Хороскопи
Седмичен хороскоп 10.12.2018 - 16.12.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Опитайте идните дни да не мислите само и единствено за работата си. Вашата взискателност в това, което вършите, буди възхищение, но... но рискувате да преминете тънката линия между перфекционизъм и фанатизъм. Перфектни сте. Идните дни се докажете като такива и в правенето на шумни купони, тогава вече спокойно може да сложите седмицата в графа "успешни" и много, много забавни.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Понеделникът ще ви свари в бодър дух и със силно тяло. Такива едни хармонични и енергични Телци ще сте. Способни да повдигате планини, неудобни, но важни въпроси, двеста от лежанка... Хубаво е да си силен, но след средата на седмицата си давайте почивка. Не е нужно да свършите всичката работа на света, да промените целия ландшафт и през уикенда да сте твърде изморени за неговите така привлекателни изненади.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Седмицата може и да не тръгне по-най гладкия си начин - колата изобщо да не тръгне, будилникът да се успи, хей такива независещи от вас обстоятелства. Опитайте да не се концентрирате върху това. Да не се извинявате и оправдавате. Едно закъснение не е нищо фатално, стига да не му придавате важност. Ще имате чудно добра седмица, стига вие да й дадете шанс. Нали ще сте снизходителни?

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Кипите от идеи. Направо сте евристичен, креативен и свръх идеен вулкан. Супер! Но не се втурвайте да реализирате всичките на куп и през глава. Обсъдете с любимите съзаклятници..., извинявам се, съмишленици, и ако не всяка идея е приета с вашия плам, не се сърдете. Отсейте най-доброто от доброто и го сбъднете. Говорим за работа, но и за партита, изненади, коледни украси, предколедни подаръци. Действайте с размах. И с добър екип.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Малко сложна откъм задачки седмица. Разни енигми, главоблъсканици, логически приключения ви застават на Ф и ви се правят на интересни. Да, но вие сте мис Марпъл на хороскопите, Еркюл Поаро на звездите и Холмс и Уотсън едновременно. Никое упражнение за интелекта ви не може да ви изплаши. Напротив, може само да направи седмицата интересна и приключенска. Разрешете задачата. (Не, не е икономът, нито домакинката).

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Малко философска седмица, през която ще си задавате по-гигантски вселенски въпроси за битието, съзнанието, вселената и „голямото може би“. Да, вижте, най-вероятно ще намерите отговори на много въпроси и въпроси на много отговори, но дали сега е моментът? Имате много малки, дребни задачки и те само вас чакат. Действайте по план. Движете си ежедневните, дори на моменти досадни неща, а вечер може да наградите съзнанието. Питието по ваш избор. 

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Идните дни изкушения няма да липсват, направо ще изобилстват, съблазнителни и неустоими (те такива са си изкушенията). Не казвам да сте аскети и като видите блокче шоколад да избягате с триста но, намерете границата си. Кое можете да си позволите и по колко. Финесът ви е в баланса. Намерете го и го запазете. Нали фини, Везни?А и щоколадът е най-невинната сладост, която тези дни ще ви подлага на изпитание. 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Сряда. Сряда е вашият ден. Ще избухнете в цялата си прелестна и ярка светлина. Професионално, лично, глобално, направо космическо. Обаче, за да се получат фойерверките, е важно да не се пренавивате, да не скъсявате фитила и да не изгаряте в желанието си да блеснете. Подгответе се ако очаквате изпитание, бъдете спонтанни, ако се появи ненадейно. Само знайте, че каквото и да свършите идните дни - то ще е най-най-доброто. Това е.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Не се притеснявайте да бъдете прями с околните. Каквото и да кажете, подбудите ви са чисти, мнението ви е важно и тежи на мястото си. И да има някоя понацупена физиономия, то ще е защото истината понякога е неприятна. Но няма да има сръдни. Идните дни да говорите, да казвате истини с най-верния тон ви е сила. Използвайте я. В дни на фалшиви новини, постистини и други модерни думи за лъжи, си е направо супергеройска сила. 

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Спазвайте дистанция идните дни, Козирози. Да, да, за движението по пътищата, то си знаете. Но идната седмица, говорим за отношенията ви с околните. Стопявате дистанцията бързо и това е хубаво качество, обаче отсреща човека не винаги има правоспособност да общува честно и открито. И после, бам - щета. Имате си вашите близки, имате си своя кръг от доверени хора. Точно пък идните седем дни, не е нужно да го разширявате. Карайте внимателно и дистанцирано. Нали?

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Идните дни са силно семейни. Сплотяващи около вас хора на които държите. Много. Причините могат да са различни и с различни нюанси на усмивка, но важното е, че около вас ще е много топло, уютно и спокойно. Вдъхвайте кураж на тези, които имат нужда от него. Тази седмица сте опора и свързваща нишка, ще сте този, който пали огнището. Работата няма да избяга. Домът тези дни ви е важен. 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

SMS, имейл или писмо в бутилка? Без значение по какъв начин, но през идните дни ще получите наистина трогателно съобщение. Оглеждайте се, защото може да е навсякъде около вас. Снежен човек, букет на бюрото, сърце на запотеното стъкло в трамвая. Вие ще кажете. Само отваряйте широко очите и сърцето си за посланието - и ще стигне до вас. Лично е. И много, много премисляно. Край. Щастлив край!