АБОНАМЕНТ

Брой 299 / Юли 2024

Това са те, вълните - четири от най-въздействащите на мислите и чувствата ни български актриси. Мария Каварджикова, Койна Русева, Радина Кърджилова и Теодора Духовникова пред камерата на магичния фотограф Елина Кешишева за корицата на един много специален летен брой.

Негов гост-редактор, или куратор както тяказва, е самата Елина. Високата, изключително силна и талантлива жена, която живее и работи в Париж, е открадвала с фотоапарата си красотата на лица и мигове за световни списания и брандове - Marie Claire, Vogue, Vanity Fair, Officiel, Elle, El Pais, Dior. Този път го направи за EVA, с две фотосесии – гръбнакът на този брой, разказващи за виталността на силата и красотата на жените по вълните и през годините на техния живот.

Кадър от „синята“ фотосесия, наречена „Те, вълните“ виждате на корицата. Събрахме четирите любими актриси за тази сесия, защото те вече бяха събрани в един общ проект със същото име - първият български сериал, правен основно от жени за жени (ще го гледаме през есента, а в броя ще прочетете най-автентичния разговор за него). Във фотосесията ще видите Мария, Койна, Радина и Теодора, уловени през артистизма и въображение на Елина, на ръба на лазурните отблясъци и черното кадифе, на живота и изкуството, на поезията и на обикновеносттана един летен ден, с лица реални и в роля, с отношения реални и изиграни.              

Във втората фотосесия Елина Кешишева припомня думите на френския поет Шарл Бодлер „Жената е покана за щастие“ и разказва женската красота със светлините и сенките на черно-бялата фотография и с четири топмодела от близкото минало - Гергана Полежанова, Катя Пенева, Мира Колева-Кленовски и Силвия Димитрова. А емоцията и зарядът преливат и оцветяват целия брой.

Доставка в България, до офис на Спиди - 15 лв.

Брой 299 / Юли 2024

Общо: 15 лв.
Адрес за доставката
Избери начин на плащане
„Юробанк България” АД
АТИКА ЕВА АД
гр. София, ул. „Солунска” № 15
IBAN: BG27 BPBI 7940 1081 9570 01
BIC: BPBIBGSF
Ще бъдете препратени към сайта на Борика