Хороскопи
Седмичен хороскоп 20.11.2017 - 26.11.2017
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Сложните и деликатни отношения между многоуважаемите господа - импулсивния Марс и дръзкия Уран, могат и да рефлектират върху вас идните дни. Няма как да ви посъветвам да стоите на далече, планети са все пак. Но, ако усетите малко повечко напрежение, почти сигурно е тези двама палавници да са допринесли за него. Почивайте повечко идните дни, ходете пеша, затваряйте очи за минута пред компютъра, медитирайте, бройте Овни преди заспиване. Намерете вашия начин да разкарате смътното усещане за „нещо ще се случи“. Да, най-вероятно е така. Винаги нещо се случва. Но още по-вероятно е, то да е забавно и за добро. Особено, ако вие сте в основата му.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Не се славите като прахосници, но определено идните дни ще сте подвластни на импулса да правите необмислени харчове и да задоволявате свои прищявки. Като например да купите първата чанта, кола или екзотична екскурзия изпречили се пред погледа ви, дори да нямате истинска нужда точно от тях или точно в този ред. Овладейте тези си импулси, укротете кредитната си карта и необмислени постъпки, извинени с „един път се живее“. Да, така е, но точно тези дни не са подходящи за разточителство. Ако пък толкова силно душата ви желае нещо луксозно, нещо над стандарта, поглезете я със скъп шоколад, изтънчено вино и толкова. Нищо, което би объркало бюджета ви за по-дълго време.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Ти криеш тайна скрита зад думите“ пеят прекрасните „Клас“ и все едно тази песен е писана за вас идните дни. Всички имаме тайни, но вашата тези дни сякаш ви притиска, пречи на дните ви и смущава нощите. Намерете най-верния си слушател, най-доверения си човек и споделете. Просто хей така, за да чуете собствения си глас как обяснява нещата и ще видите, че не е нищо толкова притеснително. Заслушайте се в споменатата песен, там също се пее „кажи ми тайна“. Ако трябва, намерете момчетата от групата или мен и споделете, аз лично обещавам, че няма да казвам на никого. Те пък могат и да напишат още една прекрасна песен за вас.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Няма нищо страшно или пък срамно, ако не овладеете емоциите си тези дни, ако избухнете, ако сте по-резки с някого или пък имате силен прилив на любвеобилност. Всъщност, емоциите са вашият двигател, вашият най-точен коректив тези дни, затова не ги коригирайте, не ги прикривайте. Вашето шесто чувство не е измамно или плод на въображението ви. Сензорите ви работят добре - машини са и просто изпреварват мисълта. Оставете ги да водят. И, изобщо, не само за вас и не само тези дни, но не мисля, че е хубаво да ги подтискаме. Бъдете и гневливи, и обичливи, и тъжни, и бъдете най-вече весели. Бъдете искрени. Честни със себе си. Заслужавате го.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Тази седмица е много вероятно да се окаже, че има още какво да учите. Най-вече за себе си. Ще откривате неочаквани (само за вас) таланти, скрити супер сили, нови нюанси на характера ви. Подценявали сте се, повтаряли сте си „аз не мога да готвя“, „това не ми е силна страна“, „не ставам за ....“. Е, скъпи Лъвове, ставате за всичко, имате достатъчно силни страни за да построите поне една-две непобедими крепости, можете и да готвите, ако това ви се прави. На Лъва гривата му е обемна, когато си я погали сам. Не винаги де, но тези дни е така. Имате нужда от самонадъхване, от това вие да повярвате в себе си. Направете го. Похвалете се и се наградете.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Онези от вас, които са имали не особено приятното усещане за спиране, зацикляне и тъпчене на едно място, най-сетне категорично ще се разделят с него. Време е да видите плодовете на своите усилия - в работата, в личните ви отношения с околния свят, в любовта ви към някого или към нещо. Това, че успехите ви не могат да се пипнат, да се материализират, да се преброят и приберат в сейф, не ги прави по-малко ценни. Напротив. Просто понякога е малко демотивиращо да градиш в един по-духовен аспект, с поглед за по-далечно бъдеще в меркантилен свят на тук и сега. Деви, на прав път сте и идните дни ще го почувствате с пълна, зареждаща сила.