АБОНАМЕНТ

Брой 258 / Юни 2020

Смехът ще спаси света! Позволяваме си да направим тази прогноза в първия ни посткарантинен брой! Да, устояхме на паузата и я превърнахме в плодотворен период на срещи с любопитни хора (посланик Херо Мустафа, актьорът Свежен Младенов, писателят Георги Господинов), претворени в интервюта и истории (Джон Малкович, Натали Ууд, Чък Норис)… такива, каквито винаги сме ви поднасяли.

На корицата ни са Николаос Цитиридис & Мария Силвестър, повелителите на смеха в телевизионния ефир, с които прекарахме няколко много забавни часа снимки. После пък ги оставихме да си поговорят открито един с друг, защото за двамата ролята на задаващи въпросите не е чужда. За първите стъпки в телевизията, за тежестта на „короната“ на известността, за хейтърите и справянето с тях, за мярката, за неприличните предложения и плановете им за лятото, четете в новия брой на EVA.

Прогнози за „живота след“ и „новото нормално“ събрахме в 10 ексклузивни – Post Corona - страници, допълнени от винаги актуалните анализи на трендове в козметиката и модата.

 

7 лв. цената е с включена доставка само на територията на България

Брой 258 / Юни 2020

Общо: 7 лв.
Адрес за доставката
Избери начин на плащане
„Юробанк България” АД
АТИКА ЕВА АД
гр. София, ул. „Солунска” № 15
IBAN: BG27 BPBI 7940 1081 9570 01
BIC: BPBIBGSF
Ще бъдете препратени към сайта на Борика