Хороскопи
Седмичен хороскоп 14.01.2019 - 20.01.2019
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Скъпи Овни, в началото на периода ще е добре да укротите огнения си нрав. Звездите съветват да се пазите от некоректни партньори, прибързани проекти и решения в деловата сфера. Начинания, в които сте вложили енергия, изглеждат безрезултатни, но това е само привидно. Проявете търпение и скоро ще бъдете увенчани с успехи. Ако се борите с мелници, не забравяйте, че именно вие сте хората, способни да променят курса на вятъра. Бъдете търпеливи.

 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

През тази седмица ще сте склонни към конфликти дори и с най-близките си. Въпреки че понякога широката ви душа се чувства затворена, опитайте да се успокоите и да сте отстъпчиви. Отдайте се на разходки, оценете дребните радости в живота. Пазаруването винаги има положителен ефект при вас, но все пак бъдете внимателни с личните си финанси. Умеете да създавате разкош около себе си и с малко средства, а именно това ще бъде вашият кармичен жокер.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Имаше една поговорка: "Добрите хора никога не са сами". Тази седмица това ще важи за вас с пълна сила. Личен или професионален успех ще ви издигне до "звездата на деня". Обкръжаващите ще търсят съветите и компанията ви. Насладете се и бъдете щедри. Планетите определено ще ви връщат жеста.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Възможно е да се чувствате натоварени. Дребни спънки в работа, спомени от миналото или недоброжелатели могат да ви разстроят. Не допускайте това. Пуснете любимата си песен и не забравяйте, че стъпките на рака са бавни, но прецизни. Или както казват в Алиса - "Всеки си има по един рак за другар". Е, раци, намерете своите приятели и ще минете с танц през този период.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

През тази седмица бъдете артисти. Вашата вътрешна революция изисква да изобретявате и създавате. Насочете енергията си към духовните блага и за момент забравете кредитните карти. Бъдете железни, Лъвове. Очаквайте най-доброто и се осланяйте на вътрешния си чар.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

В началото на седмицата ще успеете да облечете цялата си същност в чар и светлина. Ефирни и безоблачни - това ще бъдете за другите. Оставете ежедневието на заден план и се насладете на мига. Прегръщайте любимите си хора, а ако сте сами, потърсете нови познанства. Седмицата е ваша, използвайте я.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Приятно е да носиш добри новини, затова тичам да ви кажа: Везни, звездите ви изпращат много поздрави и обещават една пъстра и прекрасна седемдневка. За много от вас отдавна отлагано решение най-сетне ще се превърне в реалност. Това може да засяга както делови промени, така и раздвижване в личния живот. Не е изключено да предприемете кратко пътешествие, съчетавайки полезното с приятното. Хората около вас ви обичат. Накратко: щастлива седмица. Да е честита!

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Изправени сте пред нови предизвикателства, Скорпиони. За съжаление, рутинните задължения също ви дишат във врата. Ако успеете правилно да подредите графика си, ще се справите с всичко. Опитайте да превръщате в игра ежедневните задачи - представяйте си, че телбодът е кораб, бройте усмихнатите служителки в администрацията, хей такива неща. Така не само няма да усетите умора, но и ще ви остане време да предвкусвате големите победи, които ви очакват.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Вероятно сте чували поговорката „Блага дума железни врати отваря"? Е, Стрелци, дори да не си падате по нея, постарайте се да я направите свое мото през идната седмица. С повече такт и дипломация ще постигнете желаното. Няма да има сърце, което да не разтопите, нито порта, която да ви затворят. Изпълнили сте голяма част от неприятните за вас задачи, затова сега е нужно единствено да поддържате темпото. Пътят е широк и е пред вас. Давайте смело на пета предавка.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Настройте антенките си, моля. И по-важно: подредете шкафовете. Разбира се, не става дума за чекмеджета с чорапи, отвертки и прочие. За тях никой няма да ви връзва кусур, вие сте над тези неща. От особено значение обаче е да въведете ред в главата си. Обособете уютно пространство на всяка мисъл и не позволявайте да ви завладее хаос или лошо настроение. Активността е това, което ви оживява. Най-удачно е да подредите и раницата си. Козирог е козирог, когато е на път.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Дали ще вали, дали няма да вали... Малко сте зациклили, Водолеи. Не знам на кой етаж е луната ви, но искрено ви препоръчвам две неща. Първо, да опитате да излезете от собствената си кутия. Идната седмица ще е изключително благодатна откъм научаване на всякакви нови неща, затова можете смело да се отдадете на самоусъвършенстване. Второ - оценете това, което имате. Рядко тази нишка ви бяга, но все пак се случва. Ами, хванете я здраво. Тя е цветна и си е ваша.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Внимание, Риби! Видяхте ли как ви изгледа симпатичният момък на опашката в денонощния? Респективно - сладката девойка в аптеката? Не? Сложете си очилата. Най-добре да заложите на най-розовата си гама при това. Към вас се е насочило цялото любовно внимание, приятелско отношение и изобщо: мир, радост и нови срещи. Естествено ще бъдете в пълното си право и да ги отхвърлите. Така или иначе се чувствате мотивирани и добре със себе си, за което тайно ви завиждаме.