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Везни сте, не сте кантари. Така че идните дни категорично отказвайте да ви товарят с каквито и да е чужди товари. Ако някой иска да се измери колко тежи на мястото си, моля да не е посредством вас. Има на женския пазар контролна везна. Електронна. Избягвайте всякакви егоманиаци, нарциси и състезатели в категория тежък характер да доказват качествата си на ваш гръб. Ако нечия компания не ви е приятна, дори и да изглеждате груби - избегнете я. Ако някой разговор ви става досаден, прекъснете го. Напускайте спорове, състезания, офисни сплетни на късмета, в които не ви се участва. Няма да е пораженческо, това е поведение на победител.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Назрява конфликт около вас, нещо така ви е накипяло, че всеки момент може да избухнете. Обаче не го правете. Използвайте скорпионската си енергия за мирни цели. Намерете отдушник в правене на неща. Излейте яда си върху боксова круша, в кухнята над печката, куките за плетене или друго древно самурайско изкуство. Само не вадете меча, не изравяйте томахавката на войната. Не твърдя, че гневът ви не е справедлив, но опитайте да запазите мира. Най вече този у дома. Като ви мине точката на кипене, когато укротите силните емоции, седнете на масата за мирни преговори. Дори да иде реч за много лични емоции и с риск да изглеждате безчувствени, бъдете сдържани и делови. Мирът си струва.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Не се чувствайте неловко, ако ви е забавно, по детински смешно, хей така - заради самия смях. Леки дни, през които ще сте като един Питър Пан, като Менче-Звънче или който си поискате любим непораснал от детството ни герой. Най-нелепото, което може да се случи, е да събудите усмивка в някоя перманентно кисела физиономия, но в никакъв случай не позволявайте да стане обратното. Радвайте се на доброто си настроение, обезоръжавайте с чувството си за хумор и ако имате порив да скроите незлоблив номер на някого - последвайте го. Доброто настроение може да изглежда подозрително, но все още е легално. Нали?

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Знаете ли какво ще ви даде лекота и силно усещане за оптимизъм идните дни - да спазвате недадени обещания. Знам, звучи нелепо, но опитайте - работи. Изпълнявайте всяка добра мисъл, всяко добре дело преди да ги изречете на глас. Не обещавайте нищо-действайте. Отмятайте свършеното, почивайте, следващото и така в ритъм и синхрон. В края на седмицата ще се чувствате така удовлетворени от себе си, като човек уцелил най-точния подарък, най-верните думи за скъпо същество. Тази седмица първо делата, после думите. Хайде по задачите.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Толкова сте големи, колкото са големи мечтите ви. Затова идните дни ги следвайте и смело мечтайте. Правете по една малка крачка в тяхна посока. Дори да е нещо малко, дори на околните да изглежда смешно. Единствено е забранено да им обръщате гръб. Независимо дали мечтаете за пътуване до Марс или малка къща на село, следвайте мечтата си. Купете си космическа храна или една керемида. Но го направете. Утре ще сте една стъпка по-близо до нея. И тя до вас. Светът е ставал по-добър, благодарение на мечтатели. Дайте му шанс. Пък току виж идните дни сте станали горди собственици на къщичка на Марс.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Концентрирайте се върху работата си идните дни, обградете се със същества, които обичате и те безрезервно ви отвръщат със същото. Ще имате нужда малко от добра енергия идните дни. Да гушнете вечер силно котката, да погалите кучето, да чуете скъп приятел. Има такива малко по-хладни вечери и ако ви се паднат подобни, не се свенете да потърсите топлина. И не иде реч за любимите на цял народ отоплителни дружества. А за някой, който мърка в прегръдката ви - не е задължително да е от семейство котки, по-важното е да го чувствате, като свое семейство.