Хороскопи
Седмичен хороскоп 23.05.2022 - 29.05.2022
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Много вероятно е тази седмица да е леко странна и отнесена, дори да ви се стори спряла. Не позволявайте обаче липсата на динамика да ви изнерви. Чудесни дни да подредите мислите си, приоритетите си. Време за профилактика на колата, на вилата и всякакво движимо или не имущество. Но не се изкушавайте да я правите и в отношенията си с близките ви хора, не е подходящият момент. Задръжте подобни пориви до уикенда и точно тогава ще изгрее най-ярко слънце.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Ще е хубаво тези дни да не позволявате на никакви събития, хора или дребни дразнители да ви превръщат в Разярения бик, Телци. Да, възможно е провокации да има, но ако нахлузите боксовите ръкавици марка “Търпение&Mъдрoст“ и държите високо гарда, не само, че няма противник, който да ви се опре, рунд, който да не спечелите, но и нищо чудно производителите на ръкавиците да ви поканят за тяхно рекламно лице.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Здравейте, материални момичета и момчета. Не се чувствайте неловко, ако тази седмица печелите с лекота пари, които пък привличат още след себе си. Живеем в материален свят, както пее Мадона и вие като че ли ще сте в по-добрата му половина тези дни. Насладете й се. За повечето от вас парите са ценност само, когато са изхарчени разумно и за добрини, така че и ние около вас ще се чувстваме материално и духовно богати.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Романтичните приключения ще са водещи през тези дни. Възможно е много от вас да срещнат човека, когото винаги са си представяли до себе си и това е страхотно, обаче (винаги има обаче) ще е хубаво да не хлътвате рязко и дълбоко във фантазиите си, да не идеализирате твърде много човека отсреща. Просто тази седмица сте такива - емоционални и влюбчиви. Затова премислете чувствата си (знам колко ужасно звучи), защото тази среща може и да е началото на едно прекрасно приятелство.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Активното ви отношение към света тази седмица ще е ключът към успеха. Не се застоявайте, местете се от място на място, от тема на тема, играйте различни социални роли и движението ви нагоре е почти сигурно. По-убедителни ще сте в неформална обстановка, затова гледайте и най-сериозните си делови срещи да провеждате в такава. Силна и по вкуса ви седмица, Лъвове. И помнете: активно отношение, не агресивно, нали?

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Веднъж при силен снеговалеж учителят Акияма наблюдавал как здравите, масивни клони на черешата се счупили под тежестта на снега, а крехките, но гъвкави клони на върбата се навели, снегът се свлякъл от тях и те останали невредими. Но не е идеята да учите историята на бойните изкуства, а това, че какъвто и товар да е легнал на клоните ви, извинете раменете ви, вашата гъвкавост, спокойствие и търпение ще бъдат възнаградени и още в първите дни на седмицата ще сте изправени, грациозни и изящни върби, т.е. Деви.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Критичната ви преценка е много важна за периода, Везни. Избягвайте кофти инвестиции - както в личен, така и във финансов план. Възможно е в началото на седмицата да не ви изплатят дължима сума, да ви се обади старо гадже с безумни искания или отдавна изгубил доверието ви приятел да ви помоли за услуга. Какъвто и да е случаят, просто не се връзвайте. Опрете се на хората, които наистина държат на вас и гледайте към светлото бъдеще. Заслужава си!

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Както казваше една личност: "В момента мога да се похваля, че единственият ми проблем са парите." Подобен ще е случаят и при вас, Скорпиони. Задава се седмица, неблагоприятна за харчове и крупни инвестиции. За сметка на отънелия джоб, душата ви ще е пълна. Сякаш всяка случайна мисъл най-сетне открива правилното си място. Обхваща ви спокойствие и вътрешен мир, които можете да използвате за самоусъвършенстване... или допълнителна работа.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Четете ситния шрифт, Стрелци. В противен случай е възможно да ви обвържат с неизгодна клауза в дома, в офиса или на някоя опашка. Ако не сте сигурни за нещо, най-добре ще е да отложите важните решения. Помислете внимателно, използвайте жокер от приятел и чак тогава действайте. Запазете политика на спокойствие и с интимната си половинка. Понякога излишно драматизирате. Иначе периодът е благоприятен, възползвайте се от това.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Трябва да се пазите от височинна болест по пътя към върха, Козирози. Тоест - дори да сте достигнали определена надморска височина в целите си, старайте се да не се главозамайвате. Дишайте дълбоко. Ако не се чувствате добре, слезте на височина, на която се чувствате сигурни. Не се страхувайте да повтаряте нива - това ще ви направи единствено по-уверени и силни. Ключов момент в идната седмица са търпението и упоритостта ви. Това го можете, спокойно.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Възможно е дейности и процеси, чието начало сте положили отдавна, да се доразвият през тази седмица. Финиширане на преговори, приключване на проекти, завършване на "онази шантава скулптура" и каквото още ви хрумне, ще доведат до резултат. От вас се иска да яхнете вълната. Сега е моментът за уточняване на детайли и синхронизиране с партньори. Всъщност, защо пък "дейност" да не е отдавна мечтаната ваканция? Пожелавам ви да е това.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Очакват ви приключенски дни. Ако е възможно, забравете за рутината и скучните задачи. Планетите подтикват да освободите страстите, да се радвате на любов, признание и весели компании. Най-добре ще е моментално да се метнете на колата и да поемете в посока към някоя вила, хижа, полянка или друга дестинация. Купон да става.