може да смените машиниста или пилота и да влезете в разписанието. Няма как да поемете задачите на по-апатичните ви колеги или да се облечете скоростно вместо малката ви дъщеря. Въоръжете се с търпение, кръстословици и судоку за път.

 

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Седмицата се познава от понеделника. И напук на всички предразсъдъци за 13-то число, той ще е прекрасен. Още от 11:25ч. Започвайте силните си дни с пълни с въздух гърди и изпълнени с мечти глави. Следвайте ги, защото идните дни шансовете да ги изпълните са абсолютно реални. Да, скучен хороскоп, но той ще е единственото скучно през тези дни около вас.

 

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Идните дни способността ви да изчакате топчия момент ще е ключова за успехите ви. Не бързайте, наблюдавайте, анализирайте и изчаквайте. Ще дойде най-подходящият момент за точно попадение, за победния гол, страйк, удар. Търпението е вашият най-добър съюзник, съотборник, треньор, съветник и победен ход. Търпение и само търпение.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Дайте простор на вашето въображение и фантазия. Идните дни, освен че са необятни, ще са ви и супер полезни. Ще намирате нестандартни решения за справяне с банални задачи, ще измисляте нови, по ефектни и най-важното ефективни начини за раздвижване на позаспал бизнес или зациклили битови дела. Оставете артиста във вас да твори, във всички сфери на ежедневието ви.