Хороскопи
Седмичен хороскоп 27.05.2024 - 02.06.2024
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Възможно е (но не и задължително) седмицата ви да тръгне малко на обратно, в понеделник да имате силна нужда да е неделя, да ви се доспива - “още пет минути“, да не ви се мисли за предстоящите задачи, какво да облечете и защо алармата има такъв противен звук, а пък точно през уикенда да се чувствате нахъсани за работа, кипящи от планове и идеи и леко разочаровани, че сте пропуснали началото на работните дни да ги задействате. Обаче, нека не прескачаме средата на хороскопа нали? Ако понеделникът ви се инати, пуснете го да мине. Но ако искате през уикенда да се наслаждавате на чисти от работни въпроси почивни дни, дайте си малко зор, вдигнете коефициента си на полезно действие, дори да ви струва повечко усилия.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Благоприятен момент за завързване на нови авантюри в живота на Телеца. Инвестирайте на воля и с фантазия във външния си вид и доброто си настроение. Бъдете настойчиви и дори офанзивни в следване на вашите желания, независимо дали те са свързани с нечия компания или ново екстравагантно бизнес начинание. Тези дни сте предприемчиви, а това ви прави привлекателни, което на свой ред ви прави щедри и отново привлекателни. Звездите са на ваша страна тези дни, но мисля най-вече добрата стара Луна.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Дни, през които много от вас ще се разделят с илюзиите си. Спокойно, не идва реч за някакъв дълбок и драматичен катарзис. По-скоро моменти на просветление, на плесване по челото или събуждане след фантастичен сън. Разтъркайте очи, естествената ви среда е реалността. Радвайте ѝ се, защото сега предпоставките да дръпнете рязко в развитието си са оптимални. И във връзката ви, и в кариерата изобщо нямате нужда от заблуди, било то и много красиви. ПП. Този хороскоп не важи за близнаци-професионални илюзионисти, те просто ще реализират нов, по-успешен репертоар.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Светът наистина е голям и изкушения дебнат отвсякъде. Особено идната седмица, особено Раците. И най-вече ангажираните в сериозна връзка, в дългосрочен проект, скрепен с обвързващ договор или дори обещание, дадено пред самите вас. Много ще ви гъделичка да нарушите някоя норма, да прекрачите граница, хей така просто от любопитство или авантюристична тръпка. Обаче, моят съвет е ако ще се поддавате на изкушения тези дни, нека те са дребни, малки прегрешения. Свързани с един шоколад или чаша вино повече. С непрактична покупка. Със заигравка с външния ви вид, но не и с душевния ви мир. Кръшнете на любимия си цвят, вържете тенекия на партньора си по тенис. И така хем дяволчето у вас ще е сито, хем Ин и Ян ще са си в цялост.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Ще трябва да изгоните емоционалната си сънливост и евентуално нежелание за действие, Лъвове. Знам, периодът е такъв, че изобщо не ви се работи, не ви се участва във важни дискусии, не ви се иска да се ангажирате със сериозни решеня. Но ви чакат важни дела или пък не толкова важни, а ежедневни и досадни, но нетърпящи отлагане. Стегнете се, сега е време за действие, ще дойде и времето за почивка.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Случайно ли е, че в Дева има Ева? Първата жена, първата изкусителка, първата майка, видяла и напуснала Рая... заради желанието си за познание? Не, не и тази седмица, през която женското начало, ще е силно изявено в представителите на тази зодия - и жени, и мъже. Не му се противопоставяйте, защото ви се очертава една съзидателна седмица, в която да създавате комфорт и усещане за сигурност. А това ще е предпоставка за по-дългосрочни успехи и сплотеност, както у дома, така и на работното място. Силни дни за Девите по тяхната специална единица за сила.