Хороскопи
Седмичен хороскоп 01.06.2020 - 07.06.2020
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Овни, нямате грешка, но ако прекалено се страхувате да не сгрешите, ще пропуснете възможността да не сгрешите. Приемете, че събитията през седмицата, приятни или неприятни, са необходими, за да научите нещо. Каквито и стъпки да предприемете, те ще ви отведат до местата, до които сте решили да стигнете.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Телци, тази седмица не сдържайте поривите си, но ги контролирайте, за да не се увлечете в преследване на неща, които не ви принадлежат. Ще бъдете по-щастливи от това, което имате, ако не сте толкова нещастни от това, което нямате. Просто го преоткрийте.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Близнаци, отделете време и внимание на близките си - бъдете готови да дадете всичко, което поискат от вас, стига да не поискат нещо, което не сте готови да дадете. Най-уморително е да не сте автентични - може да се затрудните, но няма да се провалите - не и ако имате правилното отношение.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Раци, препоръчително е да останете колебливо прагматични, но решително трезви... по отношение на вътрешните си колизии - дали сигурността не е навик, към който сте пристрастени? Вашата задача е не да търсите възможности - тях звездите ги осигуряват, а да не се страхувате да рискувате.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Лъвове, търпението рядко ви спохожда и обикновено чакате да ви мине, но сега го задръжте, защото ще е от полза за подобряване на личните и служебни взаимоотношиния. Седмицата е подходяща за компромиси, но изпълнени с бавна и чувствена грация - ако може да си го представите, може и да го постигнете!

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Деви, бягайте през глава от мисли започващи с „ако“. От място нищо няма да постигнете, а „ако“ си е най-здраво държащата спирачка. Ще си простите ли, ако сте на крачка от триумфа, любовта и успеха да преодолеете себе си, и не я направите от страх?

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Везни, седмицата ви носи хубави новини и ценна яснота - ще има повод да разберете, че дори когато нещата са такива, каквито са и без да ги обличате в претенциозност, за да им придадете тежест, пак може да ви отговорят с „да“ на някаква молба или желание.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Скорпиони, през седмицата събитията може да са като шампанско - да ви опиянят или... само да ви газират. Зависи от умението ви да балансирате между ангажиментите и изявитe, между работата и популярността, между флирта и любовта, между забавлението и признанието... избирайте мъдро!

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Стрелци, мечтайте, но не напускайте реалността. Не рискувайте с неконтролируеми прояви на упоритост и самонадеяност, които ще подействат като криво огледало на обективността ви - може да запалите светлината, но не е лошо да се доверите на някой, който знае повече за тунела.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Козирози, една малка тъга леко ви е заседнала, но трябва да я прокарате някак, за да не стане депресия. С вдъхновение, например. Потърсете го с повече хъс, защото понякога то идва от места, които ви дразнят, а не от тези, които са ви приятни...

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Водолеи, през седмицата звездите са предвидили за вас оптимизъм, самоувереност, желание за превземане, дори на непревземаеми крепости, и всичко това подправено с щедра доза сърце, за да приемете нещата, ако нещо се обърка. Но то няма да се обърка, само може да се забави.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Риби, тази седмица звездите съветват да не участвате в спорове, защото вместо да пожънете истина, може да посеете интрига. Плюйте си в пазвата и гасете всяка искра на досада, докато не е станала пламък от раздразнение и пожар от гняв. Ако искате огън, нека е от любов - може да бъдете пленителни, пламенни, дори изпепеляващи с обаянието си.