СПИСАНИЕ EVA Брой 293 / Декември 2023

Брой 293 / Декември 2023

Dara заразява с красивата си дръзка енергия още от корицата. През 2023 година тя стана на 25, тоест на толкова, на колкото стана и списание EVA. Така че завършваме годината на нашия юбилей и прескачаме в следващата с лице от корицата - една Ева на 25.

Ето още какво има в броя, с който хвърляме мост между старата и новата година и вдигаме наздравици с шампанско, вярвайки, че The Show Must Go On:

Маги Халваджиян за шоубизнеса, фамилията, добрите и лошите хора, акробатиката на живота и смисъла на просекото – в увлекателен като хубав филм разговор с Адриана Попова.

На изложбата „Ева. Вдъхновението“, посветена на 25-ия рожден ден насписанието, Диана Любенова дойде с мъжа си, американския продуцент Лес Уелдън. На страниците на броя ще я видите в интервюто на Ирина Иванова – открита среща без грим, отиваща отвъд слуховете, там където съжителстват двете отдадености на Диана – семейството и телевизията.

Карла Рахал е едновременно щастливо уверена и тревожно разколебана, че 50-те са новите 30. Непосредствеността й е портокалово свежа.

Победоносно намига на времето Пат Кливланд – Вечната Ева на този брой, супермоделът от 60-те и 70-те, която и днес – на 73, продължава да дефилира.

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.