Хороскопи
Седмичен хороскоп 18.11.2019 - 24.11.2019
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Овни, не чоплете нещастно екзистенциалните си рани, вместо това правете единствено не това, което трябва, а това което наистина искате. Интуицията ви е творчески настроена и ако я послушате и „оцветявате“ извън очертанията, ще се почувствате много по-добре...

 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Телци, поне за седмица странете от отговорности и амбиции. Сега се нуждаете от нещо различно, непознато и неизвестно. Не за да си починете от работа, не за да избягате от живота, а за да не ви избяга животът. Обърнете внимание на приятели с идеи - колаборацията може да крие неочаквани възможности.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Близнаци, през седмицата звездите са тъй сговорчиви, че стига да искате, ще победите страха от себепознание, увереността ви ще се кали, а с помощта на здравословна самооценка ще съкратите пътя към поставените цели. И не се ядосвайте на дъжда - той просто не знае как да вали нагоре.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Раци, звездите ви препоръчват релакс в седмица, която ви носи неочаквани новини, много оферти, но малко яснота, от която пък се нуждаете за адекватни решения. Използвайте времето за почивка, включително и от познати. Спокойствието ще ви се отплати и от случайна хрумка може да отгледате печеливша идея.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Лъвове, късметът е по петите ви и като нищо ще получите много от нещата, които искате. Звездите не ви обещават, че ще ги искате след като ги получите - това е ваша работа. Дори да сте уморени не бихте го почувствали, защото нещо или някои ще обсеби въображението ви и ще породи доста екзотични желания...

Дева

Дева

23.08 - 23.09

През седмицата критичността на Девите може да достигне критичната си точка. Не търсете идеалните обстоятелства или предложения, а действайте с наличните ресурси. Сега е време да бъдете решителни, дори готови на нещо щуро в името на идея или кауза. Трябва ви спонтанност, но не за да намерите изход, а за да влезете през парадния вход.

 

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Обикновено колебливи през тази седмица вие, Везни, внезапно ставате необикновено решителни, безстрашни и склонни към рискове. Забавете - сега звездите съветват да обмисляте добре ходовете си. Познавате играта и знаете как да нарушавате правилата. Бъдете последователни и прецизни към вътрешния си глас и знаците, който водят към правилните хора и перспективи.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Скорпиони, листата падат, вие цъфтите. В кариерата може и да се изправите пред вземане на трудни решения, но звездите ви компенсират с популярност, добро настроение и вероятност за съдбоносна среща с човек, който ще внесе огън в живота ви. Бъдете еднакво готови да дадете или да поискате помощ.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Стрелци, през седмицата не си вземайте работа за вкъщи - енергията ви, обикновено неизчерпаема, може да не стигне. Не планирайте, не бързайте и не очаквайте. Просто оставете живота да живее чрез вас - наслаждавайте се, поглезете се с нещо, което ви е на сърцето. Радост и любопитство са съставките на най-добрата ваксина срещу есенна тъга.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Козирози, ако не сдобрите ума със сърцето, ще се превърнете в ходещо противоречие. През седмицата делата ви налагат едно, а личният ви живот изисква друго. Няма как да вземете страна, така че трябва да ги накарате да се съюзят. Ако успеете, а вие ще успеете, ще разберете що е това спокойствие и хармония.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Водолеи, като влезете в серия... та цяла седмица. Стандартната ви нестандартност няма конкуренция - изгрявате като дъга и карате хората да се чувстват специални, без причина или специален интерес... Но сега внимавайте това умение да не превърне една обикновена история във фейлетон, защото ще има обидени...

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Риби, не спирайте, дори усилията ви да стигат само за анализи. Тази седмица те ще са достатъчни, за да видите недостатъците си в настоящия момент. Контролът над емоциите ще ви позволи да приемете промени, които ви тревожат. Можете да се справите - знаете, че когато не може да направите друго, може да запазите спокойствие...