Хороскопи
Седмичен хороскоп 10.08.2020 - 16.08.2020
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Завладени сте от огромни амбиции, ентусиазъм и енергия! Това е страхотно, мили Овни, но се опитайте все пак да систематизирате целите си, иначе рискувате цялата тази позитивна енергия да отиде на вятъра. Мечтайте смело, но се връщайте и към Земята от време на време. Големите най-често стават с малки стъпки. Важното е да започнете.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

През тези дни ви налягат особени емоции. Чувствате се ограбени – нямате никакво свободно време, за да реализирате най-големите си желания, нямате възможност да се поглезите и да помислите за себе си. Време е за промяна и няма какво да чакате. Започнете да правите основни пренареждания през тази седмица.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Работите усилено, без почивка, а графикът така и не олеква, скъпи Близнаци… Съчувстваме ви, но знайте, че колкото повече мислите по въпроса, толкова по-трудно ще ви бъде са се справите с досадните задачи. А те са от онези, които не можете да отложите и все някога трябва да изпълните. Така че – действайте! Можете да се справите с всичко.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

През тази седмица имате лукса да избирате, мили Раци! Пред вас се отварят нови възможности, предложения, шансове. Много е важно да наредите приоритетите си, за да направите правилния избор за вас. А той е строго индивидуален.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Като цяло всички Лъвове се чувстват в свои води през този месец. Затова и седмицата е някак позитивна, а родените под този знак са в центъра на вниманието. Наслаждавайте се, скъпи Лъвове! Освен всичко друго, сега ще получите онези заслуги, които отдавна сте чакали за усиления си труд.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Тези седем дни са период, в който здравият ви разум и логично мислене трябва да са основни. А кой е по-добър от вас в това, мили Деви? Добре пресмятате възможностите си и трябва да продължавате да го правите, особено що се отнася до впускането в нови начинания. Съмнението в достоверността на нещо и търсенето на истината винаги са били ваши силни черти. Сега можете да ги проявите.

 

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Навлезли сте в омагьосан кръг, от който искате да избягате, но не знаете как. Истината е, че скуката и еднообразието вече започват да ви тормозят. Незабавно вземете мерки и ако трябва потърсете помощта на приятел. Понякога който и да е човек, вън от вашата реалност и ежедневие, може да ви изкара от дупката, в която се намирате. Освен това се постарайте да останете позитивни. Не знаете колко приятни изненади крие за вас съдбата.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

През тези седем дни е важно да завършвате всичко, което сте започнали. В противен случай, мили Скорпиони, после сами ще сте разочаровани от себе си и ще си създадете усещането, че не можете да се справите с нищо. През тази седмица обаче ще имате една идея повече късмет, така че усилията ви ще бъдат възнаградени.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

През тази седмица може да ви се наложи да проведете сериозни разговори, да вземете ключови решения и да направите първата крачка към нещо важно. Не позволявайте притеснението и страхът да замъгляват добрата ви перспектива за нещата. Смело напред – нямате какво да губите, скъпи Стрелци!

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Вие сте душата на компанията, скъпи Козирози, и това е валидно дори и за работната среда! Използвайте този ваш коз, защото лесно можете да стигате до хората. Поддържайте позитивната си енергия и всичко ще бъде наред – никоя временна спънка през тази седмица не е болка за умиране.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Докато повечето хора пресмятат колко получават от всичко и всички, вие се раздавате, мили Водолеи. Раздавате се и всичко това ще се върне при вас рано или късно. Добрите дела, които сте направили, са запомнени и през тази седмица ще бъдете приятно изненадани. Спечелили сте си съратници в лицата на много хора.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

На прага на големи промени сте, скъпи Риби. Въпросът е – готови ли сте за тях, или не? За всеки от вас периодът е индивидуален. Някои само чакат възможността за ново начало в различни аспекти, а други все още правят равносметки и си изясняват какво искат. При всички случаи слушайте сърцето си.