Хороскопи
Седмичен хороскоп 16.09.2019 - 22.09.2019
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Овни, първо си организирайте един хубав exit/изход на седмицата - много вероятно е през другото време да сте заети с дисциплина, близка до бягане с препятствия и да загубите представа за времето. Динамични и непоколебими сте дотолкова, че да извадите вода и от пресъхнал кладенец, но не и чак да проявявате симпатии от съчувствие...

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Телци, седмицата ви обещава летни температури във всяко сърдечно начинание, та било то с близки и далечни роднини. Отвържете се, разкрепостете се, бъдете атрактивно активни - сега е моментът да поемете по път, който повече ви изкушава, отколкото ви плаши.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Близнаци, според звездите тази седмица се нуждаете от три неща - честност, искреност и простота. Пак според източника тази тройка е нещо средно между амулет срещу самота, път към емоционална стабилност, при това кратък и по Фън шуй или просто fun начин, по койтоще усетите вкуса на живота изцяло...

 

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Раци, седмицата е предизвикателство за леко разфокусираната ви адаптивност. Нарушете въздържанието си по отношение на промените и ви уверявам, че вкусът им ще ви хареса, а още повече ще ви хареса фактът, че работят за вас - с други думи, така и така мислите, правете го мащабно.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Лъвове, почивните дни ви носят приятни изненади, но пък през останалото време не се чувствате заинтересовани, ангажирани или мотивирани... А би трябвало! Не искате някаква си блудна апатия да ви се качи на главата и да я носите вместо корона, нали?

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Деви, седмичната прогноза вещае пълен успех на всяка идея или начинание, които ви извеждат от зоната на комфорт. Ще рече, че ако склоните да предприемете нещо, трябва да сте готови за мащабни реформи, надхвърлящи консерватизма... Или просто да се съсредоточите върху някой сериал.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

И при вас, уважаеми, нещата са ако не грандомански, то грандиозни... като замисъл. Изправени сте пред дилемата какво да постигнете първо - щастие или пари, но присъщото ви колебание пречи да излъчите победител, затова решавате да пробвате и с двете. А по-разумно би било просто да обновите гардероба си.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Скорпиони, тази седмица е наложително да се въздържате, по възможност, от цялата си колоритност. Просто седмицата е такава, че ако ви се иска да запазите връзка, приятелство или дори спонсорство, е по-добре да държите природата си добре охладена...

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Стрелци, тази седмица сте на пауза - дълго планирани и многообещаващи изстрели ще са откровени кьорфишеци. Е, няма нищо. И на най-добрите стрелци се случва, даже и на Робин Худ, но не това го е уморило, а настинка. Казано по друг начин - пазете се и се грижете за благополучието си.

 

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Козирози, добри новини! През седмицата може да срещнете филантроп, меценат или обикновен спонсор за идеите си, може да не го срещнете, а да го потърсите или вие да се окажете това лице за скъп човек в нужда. Освен това, звездите твърдят, че ако имате някакви вредни навици, сега може да ги надвиете, но пък вие нямате, нали?

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

През седмицата, уважаеми, не хабете енергия да се оплаквате от другите, да ги критикувате и поучавате. Подхождайте с чувство за хумор - при вас то е здрав разум, който се движи на високи обороти и може да ви отведе навсякъде (ако сте благоразположени) или да ви върне отвсякъде (ако не сте).

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Риби, изглежда сте готови на бягство и доброволна изолация, но не и на каквото и да е напрежение в емоционален план. Не се крийте и не се страхувайте да сгрешите, защото това е най-краткият път за никъде, където нищо и никой не ви чака, с други думи - не е вашият...