Хороскопи
Седмичен хороскоп 18.03.2019 - 24.03.2019
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Динамична и малко изцеждаща седмица, през която ще ви се наложи да движите в силно конкурентна среда. За жалост, конкуренцията ви често ще е нелоялна, далеч от спортсменството. Изобщо, може да ви се наложи да премерите сили с разни аморални типове - от бизнес начинанията ви до отстояване на изконното ви право да паркирате пред дома си. Да, ще ги победите - никой няма съмнение в това. Но е важна моралната победа. А за да е такава, бъдете предпазливи - не слизайте на нивото на съперниците си, не възприемайте кода им на общуване и кода на безчестието. Спазвайте правилата, победете ги по тях. И тази седмица всеки малък успех на Овена, ще е голям такъв на човечността. 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Ах, как ви се иска да се покажете само хей толкова изпод завивките и с гласа си на седемгодишен да кажете: „Може ли днес да не ходя на училище?" Не, за жалост не може. Тази седмица ще трябва да се явите на теста, който незнайно защо така ви шашка. Ще трябва да се изправите пред задача, която искате да е отминала, забравена и ако може от самосебе си решена. Ставайте, Телци! Предаването „Дела и документи" започна и е посветено на вас. Започва рано и започва с „дела". Действайте, отличници!

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

В началото на седмицата може да се почувствате обстреляни от невъзможно много задачи, всичките „спешни", в графа „неотложни" и с печат „строго стресиращи". Чакайте, чакайте. Дори да сте китайски шампион по тенис на маса и кунг-фу едновременно, не може да отразите всички тези ниски, остри и завъртени топки. И причината не във вас или вашата подготовка. Трениращият робот отсреща, който ги подава, явно е счупен. Изключете го. Препрограмирайте го. Независимо дали е от марката „партньор", „шеф" или „държавна администрация". Явно е робот. Вие не сте. А все още живеем в свят, в който машините трябва да служат на хората. Питайте Азимов.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Напук на вашето добро пролетно настроение, седмицата е възможно да не тръгне по най-най-оптимистичния начин. Още в градския транспорт може да се сблъскате с твърде много хора с лошо ниво на PH в изражението и обноските. Да чувате и прочитате новини, които ви отблъскват или натъжават, да отнесете навъсено „добро утро", изцедено през зъби. Ама усмихнете се, моля! Това е междугалактическият тест за оптимисти, който вие ще издържите с повече от отличен. Не спирайте да се усмихвате и да виждате и чувате това, което ви зарежда. За индекса на щастие не съм сигурна, но този на оптимизма тези дни ще бъде кръстен на вас - индекс Рак. 

 

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Ще си спестите доста недоразумения идните дни, ако... ами, не си ги причините. Някоя иначе справедлива критика, но казана в неуместно време, с не съвсем верния тон и изсвирена на погрешна струна, може не само да няма ефект, но да се окаже дефект в иначе точни и ясни отношения. Опитайте идните дни да бъдете по-пестеливи откъм его. Силата на характера ви е респектираща, но точно тази седмица, ако можете я приглушете. Пробвайте от фортисимо тези дни да минете в пианисимо. Ще ви се получи добре. Музика за душата.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Възползвайте се от силното начало на седмицата. Това е моментът да трупате ефективно знания, умения и опит. Да отметнете успешно задачи и проекти, които са поизостанали във времето. Добри идеи, които по една или друга причина не сте реализирали, но от които не сте се отказали. Действайте мащабно и с размах. И то още от понеделник, от 10 и 23 часа., веднага след кафето. Уикендът е обещаващ също, но именно усещането за добре свършена, много и качествена работа ще го направи такъв. Сега по задачите.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Единственото, коет, може да провали плановете ви идните дни, е това да се откажете от тях. Да ги сменяте постоянно и в движение, без да сте убедителни и убедени в мотивите си. Не се отказвайте идните дни от нищо започнато. Колкото и незначително или маловажно да ви изглежда. Напротив. Най-подценяваните от вас усилия, ще ви се отблагодарят най-признателно. Всяко ваше движение, в посока постоянство, всяка завършена задача ще във ваша полза. Работете без колебания.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Не смесвайте! Не смесвайте вечер напитки, защото може да ви донесе неприятен дискомфорт. Не смесвайте служебните с личните отношения. По същата причина. Особено, особено що се касае за най-най-личните ви. Не ви е моментът да се прехласвате по колега, да се сприятелявате до братство с шефа ви, да правите пикантен коктейл от служебни и интимни флуиди. Два свята. Единият е личен. 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Около вас има много добронамерени хора. Много на брой и много като добронамереност. Но са различни. Всеки с мнение, със съвет, с доброто си отношение към вашите дела. Е, може и грубо да прозвучи, но точно тези дни ги отрежете. Сега вашето решение за вас, за вашето добруване, успех и щастие, е най-вярното. Бъдете деликатни, но категорични. Имате си достатъчно баби, пък и в никакъв случай не сте "хилав... Стрелец".

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Малките проблеми ви правят раздразнителни и язвителни. А пък тези дни сте склонни и към драматизъм. Вгледайте се внимателно. Проблем? Не, проблемче. Толкова малко и незначително, че чак буди умиление с дребния си ръст. Бъдете снизходителни. И ако сте набрали яд, замислете се дали има смисъл да търсите повод да избухвате. Не. Няма. Давайте щедро напред.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Много лека и обещаваща седмица. Времето във вас е слънчево, пролетно и разцъфтяващо. Вие сте тези, които избирате дали да го задържите такова. Да, вие. Дръжте на една ръка разстояние, всеки буреносен разговор, дистанцирайте се от чужди проблеми и несгоди. Идните дни избягвайте всевъзможни кисели физиономии, дори да са от най близкото ви обкръжение. Тази седмица е ваша. На вас и доброто ви светоусещане.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Седмица, през която трябва да се подготвите за важни за вас събития. Не, нищо съдбоносно, но пренебрегвани от вас дела, отнасящи се за вашето бъдеще и добруване. Така че, концентрирайте се върху тях. Да, да - семейството, приятелите, близки и далечни познати, както и световният мир са важни и не могат без вас, но ако е наистина така, ще трябва първо да се погрижите за себе си. Вашето благо е всеобщото благо. Не забравяйте.