АБОНАМЕНТ

Брой 285 / Март 2023

Изяществото и емоцията на корицата този месец дължим на премиерсолистите Марта Петкова и Никола Хаджитанев.Познават се още от деца, от балетното училище. Балетна двойка са вече близо 20 години. Най-новият им съвместен спектакъл на сцената на Софийската опера и балет „Ана Каренина“ предизвика истински фурор.

От разговора на Ирина Иванова с тях разбираме с какво се заплаща лекотата и съвършенството на танца, как минават часовете им извън сцената, откъде черпят сили, каква е тази тяхна толкова необикновено връзка, и разбира се, как пламтящите коси стават запазената марка на Марта. Наистина са вдъхновяващи, далеч не само когато танцуват.

Още една магнетична артистична двойка е на фокус в този брой – плаваме с Гергана Змийчарова и Петринел Гочев из спокойното и бурно море на живота, театъра и киното. И да, корабът не потъва. Какво се случва с модата и с парижкия шик според Патриша Фийлд, защо новият албум на Пинк е нова глава в романа на живота й, кой има правото на втори шанс според Паоло Дженовезе – отговорите ще ви изненадат. А срещата с художника Алцек Мишев в неговото палацо в Акуи Терме, е преживяване, подобно на мъдър и вълнуващ филм, защото такъв е и животът на световнопризнатия български артист.    

10 лв. е цената на броя. Доставка в България - до кутия на Спиди или до Поискване в пощенски клон.

Брой 285 / Март 2023

Общо: 10 лв.
Адрес за доставката
Избери начин на плащане
„Юробанк България” АД
АТИКА ЕВА АД
гр. София, ул. „Солунска” № 15
IBAN: BG27 BPBI 7940 1081 9570 01
BIC: BPBIBGSF
Ще бъдете препратени към сайта на Борика