АБОНАМЕНТ

Брой 253 / Декември 2019

След Олимпиадата в Токио догодина Ивет Лалова най-вероятно ще сбъдне мечтата да стане майка. Не се решила да го направи след Олимпиадата в Рио, но сега е окуражена, защото жените в спорта разбиват стереотипа, че след раждането настъпва времето да излязат от играта.

Ивет вече веднъж направи наглед невъзможното – върна се на пистата след изключително тежка травма. И то като най-бързата бяла спринтьорка. С постиженията си тя е истински вдъхновител за младите хора, за жените от няколко поколения.

Но както самата Ивет заяви: не искам да съм инфлуенсър, а да променям съдби. Вече има план как може да го стори не само като треньор на децата в нейната спортна академия, а и чрез усвояването на нови знания и умения в една друга посока – невро-лингвистичното програмиране. За това предизвикателство тя подготвя малката Ивет, до която е написала едно писмо – писмо до себе си.

Решаваме, че ще направим с Ивет римейк на нейната първа корица за EVA (тя е била на три досега). Не само защото беше изключително красива и ефектна, а и защото нашата най-успешна действаща лекоатлетка пак е на старта. За да докаже отново, че и над 30 жените в спорта могат да побеждават, че и след възможно най-тежката за един спортист травма, каквато е счупването на бедрена кост, той отново може да е на върха.

Ивет Лавова само в EVA, само през декември!

7 лв. цената е с включена доставка само на територията на България

Брой 253 / Декември 2019

Общо: 7 лв.
Адрес за доставката
Избери начин на плащане
„Юробанк България” АД
АТИКА ЕВА АД
гр. София, ул. „Солунска” № 15
IBAN: BG27 BPBI 7940 1081 9570 01
BIC: BPBIBGSF
Ще бъдете препратени към сайта на Борика