Хороскопи
Седмичен хороскоп 29.11.2021 - 05.12.2021
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Седмица, през която ще сe наложи да сте гъвкави и повратливи. Плановете ви ще се променят, а събитията често ще са извън вашия контрол. Ако запазите самообладениe, съумеете да сте наблюдателни и практични, ще се окаже, че динамиката на тези дни е във ваша полза. Само стойте и гледайте. Внимателно.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Очертават се дни, в които страничните ви занимания ще ви донесат не само повече пари, но и повече удовлетворение. Не пренебрегвайте всекидневните си задължения обаче, дори да са ви доскучали или натежали. Разковничето на доброто ви самочувствие тази седмица е именно в успешното балансиране между няколко роли.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Леко отнесени, равни и лишени от много емоции дни. Всъщност - точно тишината и спокойствието, от които имахте нужда. Насладете им се. Презаредете батериите, носете се по въздушните течения. Липсата на екшън не винаги е синоним на скука. Понякога човек има нужда и от европейско кино.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Римувате, тактувате на ум и ви се въртят разни идеи из главата. Това прави периода подходящ за поети, но реализирането на плановете си оставете за по-нататък. Седмицата е подходяща да подредите приоритетите си, да изчистите шкафовете от ненужни спомени и да изхвърлите малко чужд багаж. Не изпитвайте чувство за вина и не спирайте да си тананикате.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

За вас, Лъвове, е време за избори. Хубавото е, че нямате нужда от ден за размисъл, отдавна сте взели решението. Е, сега е моментът да го изпълните. Бъдете уверени и последователни и всичко ще бъде наред. Аз лично бих ви се доверила и ще гласувам за вас.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Седмица, през която ще играете твърде близо до ръба на фала. Бъдете малко по-тактични, Деви. Явно тези дни няма да вземете наградата за Fair Play, но пазете от контузии както противниковите, така и собствените си играчи. Винаги когато настъпите някого, сами сте си най-строгия съдия и си вадите картон, а от това страдате и вие, и красотата на играта. Нали?

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Тежестта, която усещате на плещите си, е просто ефект от порастващите ви крила. Разкършете се, отърсете се от всекидневието, дайте шанс на органите си за летене си и отново ще бъдете вдъхновени и най-вече вдъхновяващи, Везни. (Колко е хубаво, че ви познаваме!)

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

На гребена на вълната сте. В случай, че нямате възможност да посетите някои екзотични плажове, действайте на местна почва. Морето може да е студено и негостоприемно у нас, но със сигурност ще намерите вълна, която да яхнете. В топ форма сте.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Скъпи Стрелци, ще се наложи и тази седмица да вложите сили в работа. Дотук се борихте с хиляди задачи, но не бива да се отказвате на финала. Сега е вашият период за „сеитба" на професионалния фронт, затова стиснете зъби. Скоро ще жънете.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Ако все още не сте усетили вятъра на промяната, твърде вероятно е през тази седмица именно той да разлюлее душата ви. Почти всичко, с което се захващате, е за добро в преспектива. От вас се иска само да бъдете последователни и да вярвате в мечтите си.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

В главата ви кръжат смели идеи за разтърсващи начинания. По-добре е да ги отложите на този етап. Винаги е добре човек да се интересува от новите преспективи, но през тази седмица е възможно всяко излишно движение да ви създаде трудности. Заложете на стабилизирането на позициите си и усъвършенстване на настоящето.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Възможно е струпването на ангажименти, гоненето на срокове и хилядите задачи да размътят водата ви, Риби. Най-важно е да запазите спокойствие. Дава ви се шанс да натрупате безценен опит, така че ако се почувствате изтощени и раздразнителни, припомнете си, че всичко свършено дотук си е заслужавало.