Хороскопи
Седмичен хороскоп 19.03.2018 - 25.03.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Тази седмица не ви свърта. Ако подхванете интересна книга, сте силно изкушени да прочетете края преди да стигнете до него, хей така, от любопитство и нетърпение да видите как свършва. И ще развалите удоволствието си от цялото четене. Това важи и за бизнес делата ви. Иска ви се да отгърнете последната страница, преди да прочетете и по-важното да напишете предходните. Особено за онези от вас, работещи с документи, това не само може да развали удоволствието, но и крайния резултат. Не прескачайте страници идните дни и краят на книгата и седмицата наистина ще ви харесат. Ама много.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Не казвам да наизустите “Изкуството на войната”, но се подгответе за битки. Да, може отново да отстъпите в името на мира, но добре ли ще е за вас? Ако наистина ви е накипяло, дълго сте правили компромиси и всеки път във ваш минус, може би е време да скръцнете със зъби. Моментът на изненадата ще е освен тактически правилен и доста забавен. Ще сломите люде, които дълго време ви възприемат като божи кравички и ще открият, че всъщност сте разярен бик. Бъдете снизходителни.

 

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

За добро или още по-добро, идните дни работата не ви е на първо място. Не се чувствате мотивирани, но не допускайте да чувствате вина за това. Не е ваша. Обаче пък как ще ви се отдават всякакви извънкласни дейности - спорт, изкуства... Всичко това много вероятно е преплетено през благородни каузи, обществено полезни идеи и тяхното изпълнение. Действайте тогава. Да правиш добро е добро. И заразително. Като смях. Предайте натам, Близнаци.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Доста променливи величини в тазседмичните уравнения. И ако ще имате нужда от нещо сигурно, от което да подходите за вярно решение, то любовта е вашата константа идните дни. Е, каква по-хубава величина? Така че, идните дни няма да има задача, от който и да е житейски конспект, която да не решите, щом най-важното не е неизвестно. Опрете се на тази опорна точка и нищо чудно да повдигнете света. Метафизици на любовта.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Разказвала ли съм ви за Берг? Той е куче, не е лъв. И е Везни, не Лъв. Но си гони опашката така настървено, че като я хване и се самоухапе, и после гледа учудено. Не, не ви сравнявам с едно не много умно кутре. В никакъв случай. Но идните дни сте склонни да гоните опашката си. Да се вторачвате силно и твърде критично в себе си. И да се хванете и ухапете. Да си взискателен към себе си е чудно добро качество, но идните дни наблегнете на останалите си граничещи до безкрайност добри страни. Ще ви се получи.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Тази седмица сте в джаза. И не, не правете асоциации с безпаметни купони. Иде реч за виртуозни импровизации по различни теми и с най-неочаквани инструменти. И не знам дали нестандартните решения, които ще взимате тази седмица, могат да се нарекат точно “джаз стандарти”, но освен, че ще са изненадващи, ще са и най-правилните. Творете смело идните дни - отдава ви се. И от най-големия шум и хаос ще успеете да сътворите приятна за всички хармония.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Избягвайте идните дни да ставате страна в чужди спорове и разпри. Независимо дали у дома или в работата, не опитвайте да сте парламентьор в битки, които не ви засягат пряко. Възможно е да попаднете под “приятелски огън” и да отнесете неприятни емоции, чужди негативи. А и съвсем безвиновно да развалите добрите си отношения и с двете спорещи страни. Бъдете неутрални, като Швейцария. Пък защо не скокнете до там да почерпите опит? Ще бъде полезно за световния мир.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Равна седмица, подходяща за пролетно почистване, подреждане и внасяне на уют. Абсолютно може да го направите и у дома, но идеята е тези дни, в които рационалното и емоционалното у вас са си първи дружки, да се поизчистите от нездравословни контакти, да подреди отношенията си с най-близките ви, и най-вече да внесете желания от вас уют във връзката си. Вслушвайте се в интуицията си, тези дни сте самите мъдреци на зодиака и без излишен шум ще постигнете желаното от вас. Успешен дзен!

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Искаше ви се, но нямахте желание досега – да спортувате, да ставате по-рано, да се храните една идея по-здравословно. Е, точно тази седмица е идеална да имате и желание, и воля да промените ежедневието си, да повишите тонуса си, доброто си настроение и самочувствие. Действайте. Положете грижи за себе си - там, където смятате, че има накъде. Не търсете мотиви извън себе си. Вие си бъдете тези дни най-големия мотиватор, най-добрия си ливинг коуч, ментор и приятел. Седмицата е силна за вас. Звездите са зад вас. Хайде, Стрелци!

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Денят се познава от сутринта, а идните сутрини ще са чудно хубави. Затова не ги изпускайте, независимо какъв е режимът ви. Хващайте деня от ранните му часове, пийте кафе с изгряващото слънце, защото имате много задачи да свършите. Наситена седмица, през който всичко малко или по-мащабно свършено от вас, ще ви зарежда с енергия поне за два люлински микрорайона. Имате нужда от екшън - създавайте го, влизайте в него, излизайте геройски от всяка една битка. Важното е да сте активни, да търсите предизвикателства и ви гарантирам една силна, удовлетворяваща седмица, по най-високите козирожки стандарти.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Търпението е ключът към спокойна и ведра седмица идните дни. Проявявайте го, отстоявайте го, когато усетите, че ви се изплъзва. Бройте до колкото трябва, когато на ръба на езика ви дойдат по-остри думи. И в работата, и в градската среда, но най-вече у дома - бъдете търпеливи. Още към средата на седмицата ще ви светне, че не работите с най-бавните колеги, не се возите в най-претъпкания автобус, но най-якото е, че ще се сетите защо живеете с човека, с който живеете. Така че, всяко преборено малко или по-голямо раздразнение ще ви се отплати стократно с мир и любов. Но първо бе кое...? Търпението.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Седмица на талантите. На талантите на Рибите. Идните дни играйте открито, демонстрирайте смело всичките си скрити и явни прекрасни страни. Без скромността - тя е чудесна, но до края на март я забравете. Пейте в хора, ходете на танци, рисувайте графити, правете всичко, което ви се прави, а то със сигурност ще ви се и отдава. Но най-вече:казвайте на висок глас работните си идеи и колкото по-голям е авторитетът срещу вас, толкова по-голяма е и вероятността да бъдете чути и оценени. Единствената неподходяща идея тези дни е да премълчавате. Блеснете, Риби!