Хороскопи
Седмичен хороскоп 18.09.2017 - 24.09.2017
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Тази седмица от прекрасния септември ще ви донесе хармония и добър баланс. Независимо дали ще се отдадете на изкуството да карате лонгборд или да сложите в ред семейните и фирмените финанси, или да изясните лични интимни отношения, равновесието, което ще пазите е впечатляващо. И ако тези дни сте по-активни и доказващи се с добрите си и правилни постъпки, седмицата ще е повече от златна, спокойна и уютна като настъпващата есен.

 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

"Любовта е измама на Холивуд" пеят бунтарите от S.A.R.S. и тези дни сте склонни да им повярвате. Обвързаните от вас могат да се почувстват пренебрегнати, а останалите още по-кофти - незабелязани. Не избързвайте с песимистичната си теория за любовта. Проявете търпение към човека, който ви е на сърце. Не забравяйте, че споменатите изпълнители от Сърбия имат и други песни - "Мир и любов" ще пеете с тях в края на периода.

 

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Дни, през които чувството ви за притежание, за собственост ще бъде малко изострено. Ще бъдете склонни да браните личното си пространство и извоюваните ви позиции малко по-ревностно, отколкото изисква реалността. Седмица, през която няма да сте склонни нито на отстъпки, нито на споделяне на материални или интелектуални блага. Има такива моменти, Близнаци, но не се вживявайте. Понеделник - вторник мислено начертайте периметър на "вашето" и опитайте през останалите дни по малко да го стеснявате, докато стигнете реални граници.

 

Рак

Рак

22.06 - 22.07

За онези от Вас, които намират изминаващия септември за успешен или поне добър, е хубаво да намерят начин да почетат благосклонността на звездите и най-вече собствената си сила. Останалите, които смятат, че има още какво да постигнат ще е хубаво да не се инатят и да не го правят сами. Още в първите дни на седмицата се огледайте за сподвижници, облечете целите си с точни имена и действайте. Уикенда, на чаша розе, по залез, най-вероятно ще възкликнете "Колко верен беше хороскопът на EVA!"

 

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Ключово важно е за Вас, Лъвове, да не се главозамайвате. Предстоят ви едни много успешни дни и много, ама много наелектризирани вечери. Вашето мнение и взети решения ще са решаващи в работата ви, а присъствието ви по светски събития, купони и най-вече "вечеря на свещи" повече от желани. Моят съвет е внимателно и много прецизно да отсявате поканите - бизнес и лични, и както не бихте смесили безразсъдно питиета, така не смесвайте и тези различни взаимоотношения... Но няма да ви поучавам, мъдри Лъвове, вие знаете.

 

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Възможно е тази седмица да се почувствате като стачкоизменник и няма да сте справедливи със себе си. Възможно е да усетите леко раздразнение към "бездействащите" си колеги или партньори. Пак съдите твърде сурово. Просто вашата трудоспособност и желание за движение са една-две обиколки пред останалите. Избегнете усещането за дисонанс с околните или действайте сами, или си партнирайте с повече представители на вашата зодия. Да мерите с различен аршин, тези дни ще е по-скоро форма на справедливост. 

 

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Според моите скромни познания и обстойни наблюдения, алчността и сребролюбието не са ви присъщи. Но тези дни сте склонни да се подхлъзнете по стъпките на чичо Скрудж. Опитайте да превъзпитате тези демончета и те да работят за вас и доброто ви име. Тази седмица бъдете просто пестеливи. Отделяйте всяка непохарчена безразсъдно пара настрана. Избягвайте таксита, скъпи дрехи и играчки за възрастни. А със спестеното спретнете щур купон без повод. Ей така, защото сте широко скроена душа. 

 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Седмица, в която ще е хубаво да отхапете парченце шоколад и едно от вашата гордост - гордостта ви да приемете предложена помощ от приятел или добронамерен познат. Било тя финансова, логистична или просто окуражаващи думи. Знам колко ви е важно, околните, пък и вие самите да знаят, че сте силни. Но повярвайте, да потърсиш и приемеш подкрепа не е изява на слабост, а на мъдрост и чувствителност. А вие притежавате от тях в изобилие. Покажете ги в целият им красив блясък.

 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Склонни сте към рицарски постъпки, жертвоготовност и малко повече патос и в думите, и в делата си. Чудно хубаво е. Обаче слезте тази седмица от Росинант, драги ми Донкихотовци! Реалността, колкото и прозаична, и понякога дори еснафска да е, си е реалност. Тези дни в нея ще има нужда от вас и по-скоро близките ви, в ежедневните, битови проблеми. Действайте рационално и приемете, че да свалите доспехите тези дни е единствената смислена саможертва. Вятърните мелници в днешни дни са генератори на чиста енергия, не ги гонете.

 

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Седмица, през която ще е хубаво, а и няма да ви е трудно да намерите баланса между духовното и материалното. Да съберете и сдобрите аскета и бохема във вас, защото напоследък, явно не се разбират много. Избягвайте да влизате трайно в манастири или в „джаза“. Намерете идните дни златната среда и ще се почувствате и вие златни. Баланса между съзерцанието и действието ще ви направи успешни и печеливши идните дни. Възползвайте се от добронамереното отношение на звездите и на заобикалящия ви свят, и на вас към него.

 

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Присъщият ви оптимизъм тези дни е в стил минимализъм. Обаче вие не му позволявайте дълго да го прави. Обградете се с хора, които ви разсмиват, такива, които ви носят усмивки и добри емоции. Правете неща, които ви харесват и както ви харесват. Още към сряда оптимизмът ви, както и вие ще сте във върхова форма. И ако имате нужда от минималистични подходи, ами хубаво - нарисувайте си малка точица или сърце на ръката, или на чина, или на монитора на компютъра. Но не драскайте върху настроението си, нали?

 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Французите имат една приказка: "Ако искате да си направите райска градина не давайте ключа на всеки". Идеята е идните дни, колкото и да ви се ще да викате от щастие, да споделите любовните трепети, служебни победи, усещането си за лекота - бъдете по-тихи. Не всички са добронамерени, пък и не заслужават вашето внимание. Радвайте се на лекотата на идните дни, бъдете щедри към тези, които са доказали обичта си и малко по-пестеливи към останалите. "За да си истински щастлив - живей тихо"- пак френска поговорка. Може би ще ходите до Париж. Но не в голяма компания, само двама.