Хороскопи
Седмичен хороскоп 27.11.2023 - 03.12.2023
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Чували ли сте за улица "Траен мир"? Тя се намира в квартал Надежда. Е, ако буквално не живеете там, на мен ми хареса съвпадението, защото тази седмица ще се разхождате именно сред мира и надеждата. Най-хубавото е, че с вашето спокойствие и увереност ще бъдете техния почетен консул. Предстоят ви едни спокойни дни, наситени с добрини.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Тази седмица сте уличните артисти на зодиака, скъпи Телци. Толкoва творчески настроени и общителни, че всяка конвенционална сцена ще е тясна за вас. То е ясно, приходите на улицата може и да не са сигурни, но пък ще сте вдъхновение за много и различни хора, така че творете на воля и приемете моите аплодисменти. 

 

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Предстои ви малко полярна седмица. От една страна сте здраво стъпили на земята и преценките и самучувствието ви са адекватни с реалността, що се отнася до деловия ви живот. Но от друга - летите из захарни памуци, яхнали розови понита, ако говорим за емоционалния ви свят. Потърсете баланса!

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Възможно е тази работна седмица да ви се стори изнервящо дълга, хората около вас подозрително неразбрани, а заниманията ви безинтересни. Вината, естествено, не е у вас, звездите нещо са се нацупили и ви правят напук. Ами, отвърнете със същото. Тази седмица бъдете зодия Скептик и ще видите как през уикенда всичко ще е на мястото си, а звездите ще са доста по-мили с вас.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Предстои ви динамична и малко напрегната седмица. Възможно е да движите няколко различни, но ключови за вас проекти. Това не само няма да ви измори, но и ще ви амбицира да вложите всичките си сили. Опитайте да се пестите, действайте екипно, доверете се на партньорите си и не само успехът ви ще е почти сигурен, а и когато се разпределят благата, за вас да бъде лъвският пай.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Скъпи Деви, добре ще е да пишете "дъждовна" тази седмица. Твърде вероятно е околните да не изтълкуват правилно действията ви, което може да доведе до куп заплетени ситуации за в бъдеще. Затова за вас ще бъде по-добре да останете в дома си с хубава книга или сгушени в любимия човек. Курс по готварство също е удачно решение, както и всичко, целящо да ви направи по-добри.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Нали знаете известната фраза "Внимавай какво си пожелаваш"? Е, Везни, през този период тя ще бъде абсолютно вярна за вас. Сега е моментът да се оттърсите от неувереността си и поне за малко да слезете от облаците. Приоритизирайте нещата в живота си, подредете шкафа с мечтите си и концентрирайте усилията си върху наистина важните неща. В крайна сметка вървенето по земята също крие своето очарование.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Възможно е през периода фокусът изцяло да се измести върху любовния ви живот. Запознанство с нова личност ще ви накара бързо да прескочите бариерите, задръжките и миналото си. Насладете се на заливащите ви емоции и изцяло се доверете на сърцето и интуицията си, която всъщност е отличник тази седмица. В случай, че сте обвързани, може би е настъпило време да преоткриете партньора си. Често не забелязваме най-близко стоящите до нас.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

След като старателно опъвахте тетивата, звездите са решили да ви възнаградят и да ви осигурят подкрепа през тази седмица. Това, с което трябва да внимавате, са твърде високите очаквания и множество планове. Не бъдете максималисти. Заложете на компромисите и бъдете великодушни - както към Съдбата, така и към себе си. В случай, че емоционалността ви взема превес, най-добре ще е да се оттеглите настрани и да се успокоите.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Тези дни сте бунтарски настроени, да не кажа революционно. Твърде е възможно и най-малкото битово раздразнение да прерастне в глобален вселенски гняв. Ако успеете да впрегнете тази енергия и да създавате, вместо да рушите, то тогава не само Вселената, но и вие ще спечелите. А парата има къде да изпуснете.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Тази седмица е добре да останете cool. Резките смени в настроенията ви и чувството, че сте неразбрани, може да доведат до недоразумения в общуването. Опитайте се да не драматизирате излишно и да се придържате към веселия си нрав. Едно от най-ценните неща при вас е, че сте леки и въздушни. Водолеи, не го забравяйте.

 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

От една страна стоят мечтите ви, от друга - действителността. Хубаво ще е, ако през тази седмица намерите баланса между тях. Не се изхвърляйте към невъзможни блянове, а помислете как реално да извлечете максимума от текущата ситуация. Добре би било да се захванете с доброволчество, например. Така хем ще направите крачка към по-добър свят, хем ще свършите нещо конкретно. Бонус точки ще бъде възможността да разкриете талантите си.