Хороскопи
Седмичен хороскоп 15.10.2018 - 21.10.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Втората половина на октомври ви ракзкрива прекрасни възможности, нови переспективи, и добър шанс да тръгнете по пътя, който ви влече. Важно е обаче искрено да повярвате в успеха си, а и да не се съмнявате в уменията на хората до вас. Покажете доверие в най-близките си. Надъхайте ги за победа. В кърпа ви е вързана!

 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Идните дни сте силно подвластни на емоциите си. Няма лошо, но е възможно често те да натежават при вземането на решения, което пък не е добре за вас. Прагматизмът може да ви избяга, точно когато ви е необходим в действията.
Останете на земята, Телци. Стъпили здраво. Поне що се касае до ежедневието ви.

 

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Опитайте да си съставите план през тази седмица. Ден за ден, за всеки ден (е, и за вечерите, де). Нищо не може да ви разколебае, непоколебими Близнаци, но през идните дни може да сте по-разсеяни, да губите време в чудене и за най-дребните ежедневни решения, като: Какво да облека?!". Каквото пише в плана ви - това! Подгответе си домашните" от вечерта. Предстои ви лесна и лека седмица.

 

 

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Слушайте интуицията си. Често решенията ви, постъпките и думите ви могат да останат неразбрани и непонятни за околните. Но какво пък, правотата им ще се доказва от последствията. А те определено ще са добри. Ако слушате... Да, интуицията си!  Тази седмица тя ще е много силна и, както често е при вас, най -добрият ви съветник. Действайте по съвест, сърце и с интуиция.

 

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Хубаво е идните дни да заздравите връзките си с околните - професионалните, социалните, семейните, романтичните. Опитайте да загладите ръбовете, особено където са се появили остри такива, да посмекчите ситуацията там, където прехвърчат искри и да надградите там, където има мир и любов. Бъдете отстъпчиви, мили и мъркащи като доволни котки. И тя е от семейството на лъвовете.

 

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Предстои ви седмица, през която хората и ситуациите около тях ще ви изненадват приятно. Там, където сте очаквали троснато и неприятно отношение, ще получавате вежливост и съпричастност. Работата, която дори не ви се е подхващала, ще се случва с изненадваща лекота и финес. Изобщо перфектни дни, за да извършвате всякакви държавни служби и да навлизате в „чиновнически лабиринти". За вас идните дни ще минат с лекота, а всички проблеми ще бъдат преодолими.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Очаква ви малко задъхана седмица, объркваща с двусмислени ситуации, с недоизказани или преиначени думи. Дори на най-концентрираните от вас ще бъде трудно да вземат правилното решение, уцелвайки точния момент. Не е казано, че именно тази седмица трябва да сте решителни и точни. Давайте го по-леко. Отложете си важните неща, избягвайте тежки и сериозни срещи, както и сложните преговори. Идните дни ги пишете дъждовни". Или по-добре слънчеви.

 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Седмицата може да ви се стори дълга и направо нервна. Ще се чувствате поставени пред повече изпитания, отколкото е нужно. Стоп. Всъшност изпитанията не са за вас, а за хората до вас. Или по-скоро тези, които ще останат там. Вижте колко качествени хора имате до себе си. Така че, смело напред! Скорпион от изпит не се бои.

 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Екшън, Стрелци, действайте! Не отлагайте никое дело, работа - нищо, било то малко или голямо. Имате моралния и физически потенциал, направо пращите от сила и възможности да постигнете много – и в обем, и в качество. Действайте смело и с размах. А към края на сесмицата така ще сте загряли, че единствено активна, свръхактивна почивка би ви удовлетворила. Като да изкачите Еверест... или да се разходите до Марс.

 

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Да, вие най-вероятно искате да сътрудничите, да споделяте идеи и усилия, да вярвате в общото благо и колективната игра. Обаче опитайте тези дни да не се съобразявате толква много с другите. Има хора, които, основателно или не, ще ви приемат като съперници и конкуренция. Пазете гърба си, пазете достойнството си. И не казвайте моля", заповядай" и благодаря" на личности, които не заслужават или имат в речника си само униварсалното опа". Бъдете малко по-лоши" тази седмица. Според заслугите, нали?

 

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Предстоят ви интересни дни, в които най-големите ви критици ще се окажат ваши поддръжници. А ваши идеи и тези, които са били подминати или отхвърлени, сега ще намерят своята чакана реализация. Тази седмица ще ви донесе много поводи да потривате доволно ръце. Но избягвайте  поведението Аз нали ви казах!". Благородството така ви отива...

 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Седмицата може да тръгне малко разочароващо. Обаче вие не се подвеждайте от тази шега“ на звездите. Не всичко ще е наопаки, напротив. Още в средата на седмицата всяко недоразумение, крива дума или кисела физионимия ще бъдат поправени. Само не приемайте лошия старт лично. Защото не вашият е лош. Вашият си е перфектен. Далеч сте от фала, така че смело напред!