АБОНАМЕНТ

Брой 260 / Септември 2020

В новия брой на EVA вдигаме глава към облаците, където откриваме великолепния цигулар Васко Василев. Говорим си за изненадата, която е подготвил за публиката си, съвместно с фотографа Христо Русев - книгата „Васко Василев: зад сцена“, уловила любимите посоки на скитническия му дух – България, Япония, Испания и Англия.

Откриваме тенденциите на сезона, като се съсредоточаваме върху една от тях – възможноста да пътуваш, докато стоиш в собствения си дом. Завръщаме се  към природата – през няколко истински истории на сбогуване с големия град. Изследваме биофилията в интериора, също част от желанието ни да живеем в колкото е възможно по-естествена среда. Преоткриваме Димитър Воев през очите на Иван Юруков, връщаме се и към Дими от Сленг през спомените на дъщеря му Дара. Говорим си откровено за жените с Доля Гавански. Гмуркаме се в сценичния танц на Марина Абрамович и Мария Калас.

Откриваме любовта на най-необичайни места – от скандалните отношения на Ким Кардашиан и Кание Уест до една повторна сватба в южните части на България, която сякаш ни пренася в Тоскана.  Влизаме в новия сезон с няколко страхотни съвета за справяне със стреса и укрепване на имунитета – двете неща, които ще ни помогнат да преминем през зимата с гордо вдигнати глави.

7 лв. цената е с включена доставка само на територията на България

Брой 260 / Септември 2020

Общо: 7 лв.
Адрес за доставката
Избери начин на плащане
„Юробанк България” АД
АТИКА ЕВА АД
гр. София, ул. „Солунска” № 15
IBAN: BG27 BPBI 7940 1081 9570 01
BIC: BPBIBGSF
Ще бъдете препратени към сайта на Борика