Хороскопи
Седмичен хороскоп 26.10.2020 - 01.11.2020
Овен

Овен

21.03 - 20.04

През тази седмица дайте всичко от себе си, скъпи Овни, и след това се надявайте за най-доброто. Истината е, че не можете да сте сигурни, че всички около вас ще подкрепят вашите каузи и цели, но когато покажете на какво държите най-много, верните съмишленици ще дойдат сами. Това важи както в личен, така и в професионален план.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

През тези седем дни разбирате, че притесненията ви са били напразни, драги Телци. Но вече сте отделили толкова много енергия в тревоги, че се чувствате изтощени. Съсредоточете се върху позитивните неща в живота си и не се поддавайте на ежедневните битови проблеми.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Седмица на съмнения в себе си и самокритики. Не се съдете твърде строго, скъпи Близнаци. Изяснете си каква точно е следващата ви цел, кои са стъпките към нея и започнете да действате бавно и продуктивно. Гъвкавостта ви е вашето предимство пред останалите. Но не очаквайте да видите резултати веднага, ако плановете ви са твърде грандиозни. Важното е да вървите в желаната от вас посока – тя е правилната!

Рак

Рак

22.06 - 22.07

През тези седем дни е важно да слушате интуицията си, мили Раци. Тя няма да ви излъже – нито за това кое да е следващото ви действие, нито за хората, в чиято лоялност имате съмнения. Също така седмицата ще ви донесе плодовете на постоянство и труд, които сте проявявали през последните месеци.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

През тази седмица останете активни във всяко едно отношение, скъпи Лъвове! Изразявайте смело позицията си (това го можете повече от добре), борете се за това, което искате и не пестете усилия. Те ще бъдат забелязани от правилните хора. Сега е чудесен момент за подобряване на професионалния ви статут и на финансовото ви положение.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Продължавайте смело напред към целта, скъпи Деви! Досега сте се трудили усилено за нещо и ви тревожи, че все още не виждате резултати. Те ще се появят, стига да не се отказвате, като ще бъдат повече от удовлетворителни. Също така изпробвайте късмета си през тази седмица – никога не се знае откъде може да изскочи златна възможност. Така че, позволявайте си да търгувате със съдбата си. Вие не сте от хората, се чувстват пълноценни, тъпчейки на едно място.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

През тази седмица се отпуснете, скъпи Везни, и си възвърнете увереността. Да, сътресенията, през които сте преминали ви правят по-несигурни, но е време да се отърсите от всичко това и да продължите напред. Помагайте на хората в нужда около вас. Това ще ви накара да се чувствате невероятно, създавайки много позитивна енергия около себе си.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Не гледайте в чуждата градинка, скъпи Скорпиони! Всеки се развива и постига целите си с различно темпо. Фокусирайте се върху себе си и не отсъждайте така бързо, че изоставате. Не забравяйте, че за някого вашият напредък е мечтана цел, също както вие лелеете за нечий друг. Радвайте се на това, което имате, защото то лесно може да бъде изгубено. Успехите, приятелствата, връзките – всички те изискват постоянна инвестиция.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

През тези седем дни при много от вас страничните занимания и хобита ще вземат превес над основните ви задължения. Откривате, че нещо, в което ви бива и ви доставя удоволствие, все пак може да бъде и ваша работа. Милиони хора по света са превърнали талантите си в хоби, защото не успяват да ги трансформират в професия. Но вие знаете най-добре дали сега не е дошъл моментът, в който за вас това да се промени.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Решавайте всеки проблем веднага и по възможност веднъж завинаги, скъпи Козирози. Недейте да се бавите и да отлагате. Времето не чака, а колкото по-бързо се отървете от даден товар, толкова по-скоро и успешно ще продължите да се борите за целите си. Дори и решаването на даден проблем да изисква неудобен разговор, проведете го – ситуацията няма да се уталожи.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Тази седмица благоприятства експериментирането и промените, драги Водолеи. Ако имате шанс да започнете нещо ново, да промените начина си на живот, да опитате нещо, което винаги сте искали, направете го. Ако експериментът е успешен, това може да промени живота ви към по-добро. Не звучи зле, нали?

Риби

Риби

20.02 - 20.03

През тази седмица целите, които си поставяте сами на себе си, ще бъдат най-важни. Дори и за останалите тази битка да е невидима, за вас тя е от първостепенно значение, за да си докажете, че можете. А вие можете, скъпи Риби, просто трябва вземете решението окончателно и да действайте.