Хороскопи
Седмичен хороскоп 22.07.2019 - 28.07.2019
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Идните дни ще се случи това, което желаете, в случай, че желаете да приключите сложна сделка, да спечелите (с труда си) повече от обикновено пари. Обаче и ако искате да сте стабилно рамо за скъп приятел или близък роднина. Затова пожелайте си точно тези хубости.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Знаете сигурно, че скачачите на троен, овчарски скок имат три опита на състезание. Представете си, ако при първия не съвсем успешен или направо неуспешен те се нацупят, да кажат „не става" и да си тръгнат разсърдени на себе си и света... Тази седмица сте скачачи. И то на много високо и далеко, но използвайте всичките си опити. Разбрахте ме, нали?

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Смалете очакванията си тези дни. Не очаквайте много и ще сте очаровани. Не, че няма да получите много приятни изненади и добри шансове, но именно тези дни сте склонни към свръхочаквания, а поддадете ли им се, няма  да се зарадвате на успехите си, които всъщност няма да са никак малки.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Купете си коректор - течен, сух и онзи, който е като писалка, защото тези дни ще коригирате с размах. Ще коригирате ваши погрешни действия в миналото, планове за бъдещето си, правописни грешки в домашното на децата, лош избор на партньор на скъп приятел... Коригирайте със замах. Отдава ви се.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Знаете ли какви сте смелчаци! А тази седмица още повече, защото тези дори дребни неразбории и неприятности ще ви амбицират да кажете: „Ти на мене ли?!" И не само да ги преборите, а така да ги изплашите, че дълго време да ги държи влага. Хайде, казвайте го и ги стреснете яко.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Опитвате се да се раздадете на много фронтове. И ще успявате. Но не подценявайте нуждата си от почивка, лично време и вашите нужди. Раздавате и се радвате безкористно, което е похвално. Но, ако го правите до безкрай, какво ще остане за вас? Слагайте ясна граница идните дни на вашата територия, на личното пространство.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Простотата ви подхожда идните дни: по-семпла храна, по-неекставагантни дрехи, и най-вече занимания и отношения. Простотата обаче да не се бърка с простотия, тя отива на една тринайста зодия - простак. А такива няма в читателите на нашия хороскоп. Просто е.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Вашият различен поглед, креативността ви, ще ви правят изключително полезни за околните, за света и самите вас. Творци сте дори в най-прозаичните дейности. Творете! Независимо дали сте заварчик или поет, творбите ви ще се получават много повече от прекрасни.

 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Много ви се ще тези дни „да изясните нещата", най-вече с партньора ви. Но идните дни не са подходящи точно за това. Развихрете се обаче у дома с почистване и някой лек летен ремонт. Александре, поправи най-накрая душа!

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Самоотричането е термин от псевдопсихологичната ненаука, която описва способността на хората да се вторачват в отрицателните си черти, неуспехите си, да ги преекспонират и да са мрачни и мнителни към себе си. Не го пробвайте вкъщи, то е за професионалисти.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Силна финансова седмица за вас. Изключително добре ще изкарвате, но не се чувствайте длъжни всичко, което спечелите, да похарчите моментално. Пазете си бели пари, за още по-бели дни. Не казвам да сте скръндзи, а просто една идея по-пестеливи.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

В работата скука. Обаче в личен план, какви вълнения! Важно е да знаете, че всяко вълнение, което искате да изпитате, вие ще трябва да инициирате. Вие сте активната страна. Ако просто седите и гледате влюбено и си мечтаете - ще си останете с мечтите. Риби канят.