Хороскопи
Седмичен хороскоп 05.12.2022 - 11.12.2022
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Битките, които сте водили, са вече спечелени. В резултата при сблъсъка с различни стени, отново сте победител: те са срутени, а вашето чело е все така здраво. През тази седмица ще намирате време и ентусиазъм да сте блестящи в работата си и артисти в подготвянето на идващите празници. Дори опаковките на подаръците, които ще изберете, ще бъдат шедьовър.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Мили Телци, не се поддавайте на масовата психоза за пазаруване – не можете да изкупите всичко.  Отложете лова за подаръци и насочете вниманието си към човека до вас. Изненадайте го с романтична вечеря... А как да я приготвите и сервирате оставяме на вашето въображение. Почитатели на уюта и естети по душа, съумявате да създаде приказна обстановка около себе си и без излишни разходи.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Въпреки че в началото на месеца амплитудите в настроенията ви може да са били крайни и малко плашещи, през следващите дни ще съумеете да извлечете най-доброто от това и да се радвате на една истински страстна седмица. Всички лични откровения ще спомагат за разрешаването на проблемите от скрина, затова не се страхувайте.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Раци, тангото от миналата седмица приключи. Следват стъпки само напред. Подгответе се за любимите си дни със семейството и близките. Скитайте по магазини и базари, насладете се на собствената си компания и таланта да сте щедри и грижовни. Седмицата ще бъде спокойна,  лежерна и уютна. Мир и любов.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Докато другите харчат пари, има голяма вероятност вие да спечелите: изостанал проект, награда или просто ще си намерите монета на улицата. В личен план също ще сте късметлии, защото има вероятност да намерите съкровище или да преоткриете стабилното рамо на възлюбения. Седмицата се очертава прекрасна. Ще будите усмивки и възхищение в хората около вас, затова смело разтръскайте лъскавата си грива.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Деви, тази седмица на декември ще се наложи да промените така старателно направените от вас планове. Насладете се на усещането да бъдете спонтанни, тръпката ще е като да отидеш на ски в работен ден. Ако никога не сте го правили – сега е моментът да пробвате!

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Тази седмица си почивайте и не се напрягайте. Aко можете, избягвайте да взимате решения. “Да подаря ли куче на детето? Kокер шпаньол или дакeл?!” Не го мислете, решението ще дойде само, независимо дали размахва опашка или носи букет.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Опитайте тези дни да не сте център на спора. Изслушвайте и дори да ви е трудно, бъдете малко по-смирени. Доверете се на хората около вас, защото те ще са по-добри съветници от емоциите ви. Съсредоточете се в работата, там амбицията ви да спечелите на всяка цена ще е по-полезна.    

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Ако точно през тази седмица няма да черпите, то обуздайте скитника във вас. Не обстрелвайте хората, които ви обичат – ще ви трябват за празниците. Ангажирайте се с изкуство, четете, пишете или си направете татуировка. Е, през тази седмица няма да сте най-слънчевите хора, но ще сте изобретатели и творци.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Увереност и чар ще бъде вашата комбинация-ключ към всяка врата. Отваряйки ги една по една, не пропускайте да се вгледате в стаите. В една от тях се намира човек, проявяващ особен интерес към вас. Личност, която може да ви помогне за израстване в работа, да ви предложи различни идеи за празниците или да се окаже спътникът ви в живота. Кой знае...

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Избягвайте промени през тази седмица – генерални, цивилни, всякакви. Бъдете на режим изчакване, дори да ви се струва скучно. Ежедневието тези дни е ваш приятел – тъкмо време да се очаровате от себе си. Спасяването на лешникови сънливци и лалугери може да бъде отложено за по-дейните ви дни.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

През периода е възможно въпроси, свързани с взаимоотношенията, да ви държат в напрежение. Избягвайте прибързаните решения както в личен, така и в професионален план. Казано на ваш език: не плувайте срещу течението, а просто се отпуснете и ще видите как всичко ще се подреди от самосебе си. Очертават се весели моменти с приятели, но за амфибия като вас това е нормално.