Хороскопи
Седмичен хороскоп 17.09.2018 - 23.09.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

17, 20, 23, 18, 22, 19, 21 - не, не, това не са печелившите числа от тотото. А може и да са, не знам. Това обаче са вашите късметлийски, успешпи и доста слънчеви дни, забавни вечери, а и нощи. Обаче (ех, това обаче), ако съумеете да не показвате огнения си нрав. Да не избухвате с повод и без повод. Ако броите поне до 23 (е, може да почнете от 17), преди да кажете силната си дума. Печелившите числа, извинявам се, дати, са силно във ваши ръце. Така че, всичко ще е шест.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Идните дни ще ви е трудно да вземете решение. Важно решение. Всъшност, вие знаете верния отговор. Но не смеете да го изречете най-вече пред себе си. Вижте, не прецаквайте чудно хубавата си седмица в дилеми, в блъскане на красивата си главица в имагинерни стени. Всеки ден, всеки час взимаме ежедневни решения, нали? Какво да облечем, какво да хапнем, кой маршрут ще е най-прекият или най-приятният. Вземете вашето решение - искате прекия или приятния път? Но, решете и отстоявайте решението си. То, само то е вярното. Повярвайте ми. Не, повярвайте си!

 

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Вашата гъвкавост, вашият опит и онова чудно красиво качество, което наричат "емпатия", тези дни ще ви направят успешни преговарящи, посредници, направо парламентьори от висша класа. Умеете да убеждавате, да сближавате иначе непримирими позиции. Е, идната седмица ще блеснат именно тези ви качества. Най-най хубавото е, че изобщо няма да търсите полза или каквато и да е лична изгода. Е, тъсите или не - ще я получите. В материален и морален аспект. Трудът и добронамероността в крайна сметка се отплащат. А отплата е много по-сладка дума от каквато и да е заплата. Нали?

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Ракът отшелник си е рак отшелник. Той не вярва в хороскопи, не ги чете, дори ги презира. Той общо взето си отшелничества и от време на време се снима в научно-популярни филми. Но, вие нямате нищо общо с това смешно раковидно. Вие сте си вие - общителни, идейни и най-вече дейни. И ако идните дни ви споходи идеята да отшелничествате, рязко я прогонете. "Къш, къш!" Защото това ще е единствената кофти идея, която може да ви споходи. Освен с магичните думи, които ви споменах, доказано се прогонва със среща с весели приятели, чаша розе, хубава танцувална музика, разходка в гората, която свършва до брега на плажа. Там вече за малко, за час, може да си изкопаете дупка и да поиграете на рачета отшелници. Или пирати, или русалки. 

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Хич дори и не си помислям да си помисля, че вие, Лъвове, не сте талантливи. 97,9 % от Лъвовете, които познавам, греят с минимум един много ярък талант. Но идните дни, само тези седем, не се осланяйте на него или тях. Ще трябва да се работи. Здраво. Талантите, свръхсилите, всичко, което имате, си е в наличност. Но ще искат да положите усилия, за да се почувстват поласкани и оценени. Какво се твърдеше в едно златно правило - "99% труд, 1% талант"? Само тази седмица. Става ли?

 

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Идните дни е напълно и абсолютно възможно да ви подгони амбицията. Онова гласче, което ви кара да движите напред, да се развивате и надграждате над вече постигнатите успехи. Супер е, това е вашето динамо, вашият двигател и гориво. Обаче, за да минете на по-горно ниво, било във връзката ви, в кариерата ви или любимата ви видео игра, ще трябва да затворите вече стартирани, но незавършени проекти. Заемете се първо с тях. Знаете за какво иде реч, по-добре от мен.Действайте.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Не знам дали няма да прецакам изненадата, но очаквайте изненади. Приятни, малки, пък и големи изненади. Подаръци от любимия ви човек, жестове на внимание от колеги и партньори. Усмивка от най-навъсения ви съсед. Подаръци от съдбата? Ами, не, не съм съвсем сигурна. По-скоро благодарности от нея. От хората, с които волно или неволно сте били така търпеливи и добронамерени. Няма неотблагодарено добро, каквото и да твърдят разни нацупени, зли езици.

 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Казват (и с право), че смехът е здраве. И тъй като никога не бих си позволила да засегна в лековатите ми хороскопи нещо толква сериозно като здравето, само ще вметна - идната седмица ще пращите от смях. Ще кипите от добра енергия, остроумие и прекрасно чувство за хумор. Зареждащо, заразяващо и вас, и околните с настроение и... точно така - смях. Раздайте се идните седем дни. Струва си. Ще бъдат прекрасни! Усмихвате ли се? Има защо! Нали?

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Емоционална седмица, която вие ще правите такава. Опитайте да оберете силните си чувства, да ги изразявате една идея по-приглушено. На ръба на езика ви е да изричате думи, които могат да засегнат както човека отсреща, така и вас самите. Но сякаш емоциите надделяват над разума ви идните дни. Да, гневът е сила, но само добре впрегнат и управляван мъдро за благородна кауза. Иначе е изпепеляваща стихия. Опитомете го и го използвайте разумно.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Виновни и безвиновни закъснения идните дни са способни да ви изкарат от емоционалните ви релси. И независимо дали ви бавят плащане или вие по различни причини закъснявате за работа и среща, ефектът върху настроението ви е еднакво мрачен. Чакайте малко, така коректни ми Козирози. Не гледайте фатално на всяко отклонение от графика (ви). Не съдете твърде строго - околните и себе си. Все пак не сте служители в японските желвзници (все още). Тази седмица го карайте по лятно разписание. Леко, без бързане.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

"Я жду ответа, больше надежд нету. Скоро кончится лето. Это…" пее великия Цой. И сякаш е за вас, но не е. И вие чакате отговори, но и те, и краят на лятото ви носят надежди за разлика от изпятото в песента. Идните есенни дни ще са много топли откъм чувства и емоции. Изпълнени с обещанието и усещането за настъпващо красиво и добро. И ако нещо може да ви натъжи, то е само красива лирика или музика, като на Цой. А това е сладка тъга.

 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Колкото и да сте над нещата, колкото и да мразите да говорите и мислите за пари, идните дни ще ви се наложи. Строги финансови рестрикции над хора, прекаляващи с вашата щедрост. Малко ред в харчовете, преосмисляне на приоритетите ви и ще се окаже, че нямате никакви, ама никакви финансови грижи. Просто си скръцнете със зъби, защото понякога щедроста ви излиза твърде скъпо. Нали?