Хороскопи
Седмичен хороскоп 11.01.2021 - 17.01.2021
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Увереност, драги Овни! Нуждаете се от повече увереност в себе си. Така и другите няма да се съмняват във вас. През тази седмица можете да постигнете много, стига да вложите всичките си усилия в желаната цел. Не забравяйте какво сте си обещали за старта на 2021 г. Обещанията ви към самите вас са от огромно значение!

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Очакват ви седем дни, изпълнени с емоции и много вълнения. Дори и моментите на притеснение ще ви се струват сладки след време. Важното за периода е да оценявате всичко, което имате, защото всичко може да се промени. А в личен план имате много поводи за усмивки.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Тази седмица действате активно, скъпи Близнаци. Вече сте наясно със себе си и напълно уверено преценявате следващите си стъпки. Това важи най-вече за професионалното ви развитие. В личен план отдавна знаете, че строгите планове не работят…

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Невероятна седмица за вас, скъпи Раци: сега се намирате в един от онези етапи в живота, в които можете просто да постоите и да се наслаждавате на постиженията си. Важно е да умеете сами да ги зачитате, а не просто да чакате чуждото одобрение. Вашата лична оценка е първостепенна.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Всичко ново ви вълнува, драги Лъвове. През тази седмица вече сте решени да пуснете някакво ново начало в живота си – дали ще е ново начинание, или пък просто нов подход, знаете само вие. Важно за вас е да се отървете от усещането, че тъпчете само на едно място и не използвате потенциала си.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Съсредоточете се върху позитивните неща, скъпи Деви. Понякога е здравословно да клоните към тази крайност. Болезненият ви реализъм постоянно изкарва наяве още и още неща, които да ви потискат и тревожат. Колкото и самозаблуждаващо да ви изглежда, поне за кратко затворете очите си за негативните неща. Може би това ще ви донесе вдъхновение най-сетне да започнете да работите върху онзи проект, за който мечтаете отдавна.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

През тези седем дни не забравяйте, че не сте сами, мили Везни. Това важи както в работата, така и в личния ви живот. Винаги можете да потърсите подкрепа, съвет и друга гледна точка. Не се затваряйте в себе си. Това невинаги е здравословно. Ще се учудите колко ще се промени перспективата ви, когато обсъдите мислите си с други хора.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Сега се изправяте пред златни възможности. От приоритетите ви зависи кои ще грабнете. Важното е да не чакате твърде дълго. Вземете решение и продължете напред. Друго важно за периода е да търсите баланса, скъпи Скорпиони. В противен случай най-напред ще пострада личният ви живот.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Не изневерявайте на себе си, скъпи Стрелци. Не само тази седмица, а и по принцип. Но през тези седем дни има по-голям риск да го направите. Недейте да се отказвате от целите си, колкото и невъзможни и големи да ви изглеждат те в момента. През тази седмица е възможно да получите шанс за нова посока, но трябва да имате смелост да го грабнете. Имате ли?

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Седмицата е пълна с изненади, скъпи Козирози. Някои ще ви очароват, други не съвсем. Важното е да не се стягате за маловажни неща. Повтаряйте си мъдрите думи, че „няма да е все така“. Важно за периода е да проявявате търпение и да мислите в перспектива.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Личният ви живот ви прави щастливи. Какво по-хубаво от това, мили Водолеи? Прекрасните неща, които ще ви се случат тази седмица, ви носят още вдъхновение, за да покорявате върхове и в работата си. Не се хвърляйте твърде рязко в крайности и драстични промени обаче. Сега сте на гребена на вълната и може да не преценявате трезво всички рискове.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

През тези седем дни не оставяйте нищо „за после“, скъпи Риби. Сега това за вас по-скоро означава изобщо да не довеждате нещата до край, което не е добра алтернатива. Балансирайте между дисциплина и разнообразие. Бъдете стриктни в задълженията си, но опитвайте и нови неща, независимо какви са те. Монотонността не трябва да ви поглъща.