Хороскопи
Седмичен хороскоп 27.03.2023 - 02.04.2023
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Задава се седмица, която ще изисква да впрегнете цялата си мъдрост. Важно е да не (само)съжалявате за събития с изтекъл срок на годност. Новите запознанства могат да имат различен знак. Затова, ако правилно ги отсеете, възможно е да доведат до нова любов, добри перспективи и забавления. В противен случай може и да се разочаровате. Както казахме: бъдете умни, Овни. По-малко действия, повече съзерцание и ще видите как Обстоятелствата работят за вас.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Дни, направени повече за любов и забавления, отколкото за работа. Среща със стар приятел, пикник с половинката или нещо подобно ще ви зарадват искрено. От друга страна, в деловата сфера миражите не са препоръчителни. Добре ще е да сте внимателни в работата с документи, в контактите с колегите и най-вече с шефовете си. Точно сега не ви е нужен скандал за кламери, закъснения и други офисни дебати. Заложете на приятните емоции с близките и го ударете на живот.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Периодът е подходящ за натрупване на нови знания и затвърждаване на вярата в себе си. Но! Недейте да се изхвърляте и да прекалявате с демонстрации. С поведение на всезнайко е твърде вероятно да провокирате дразнение в околните. Малко повече сдържаност от ваша страна ще накара вродените ви чар, умения и комуникативност да изпъкнат на преден план. Какво ти изпъкване, направо ще си блеснат като кубе на слънце. Бъдете себе си, но не прекалено.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Идва седемдневка, през която ще забравите стъпките назад, Раци. Моментът е особено подходящ да положите начало на изкачването си нагоре. Това важи както за професионалния, така и за личния ви живот. Живеете в хармония и разбирателство със себе си. Точно сега е добре да поговорите с прекрасната личност, Аз-а, да изясните какви са мечтите и желанията ви. Това ще помогне за определяне и на целите, а нататък - вие сте. Плюс малко звездна подкрепа.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Развявате гордо грива, но какво се случва в душата ви е мистерия за околния свят. Какво да ви кажа, Лъвове... Всички обичат увереността ви, но трябва да направите граница с напразното честолюбие. В противен случай рискувате да обидите и нараните точно хората, които не бива. Моля ви идните дни да обуете най-меките си чорапи и да стъпвате тихо с лапите си. Преценете наново отношенията си и в крайна сметка се извинете, ако се налага. Благородство е ключовата ви дума.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Късметът в работата не просто ви съпътства. Той ви гони, тича и ви води за ръката. Разбира се, ако при вас изобщо можем да говорим за щастливи случайности. Повечето неща са плод на железния ви анализ, брилянтен план и перфектно изпълнение. Та, всичко при вас е наред, Деви. Именно поради тази причина ще е добре да пуснете амбициите си в кратка почивка. Отпуск на духа, тялото и ума ви ще ви дойдат ободряващо. Изкарайте известно време с близките или с любимото си занимание.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Жизнената ви енергия забележително се покачва. От вас бликат сексапил, труд, творчество, ампери и всякакви други токове. Постарайте се да използвате правилно заряда си, Везни. В случай, че решите да продължите напред, лесно ще убеждавате и ще печелите съмишленици. Виж, разходки в минали истории най-много да смутят душевния ви мир. Пътуванията и запознанствата с нови хора могат да доведат до изключително благоприятни съюзи. Посоката ви стана ясна, нали?

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Ако почувствате битка между разума и сърцето, не карайте да страда черния си дроб. Тоест - каквито и колебания да имате, сега не е най-подходящият момент да се отдавате на пороци. Предстоят ви дни, през които трябва да направите реална оценка на изискванията, нуждите и желанията си. Не се шашкайте, Скорпиони, ние сме с вас. Просто ви е необходим малко реализъм и да си спомните, че много хора ви обичат и държат на личността ви. Останалото само ще се нареди.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Задава се период на интересните предложения. Те могат да започват с "Хайде на по кафе" и да завършат с "Какво ще кажеш да си отворим магазин". Как ще отговорите и какво ще се случи в крайна сметка, до голяма степен зависи от вас, Стрелци. Вярата ви в добрия ход на нещата ще спомогне за реалното им осъществяване, но все пак се пазете от илюзии. Така че: за кафето - може, защо не. Относно магазина, честно казано, съм резервирана.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Промяната почти винаги е за добро, Козирози. Трябва да си повтаряте тази мисъл. Чрез трансформация на обкръжението или плановете възможно е да намерите именно житейската цел, която досега по необясними причини ви е убягвала. Ама те така правят житейските цели, малко са си срамежливи. Гледайте оптимистично на нещата и ще намерите много възможности. Шансът и късметът са на ваша страна. Планетите също удрят едно рамо, от вас се иска само да сте спокойни.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Надявам се да не прозвучи грубо, но образно казано социалното животно у вас ще разбие клетката си. Засилва се желанието ви да блеснете в обществото. И всъщност, с право. Именно на някое мероприятие можете да се запознаете с влиятелни личности, които да променят живота ви. Това, за което звездите предупреждават, е прекомерната ви емоционалност. За да контролирате себе си, потърсете "жокер от приятел". Хората, запознати с душевността ви, ще са ви в помощ.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Скъпи Риби, ние ви вярваме, повярвайте си и вие. Може да ви звучи като предизборна платформа, но точно това трябва да направите. Възможни са вътрешни борби, добрата новина е, че няма как вие да не сте победителят. Ще ви зареждат положително добрите постъпки и малки жестове на внимание. Не ги пестете и в двете посоки. Друг пристан на нежната ви душа ще бъдат изкуството и природата. Усмихвайте се, прочетете книгата, за която все няма време и се разхождайте.