Хороскопи
Седмичен хороскоп 20.05.2019 - 26.05.2019
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Идните дни сякаш няма да имате търпение да изслушате отсрещната страна. Склонни сте да прекъснете събеседника си в средата на изречението, да смените темата на разговора, да секнете нечий порив за разведряване с „Този виц е стар“. Задачата ви по дзенОвизъм идните дни е - ИЗСЛУШВАЙТЕ! Ще видите, че има защо. Ще чуете, де.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Хич няма да сбъркате тази седмица, ако следвате интуицията си. Слушайте сърцето си - то е мъдро. Ако нещо или някой дори смътно ви напряга - освободете се от присъствието му. Но, ако силно ви влече, независимо дали е приключение в ново начинание - кулинария, екстремни спортове (има ли екстремна кулинария?), ако някой силно ви привлича, ами... впуснете се в тази авантюра. Не слушайте мен, послушайте сърцето си.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Отдавна обмисляте промени в живота си, но в същото време се съпротивлявате на собствената си идея за ново начало, стартирано по нов начин. Е, може би не е бил моментът. Досега. Дали ще тичате сутрин, дали ще промените прическата си или семейния си статус, всичко, което сте смятали, че ще е за добре, за много, много по-добре, сега с лекота и вдъхновение ще сбъднете. Моментът е дошъл. Добре дошъл.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

За да бъдете харесвани и уважавани, но много по-важното - за да се харесвате на себе си, тези дни изобщо не се притеснявайте да бъдете нехаресвани. Особено от най-близките ви хора. Имате несъгласие с нечия политическа или житейска позиция? Изразете го! При това по вашия мек, но обоснован и деликатен начин. Мнението ви е важно и е важно да е вашето, а не в унисон с всеобщото. Не харесахте този хороскоп? Окей, вашето мнение е важно за мен.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Ако случайно наскоро сте изпитвали съмнения относно изборите си като цяло в живота, но най-вече относно професионалния ви път, идните дни те ще излетят с бързината на майски бръмбар, закъсняващ за работа. Работата ви ще спори, ще действате с размах и вдъхновение. Не позволявайте на ничия болна амбиция да разваля удоволствието ви от това да сте добри, много по-добри от тези над вас в служебната йерархия. Вашата амбиция си е съвсем здравословна, направо пращяща от здраве.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Дни, през които няма да има от какво да се оплачете. Освен ако нямате нужда просто да си се пооплачете, хей така, в името на хленченето. Всичко ще е повече от добро и ако укротите гласчето на максимализма си само малко, ще са едни прекрасни дни. Е, ще бъдат една идея твърде лежерни за вашата вечно търсеща натура, но пък - насладете им се. Спокойствието е наслада, не е застой.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Идните дни всеки желан от вас успех, ще ви струва малко повече усилия от обичайното или предполагаемото от вас. Една отлична тренировка-изпитание за вашите упоритост и търпение. Лесните победи не винаги са сладки. Вашите обаче ще бъдат и заслужени, и много, много сладки.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Така сте надобрели в това да разрешавате проблеми - свои и чужди, да преодолявате препятствия и да намирате решения на всякакви задачи, че идните дни сте като професионален убиец на всякакви трудности и казуси. В кръвта ви е да се борите и да побеждавате. Чисто и с един изстрел. Баам!!!

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Идните дни ще сте много по-полезни за себе си, ако правите неща за другите. Било доброволчество към организация или самоинициативно добротворчество - всяко безкористно направено от вас добро, ще е добре за вас. Някои го наричат "арма йога", аз просто... доброта.

 

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Когато поискате - можете всичко. Въпросът е идните дни дали ще имате желание да отстоявате себе си, позициите си, интереса си, мирогледа си. Впрегнете ината си във ваша полза, превърнете го в упорство. Надъхайте се. Идните дни пасивните форми на протест не са вашите. Ще бъдете печеливши, само ако сте активни и нахъсани.

 

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Единственото, което е възможно да позаоблачи тези прекрасни дни, е скуката. Видите ли скука – бягайте! Бягайте като дявол от тамян, като тамян от каквото се плаши тамянът, и изобщо - спасявайте се. Не, всъщност не бягайте от скуката, гонете е. Доказан факт е, че тя бяга пък от правене на неща, от творчество и красота.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Добронамерени сте и доброжелателни. По принцип и тези дни без изключение. Избягвате конфликти и това е добре. Но тези дни не предотвратявайте такъв с цената на всичко. Не и с цената на вашето добро име и самочувствие. Щом се налага - нападайте. Има и бойни рибки. Знаете, нали?