Хороскопи
Седмичен хороскоп 21.06.2021 - 27.06.2021
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Тази седмица ще бъде много интересна за вас, драги Овни. Ще поизтупате от праха стари и добре забравени цели и мечти. Сега се отварят нови възможности отново да поемете по път, който преди сте желали. От вас зависи какви действия ще предприемете. Може и вече да сте израснали тези желания, а може би те са останали скътани в сърцето ви, чакайки подходящ момент. Като този.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Не трябва да позволявате някои хора да имат толкова много влияние върху вас, скъпи Телци. А през тази седмица има опасност някои личности твърде много да променят решенията ви и да влияят на мнението ви. Не взимайте всичко за чиста монета. Не забравяйте, че всеки гледа своя интерес, така че не всички имат най-добри намерения. Не позволявайте да ви омайват с думи, а следете действията. Те говорят по-силно.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Почивка, скъпи Близнаци! Това е ключовата дума през тази седмица. Не забравяйте, че почивката – емоционална и психическа, а не само физическа – е изключително важна. Ако успеете да забавяте темпото, за да си поемете дъх, да чуете собствените си мисли и да се насладите на момента, то всичко останало ще се случва много по-леко.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Предстои ви емоционална седмица, драги Раци, затова е излишно да ви казваме „да бъдете спокойни“. Дайте воля на емоциите си, излейте всичко, което има за изливане и не задържайте чувствата си – тъга, гняв, или напротив – радост и въодушевление. Важно е обаче да не използвате хората около вас за емоционални кошчета. Споделяйте, ако имате нужда, но недейте да изкарвате негативната си енергия върху другите. Е, ако е позитивна, съветът е излишен.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Напоследък имате чувството, че не ви върви. Късметът все ви пропуска и все на вас се пада късата клечка… Е, време е да смените перспективата, драги Лъвове. През тези седем дни вземете нещата в свои ръце. Стига сте разчитали на късмета. Много неща могат да потръгнат по вашия начин още тази седмица. Повярвайте, седем дни са напълно достатъчни. Но от вас зависи да завършите периода, като нови хора – променени и с нов светоглед.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Твърде много неща ви потискат от доста време и през тази седмица всичко това ескалира. Това, което е важно да не забравяте никога, скъпи Деви, е че вие можете да сложите края. Няма нищо задължително в този живот. Не сте длъжни да оставате в същия омагьосан кръг на неудовлетворение, стресова работа, лошо обкръжение и нездравословни връзки. Каквото и да е онова нещо, което ви тревожи, знайте, че вие можете да го промените още днес, да му кажете „не“ и „стига толкова“. Едно решение ви дели от промяната. През тази седмица е много важно да се запитате какво наистина искате. Отговорът на този въпрос ще ви даде правилната посока веднага.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Не се поддавайте на напрежението, скъпи Везни! Вие имате силни характери и можете да си наложите да игнорирате всичко излишно. А напрежението безспорно е ненужен елемент в ежедневието ви. Колкото и ангажименти да имате, колкото и ви гонят сроковете и проблемите, не губете вътрешната си хармония. Всичко трябва да се обърка, за да може после да се нареди. Но нека междувременно вие да не изгубвате разсъдъка си.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Тази седмица е крайно време да започнете да живеете за себе си, а не за мнението на другите, скъпи Скорпиони. Дори и да не го признавате пред себе си, отдавате твърде голяма тежест на това „какво ще кажат хората“. Това няма никакво значение. Спрете да си търсите недостатъци и нужда да поправяте нещо върху себе си. Ако искате да бъдете най-добрата версия на своето Аз, нека причината е личното ви удовлетворение и оценка, а не хорската.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Дръжте се, Стрелци! Слънцето и красотата на дъгата идват именно след дъжда. А докато той трае, е добре да бъдете в добра компания. Трудните периоди не продължават вечно. Тази седмица ще имате и много поводи за усмивки. Въпросът е върху кое ще изберете да се съсредоточите. Ако виждате само лошото, то е много възможно да изпуснете дъгата след гръмотевичната буря…

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Ако умеете нещо по-добре от всеки друг, то това е търпение, скъпи Козирози. А през тази седмица то е основното ви предимство. Не избързвайте с решенията, думите и действията. Наблюдавайте, слушайте и си вадете изводи. Онези, които се смеят последни, са истинските победители.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

През следващите седем дни има твърде много негативна енергия около вас, драги Водолеи. Но причината съвсем не сте вие. Просто има хора, които могат за две минути да отровят живота ви. А да сте чували за „здравословен егоизъм“? Време е да отрежете от обкръжението и живота си онези личности, които само ви натоварват. Ако случаят е такъв, че все пак се налага да виждате тези хора по една или друга причина, просто не отдавайте никакво значение на думите им и минимализирайте общуването с тях. Ако сами не се спасите, няма кой да го направи вместо вас.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Нека чувството ви за справедливост работи за вас през тази седмица, драги Риби. Вие често сте жертвоготовни, решени да направите компромис със себе си, в името на мира. Но така карате много хора да бъдат несправедливи с вас. Не забравяйте, че не сте длъжни да се примирявате с нищо, което не ви удовлетворява. А през тези седем дни ще има хора, които ще се опитат да ви подхлъзнат в обратната посока…