Хороскопи
Седмичен хороскоп 27.09.2021 - 03.10.2021
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Очертава се леко изнервяща седмица, през която околните сякаш са се наговорили срещу вас. Възможно е да се сблъскате с претенции, критики и капризи у дома и на работното място. Отстоявайте позициите си, дори с риск да сте "лошото ченге". Не губете самообладание и ще бъдете убедителни в правотата си. След това ще берете плодовете.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Седмицата предвещава да сте толква "хлътнали", че изобщо да не забележите професионалните си успехи... а те няма да са никак малко. Но (пре)откривайки голямата любов, ще бележите точки и в работата. От една страна ще се радвате на постижения в офиса, а от друга ще късате маргаритки със завеян поглед. Важното е, че ще сте щастливи.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Възможно е тази седмица рязко да не съвпадне с плануваното. Ако запазите самообладание и не се поддавате на дразнители, може да се окаже доста забавно. Погледнете творчески на завихрящия се хаос и не само ще изиграете звездите, но в края вие самите ще сте със статут на звезда.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Весели и безгрижни дни. Финанси също няма да липсват. Препоръчително е да не ги инвестирате в срещи, вечеря на свещи или каквато ви хрумне романтика. Моментът не е подходящ. Седмица, в която сте по-скоро бизнес ориентирани бохеми, печелещи пари, спорове и басове. Сега сте алфа и трябва докрай да се възползвате от това предложение на Съдбата.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Дали защото ви е писнало или поради друга причина, изведнъж у вас се появява силно желание за промяна. Концентрирате волята си и със замах преподреждате приоритетите си, сменяте кръга си на общуване, обновявате целия си стил на живот. Без значение какъв е двигателят за случващото се, то е за ваше добро. Самостоятелността, с която вземате решения сега, ще се окаже фактор в свободата ви за в бъдеще.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Седмица на дежавюта. На изскочили от миналато хора или забравени случки. Приемете случващото се като шанс да поправите отминали недоразумения или отдавна счупено приятелство. Късметът е с вас. Като пътешественици във времето само не забравяйте хавлията си, в случай, че ви се наложи галактически стоп.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Късметът и доброто настроение ще ви съпътстват и през тази седмица. Продължете да спазвате дипломатичната линия в отношенията си с колеги, партньори и висшестоящи, за да затвърдите успешните си позиции. Ако все пак сте допуснали грешки, постарайте се да ги коригирате навреме, вместо да ги прикривате. Във всяка област преимущество ще бъде нестандартното ви мислене, затова се отдайте на въображението си. Разбира се, в допустими граници.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Въпреки че от началото на годината имахте странни периоди, сега е моментът да наваксате в отношенията си сред обществото. Активната комуникация със заобикалящия свят е от ключово значение, затова не се затваряйте между четири стени - буквално и преносно. Бъдете търпеливи, методични, тактични, оптимисти и сами ще се изненадате от струпването на приятни събития.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Работоспособността ви е на изключително ниво, но това не означава, че трябва да се изстисквате докрай. Добре е да забавите темпото. Вместо да се претоварвате в офиса, заложете на спорта. Извадете ракетата за тенис, смажете веригата на колелото или просто се разходете в близкия парк. Избягвайте и психическата преумора. Напоследък сте доста емоционални и чувствителни, затова първо дишайте, после мислете и чак накрая режете.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Ако си представим, че сте архитекти и строители на собствения си живот, то през идната седмица ще ви предстоят довършителните дейности. За съжаление, част от тях са обвързани с ежедневни, досадни и леко изнервящи ангажименти. Могат да бъдат бюрократични спънки, забавяния, изтощителни преговори. По-важното е, че сте близо до финала, затова се запасете с търпение и неутрализирайте всичко с усмивка. Съвсем скоро ви предстои удоволствието от добре свършената работа.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Налага се да поемате голяма лична отговорност, да се борите с ежедневни задължения и да внимавате във всеки детайл. Нещо доста изморително за вас. Хубавото е, че постигнатото дотук ще ви отвори нови възможности за реализация. Периодът е подходящ да напрегнете мускули докрай и да вложите цялата си енергия в занимания, касаещи бъдещето. Колкото до изтощението и рутината, чудесен антидот може да бъде една разходка сред природата.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

През тази седмица ще бъдете истински хитруши. Ще съумявате с намеци да насочвате мислите на събеседника точно в посоката, която е желана за вас. При тези обстоятелства не е чудно, че звездите ви съветват да заложите на преговорите, намирането на нови съдружници, затвърждаването на партньорства и прочее. От вас се иска стриктен план и прецизни действия, но те така или иначе са вашата истинска природа. Късметът е с вас, така че насладете се на периода.