Хороскопи
Седмичен хороскоп 23.03.2020 - 29.03.2020
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Овни, нямате нужда от прогнози - тази седмица проницателността ви има пълно покритие и с ненаподобима лекота ще успеете да превърнете заповедите на другите в желания за вас. Не е трудно човек да ви хареса, трудно е да не ви завижда...

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Телци, времето е ценно, затова се уверете че го прекарвате с правилните хора. Правете планове, дръжте командването, дръжте вниманието, но най-вече се дръжте естествено и ще имате блясък, успехи и доброта, достатъчни за всички около вас.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Близнаци, ако мислите че не може да дадете повече от себе си... грешите. Криете потенциал и сила, които умоляват да ги откриете и използвате. Важно е да стигнете до тях, но още по-важно е как ще стигнете - като награда или от страх. Второто ще ви осигури скорост, първото - увереност.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Раци, според звездите тази седмица се нуждаете от искра и... простота. Пак според източника тази комбинация е приложна магия срещу самота и скука - приемете, че понякога животът ни тласка в посока, която е трябвало сами да изберем... само за да се преоткрием.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Лъвове, седмичната прогноза вещае пълен успех на всяка идея или начинание, извън зоната на комфорт. Ще рече не да прескачате локви, а да прескочите статуквото - може да се опръскате, но няма да се удавите. А и може да си умиете ръцете със ситуацията, поне до доказване на противното.

 

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Деви, пред вас е една седмица на изпитания, като например въздържане от конфликти, упреци и обиди. Ако не е по силите, ви опитайте с дипломатични, координирани атаки. В края на седмицата се погрижете за себе си - починете си от всички, при минимум разходи, по възможност...

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Везни, нещата са прости - ако трябва да жертвате нещо, нека това са висококалорични храни. Игнорирайте импулсивните си настроения и насочете и разпределете правилно колебанията си - всяко усилие в друга посока ще бъде обидно натоварващо и ще компрометира крехкото ви равновесие.

 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Скорпиони, добре е тази седмица да вложите усилия в неща, от които не разбирате, но ви се иска. Звездите ще подкрепят и най-налудничевите ви идеи, стига да се стремите към надграждане. Имайте едно наум за бъдещето, което няма да е равнодушно към вас, ако и вие не сте към него.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Стрелци, емоционалният ви комфорт помага да си дадете почивка - говорете по-малко, слушайте повече и се упражнявайте в почтенност. Започнете натоварването с малки дози, но редовно. Ако изпитате енергийна рецесия използвайте чара си - той е неуморим.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Козирози, звездите твърдят, че тази седмица ще бъдете изкушени от разрешаване на пикантна ситуация. Липсва уверение, че може да разчитате на помощта им, но определено ви поощряват да подобрите самооценката си като се пробвате във всякакви публични дейности - онлайн, разбира се.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Водолеи, тази седмица харизмата ви железни врати отваря. Е, има някои дейности, за които ще трябва да си помогнете с неизчерпаемия ентусиазъм на волята, но никой не е съвършен. Ако срещнете отпор, не бързайте със заключенията - или не е настъпило времето, или околните, заслепени от блясъка ви, не се сещат да ви отворят...

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Риби, тази седмица сте свръхактивни и налагате ритъм, който затруднява околните, но дори това е предпоставка за приятни изненади. Не намалявайте обиколката на амбициите си, а разширете личното си пространство за хора, които може да са приятни и без да са полезни.