Хороскопи
Седмичен хороскоп 08.08.2022 - 14.08.2022
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Напук на всичко, на цялата лудост обзела света, вашето международно положение е доста обещаващо. Не е задължително да пътувате. Възможно е съвсем на местна почва да завържете контакти с чуждестранни партньори, от които да почерпите нови познания или конкретни идеи за реализирането на плановете ви в един по-глобален аспект. При всички случаи ще имате полза от подобни срещи. Било и само заради амбицията ви да го научите този японски най-накрая.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Тази седмица сте като човешки радари за чувствата и тревогите на околните. С вашата вродена състрадателност и отзивчивост ще се опитате да сте нещо средно между звездни рейнджъри и психотерапевти, но за да съхраните силите си ще е много полезно да се научите да се дистанцирате от чуждите проблеми. Така ще сте по-обективни и полезни - на себе си и на околните. Следвайте собствените си мъдри съвети и резултатите ще са повече от чудесни. Татко Фройд ще се гордее с вас, капитан Планета също.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Опитайте тези дни да кротнете амбициите си, независимо дали са свързани с професионалното ви развитие, идеала ви за връзка или семейство. Седмицата е по-подходяща, така да се каже, да събирате обратна информация - да изслушвате спокойно, да наблюдавате и анализирате. Ще се убедите, че нещата вървят по план просто вие малко ги препирате. Често пъти това, което чуете от околните, ще е много по-приятно и мило от това, което сте очаквали. Търпение, Близнаци и ще наредите кубчето на Рубик до последното шарено квадратче.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Малко шантава седмица, през която ще искате да сте отличници на семинара "Как да стана милионер за два дни" и едновременно с това да сте на всички купони, късни прожекции или концерти. Ще бъдете както силни в правенето на пари, така и парти машини. Тъпото е, че трябва да изберете едно от двете. Не е препоръчително да ги смесвате. Две тестета за съвсем различни игри на карти.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Наситена с емоции седмица, наподобяваща гръмотевична буря... Не е казано, че емоциите ще са неприятни, но понякога и най-прекрасните чувства носят силен електрически заряд. Вашата роля тези дни ще е да останете хладнокръвни, направо каменни - като статуите на Лъвов мост. Възможно е около вас да се сипят страстни признания в любов, изблици на непредизвикан яд, неуместно злоблива забележка, но вие не мърдате. Гледате си гордо напред и най-много да измерите с леден поглед трамвая. На други силни шумове няма да обръщате внимание.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Отдавна си навивате на пръста, че искате генерални промени за вас и близките ви, за цялата планета Земя, както и за извънземните (ако съществуват). Съветвам ви да не започвате през тази седмица, не е дошъл моментът. Сега е по-подходящ период за преследването на дребни на пръв поглед успехи, които обаче са важни за вашия "Голям скок". Концентрирайте се в ежедневието си и помнете: малка крачка за Девата – голяма за човечеството... Или за съседите ни по Галактика, както уточнихме.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Ако се блъснете в някой стълб, както си вървите, не сте виновни вие. Звездите ще ви дърпат нагоре, така че е съвсем възможно да загубите контрол над гравитацията и походката си. Периодът е благодатен, особено за тези представители на зодията, чиято работа е свързана с комуникация или творчески труд. Дори и те обаче не бива да надскачат силите си. Забравете за твърде амбициозните проекти и стриктни планове. Вършете всичко без да се напрягате излишно с мисли за крайния резултат. Така или иначе той ще е зашеметяващ.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Усърдието и смелостта ви могат да дадат чудесни резултати. Това важи най-вече в деловата сфера. Само не бъркайте куража с глупостта, Скорпиони. Не взимайте прибързани решения, обмисляйте внимателно инвестициите и се вслушвайте в мъдрия глас в главата ви. В случай, че успеете да запазите непокътнати почтените си намерения, седмицата ще бъде повече от успешна. За тази цел намирайте начини да релаксирате пълноценно и се стремете към хармония. Близките ви са до вас и ви подкрепят. Дишайте, всичко е наред.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Благородните ви постъпки ще бъдат високо оценени от планетите, Стрелци. През седмицата се постарайте да обърнете внимание на нуждаещите се, да зарадвате близък човек с подарък или просто бъдете бели и добри. Това ще е важно както за околните, така и за вас. Ангажиментите са ви затиснали и сякаш нямат край. Единствено с поддържане на баланса ще спечелите трудови медали, сърцата на хората край вас и собственото си добро настроение. Ако не се преуморявате, шансовете за успех всъщност са изключително добри.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Философът във вас иска да излезе наяве. Голяма част от Козирозите ще си задават екзистенциални въпроси от рода на "Къде гнездят червеношийките", "Колко струва магданозът в Оман" или "Какъв е смисълът на живота и има ли го въобще". Хубавото е, че при повечето от тези мисловни лупинги ще са съпроводени по-скоро от приятно съзерцание, отколкото от драма. Какво да ви кажа... Грабвайте някой дебел том и си говорете наум с класиците. Или се съберете с приятели, готови да си бълбукате до сутринта. Очаква ви задълбочена и приятна седмица.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Не е изключено през тази седмица да сте в леко темерутско настроение. Всъщност, това не е лошо, Водолеи. Ако прецените, че контактите с определени личности будят единствено раздразнение у вас и крадат от времето ви, можете спокойно да си позволите позата на трите мъдри маймунки: "Не чувам, не виждам, не говоря". Колкото до интимния партньор, приятелите и близките - обяснете им, че ви е обхванал извънземният период. Направете го с нужната любвеобилност и те ще ви разберат. Все пак в това ви е чара, затова ви обичат.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Нямам представа кое е новото черно, но странното ще бъде вашето нормално през тази седмица. Не че има някакви строги норми за "правилно поведение", но вие, Риби, ще сте същински Обеликс. Да не се бърка с каменния обелиск, става дума за симпатичния комикс герой. Ще се държите като паднали по рождение в казана с вълшебна отвара, ще бъдете в свръхчовешко добро настроение и ще имате силата на еди-колко-си-мъже накуп. Грабвайте един Астерикс (без значение дали ще е приятел, куче или спътник в любовта) и напред към приключенията.