Хороскопи
Седмичен хороскоп 11.11.2019 - 17.11.2019
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Овни, нека мотото ви тази седмица е: по-малко емоции, по-добре, никак - идеално. Ще рече да се въздържате от прекомерна директност, особено с хора неподготвени за огнения ви темперамент. По отношение на чувствата също бъдете по умерени - хвърляйте искри, но не избухвайте в пламъци...

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Телци, седмицата е идеална за всякакви експерименти - да рушите, да градите, изобщо всичко, в което сте най- обрата си версия... Не убивайте забавата, като се стимулирате и опивате от желание да бъдете забелязани - потенциалът ви ще отиде на вятъра или даже по-лошо, ще се обърне срещу вас.

 

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Близнаци, обикновено предпазливостта ви е досадна, но тази седмица е най-добрата ви застраховка срещу всякакви разочарования. Ако работата ви е в застой, използвайте времето за да се обогатите със знания, умения и информация или се стремете към хора, които ги притежават. Придържайте се към изяви с ниски нива на риск и висок развлекателен потенциал.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Раци, не се прозявайте, а се забавлявайте и се чувствайте удобно, докато сте неотразими... Кариерата ви върви нагоре, а седмицата е пъстра като хвърчило - вашата свръхчувствителност може да превърне едно случайно увлечение в приключение и така да се потопите във фантазиите си, че да пропуснете да го изживеете. Всичко, което ви трябва, е две ръце да ви топлят.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Лъвове, на вас нещата не ви се случват, вие се случвате на нещата, особено когато ги искате. Може да осветите стая, сцена, че и цяла седмица! Защо да спирате да го правите сега? Всичко ви се получава, но ако не се получи, почивайте и ходете на масаж след работа. Или вместо нея.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Деви, тази седмица ще имате шанса да изживеете сладки мигове, които ще ви помогнат да направите откритието, че най-хубавите, забавни  и щури неща обикновено нямат нищо общо с логиката. Ако не се съпротивлявате упорито и методично, може да се окажете в епицентъра на парти, пременени с чисто нова гледна точка.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Везни, ще имате трудни за решаване въпроси, които хем ви плашат, хем ви вдъхновяват. Не го показвайте, а ако искате да се наложите, то бъдете дистанцирани, но тактични. Или се преструвайте на спокойни и балансирани. Преструвайте се, преструвайте се, докато го направите.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Скорпиони, по отношение на финансите звездите съветват - ако може да минете с боб, не купувайте трюфели... Но и не бийте барабана - направете го с тежест, придайте му загадъчност, тайнство с елементи на био мистерия... Ще стане прекрасно и почти без пари.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Стрелци, защо ви е толкова чар, ако неотменно не настоявате да постигнете своето?! Интересното е, че тази седмица го постигате внезапно, без усилия, без очаквания, почти докато спите... Обилен паричен поток, покупки, избягване на конфликти, при това с школувана грация... Покажете класа и не се дразнете от дреболии.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Козирози, съветите за вас са да се доверите на партньорство, което ще ви преведе без трусове през седмицата. Игнорирайте желания свързани с изкарване на лесни пари и удоволствия тип ,,безкраен празник". Емоционалната и финансова стабилност зависят от вас. Здравето ви - също.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Водолеи, звездите обещават да ви изненадат и, като знам чувството им за хумор, може да балансират вашият Ин с Ян... Бибиян. Много газирана седмица, в която сте в окото на хаос от привидно несвързани хора, събития, интереси и проекти.  Ще съберете вашите точки, а нестандартният подход ще ви помогне да ги подредите и свържете.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

За вас, Риби, седмицата е като добре заредена, пълна с лакомства сладкарница. Не се свенете, бъдете любопитни, инициативни и опитайте от всичко. С благословията на звездите може да си позволите крайната екстравагантност да дегустирате възможностите, без да бързате с решенията. Е, няма да е вечно, но толкова ви отива!