Хороскопи
Седмичен хороскоп 17.02.2020 - 23.02.2020
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Овни, седмицата не се поддава на планиране - двата края са опасни, средата - коварна... но само ако сте заложили на определени очаквания. За сметка на това всяка импровизирана деятелност ще има стойността на иманярска находка и рязко ще вдигне акциите ви. Ако приятели ви уговарят за пътуване, позволете им да ви убедят.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Телци, тази седмица никой не може да ви обвини в прекалено благоразумие - ако ви свърши търпението, сте готови да изгаряте пристанища, а не кораби. Намерете си ефикасно проклятие срещу всичко, което ви разрежда и се съсредоточете върху положителните страни на съществуването си... Защото ги притежавате. Астрологично и безспорно.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Близнаци, около вас кипи от енергия и любов. Ползвайте ги да припалите подсъзнанието, да наберете духовна тяга и да промените вътрешния си климат. Искате ли емоционална вихрушка, бъдете курназ и направете кръстосано опрашване на начинанията и начините ви на изява - без предупреждение и респект към канона.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Раци, щастието ви не зависи от успеха, успехът зависи от вашето щастие. Тази седмица ще ви даде много поводи да се убедите, че страстта ви е центърът на сътворението - в бизнес и в личен план. Всичко се върти около нея, тя е фронтонът, на който се крепи личният ви храма, в който се дестилират кошмарите и насладите.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Лъвове, седмицата е динамична, но и двусмислена. Не се втурвайте след всяка идея, която ви хрумне. Макар че, ако не се страхувате от негативни ситуации и сте готови за седмица с повече въздишки, отколкото вдишвания, защо пък не?!

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Деви, тази седмица забравете за всякакви наднормени амбиции, вместо това поемете по всички пътища пред вас - така все някъде ще откриете себе си. Ако сте упорити и постоянни в търсене на несъществуващото, сега рискувате да го намерите и да се разочаровате.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Везни, седмицата не предполага изненади, но вие ги предпочитате и затова не се нагаждайте към средата и отчитайте динамиката на важните за вас неща. Сетивата ви са изострени и гладни, дори виждате познатото като непознато. Ако романтиката в живота ви е останала без температура, подходът „защо не“ ще й върне пулса...

 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Скорпиони, някои неща може и трябва да се пренебрегват. Това умение ще ви помогне срещу всичко, което е или дразнещо, или извън вашия контрол. Ще ви предпази от непремерена импулсивност, която може да има тежки емоционални и финансови измерения в дългосрочен план. Съветът не е за пренебрегване...

 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Стрелци, време е за елегантни решения. Отличителната им черта е, че са прости, но нагнетяват метаболизма на процесите около вас, носят моментална свобода и, трудно за овладяване желание за изява. Обмисляйте емоциите, с които се заявявате пред околните - повече ще бъде оценено скритото във вас, отколкото изложеното на показ.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Козирози, тази седмица икономисвайте от изяви. Дайте си вид, че приемате нещата каквито са и не давайте път на нищо, което може да ви издаде. Не е време за емоции под налягане или припряност. Не излитате, но и не падате. Минимумът, на който може да разчитате, е уикенд на планина, максимумът... среща с Робин Худ?!

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Водолеи, нито сега, нито никога не инвестирайте енергия или време в съмнения и несигурност. Вие умеете да обичате и да раздавате, затова не спирайте да го правите, дори ако духът ви е напуснал за едно кафе време. „Толкова малко любов има по света, че който умее да обича, не би трябвало да прави друго“. Вярно е!

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Риби, през седмицата се преодолейте и не се заигравайте с безцелни конфронтации. Изолирайте се от токсични настроения, гледайте си интересите, а ако ви омръзне си гледайте на боб, но и там ще излезе че трябва да се наслаждавате на живота редовно и качествено. Посейте постоянство, пожънете и дълголетие.