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Авторитети от всякакъв вид - семеен, служебен, приятелски или обществен са способни да ви предизвикат и да им се противопоставите и рязко да ги поставите на място. Принципно съм „за“. Обаче подбирайте внимателно средствата си. Бунт заради самия бунт няма да ви донесе много позитиви или нашивки и значки на коженото ви яке. Ако наистина ще правите революции нека са мирни и дори нежни. И помнете, че може да се наложи да заемете овакантеното лидерско място. Готови ли сте за това? Ако отговорът е да - действайте, но ще изгубите позицията си на бунтар и опозиция. А според мен, тя дългосрочно повече ви отива.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Седмица, през която импровизацията не ви е силната страна. Опитайте се да спазвате общоприетите норми. Протокола при делови срещи, наложените процедури в работата. Спазвайте знаците за движение, четете нотния лист, но най-вече не променяйте установения ред у дома. Звучи скучно и никак не в джаза, но има и такива периоди, в които човек трябва да стъпва по отъпканите пътеки. Ще си спестите най-малкото куриозни ситуации и смущаващи недоразумения, а и доста загуба на време. Не смятайте, обаче, че ще ви е скучно или че ще се движите като релсов транспорт през ежедневието си. Ще имате доста свобода на действие в това да планирате идващия уикенд, според вашите вкусове и импровизаторски умения.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Ако култовото предаване “Риск печели, риск губи“ съществуваше, бихте имали невероятната възможност да оберете всички предметни и парични награди от симпатичния му водещ. За ваше и мое съжалени обаче, ще трябва да се насочите към други начини да реализирате страхотния си късмет и усет да приемете точните рискове, които ще ви съпътстват идните дни. Изобщо не ви подтиквам към хазарт, а към една мъдро и концентрирано изиграна игра с известния състезател г-н Шанс. Каквато и форма да изберете да го предизвикате, имайте предвид, че той не гледа на вас, като на противник, а като на партньор. Възползвайте се от добронамереността му и го пробвайте именно там, където досега ви се е изплъзвал. Успех и на двама ви. В кърпа ви е вързан.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Седмица, наситена с неочаквани срещи и раздели, носещи силен емоционален заряд. Опитайте се да го овладеете. Да приемате по-философски нещата и независимо дали чувствата ви са положителни или не, овладейте ги. Да, някои срещи ще ви разочароват и ще откриете, че хора, които сте мислили за ценни, не са точно такива, поне за вас. Раздели могат да ви натъжат, но има моменти, в които героите в любимия ни сериал се променят или направо изчезват, нелогично и по прищявка на продуцентите или тях самите. За вас, емоционални Козирози, ще е важно да не приемате нещата толкова навътре. И да следвате вашата си сюжетна линия.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Идните дни няма да са точно безоблачни. Но не се тревожете. Облакът сте вие и хич няма да сте бяло ефирно облаче, а смръщен и буреносен облак. Поне привидно. Поне така трябва да се държите, ако усетите че са ви се качили на главата, че твърде много гости сте допуснали в личното си пространство или компромисите направени от вас са недооценени. Тропнете с ръка по масата, повишете тон. Но покажете, че тихите Водолеи са доста дълбоки и най-вече задълбочени. Ако някой е объркал толерантността и доброто ви възпитание с наивност ще трябва да го разочаровате. Отстоявайте си позициите и авторитета, особено на работното място.

 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Седмица, с ритъм на блиц турнир по шахмат, който обаче не съответства на вашата подготовка и на вашата нагласа на мислене. Не опитвайте да се пренастройвате. По-скоро се съсредоточете на една дъска от поставените пред вас и търсете най-верния, а не най-бързия ход. Тиктакането на хронометъра ви дразни - изключете го! Осветлението примигва - изключете и него! Идеята е идните дни да не се съобразявате с условията, ако не са по вкуса ви. Променяйте ги. Не влизайте в схватки, било на шахмат турнири или семейни спорове, в които не ви се участва. Най-големите гросмайстори го правят, защо не и вие.