Хороскопи
Седмичен хороскоп 17.07.2017 - 23.07.2017
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Като перпетуум мобиле сте тези дни, Овни. Заредени, но и зареждащи околните с енергия. Ако е имало проблеми, задачи, въпроси или други „стени”, които да не сте могли да преодолеете по различни причини, то сега е подходящият момент да ги пресрещнете челно. Възползвайте се от високия си коефициент на полезно действие, защото ще сте като стенобойни машини.

 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Твърде е вероятно тази седмица да сте нещо като семейния омбудсман. Въоръжени с търпение и мъдрост, а и със силната политическа подкрепа на звездите, ще сте способни да разрешите всевъзможни битови неразбории, дребни локални конфликти, ще се справите с недомлъвките, които често вгорчават семейната вечеря. Браво, кръгът на доверие пак е цял. Добре изпълнен мандат.

 

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Тази седмица е възможно да ви е малко натоварена, да се почувствате като шерп, натоварен със свръхбагаж. Усещането ви е, че тичате по ескалатор, но в грешната посока. Нека това не ви кара да изпадате в така характерното за вас състояние „увесил нос“ обаче, защото трудът ви няма да остане невъзнаграден. Шерпите са мъдри хора, едни от малкото, на които им се плаща за безценното усещане да погледнат нещата от високо.

 

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Очертава се много забавна и купонджийска седмица. Насладете й се. Но ако си имате ангажименти, преценете кое ви е наистина приоритетно, защото такава веселба се задава, че няма да смогнете и с двете. Изобщо, ще е хубаво да не смесвате работата със забавлението, бизнеса и чувствата, както и различните напитки. Нали помните – питието определя съзнанието.

 

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Общуването с вас ще е вдъхновение за околните и то не само за близките ви, но дори за хора не точно по вкуса ви. За това моят съвет е: не бъдете пестеливив общуването си, със съветите и усмивките си. Обърнете внимание на факта колко хора можете да вдъхновите и дори трайно да промените. Тази седмица бихте могли да сте просветители, но това зависи единствено от вас, Лъвове.

 

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Деви-воини се очертавате тази седмица, но за разлика от битката на Жана д`Арк , на вашата е предречен успех. Противникът ви се очертава да е нещо като държавен служител, данъчен инспектор, банков агент или друг подобен инквизитор, развяващ фанатично нормативни актове в едната ръка и печати в другата! Единствената клада, която ще види обаче, е барбекюто ви в чест на победата, ако го поканите, де.

 

 

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Леко спряла седмица, през която е твърде възможно да се чувствате малко статични. Не го приемайте като слабост, може би имате нужда от рестарт. Ако нямате възможност да си вземете отпуска и да се откъснете от всекидневието си, просто намалете оборотите, отпочивайте и през работно време, и без чувство за вина. Не сте машини, да вярно - Везни сте, но сте и хора.

 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Много е вероятно дребни, злободневни проблеми да ви късат нервите. Заложете на чувството си за хумор, а най-добре ще е да се пробвате във висшия пилотаж - самоиронията. Не позволявайте на летния вирус, налазил компютъра ви, или петънце на току-що подписания договор да ви развалят настроението. Вгледайте се в дразнителя - може да има формата на сърце. И не го казвам случайно.

 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Освободете детето в себе си, забавлявайте се, смейте се и правете бели. Тези дни имате нужда от внимание, грижи и почивка – такава, каквато на вас ви харесва! Свалете доспехите за кратко - битките и работата няма да избягат! Не се притеснявайте, че ще ви помислят за вятърничави. А и всички обичат „ Рицар без броня”...

 

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

По принцип сте подвластни на емоциите си, но тази седмица ще е полезно да запазите хладнокръвие, да не приемате всичко толкова лично. Няма „вселенски заговор“ срещу вас, само сте малко уморени и ви е криво. Кажете си наум като героя на Станислав Лем: „ Марс е свиня“ и на вас, като на Пиркс, ще ви стане смешно.

 

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Опитайте през тази седмица с бавни и ритмични стъпки да се завъртите около себе сикато дервиш. Идеята е, че характерните за вас емпатия и съпричастност, които ви правят така популярни, няма да са ви много полезни. Бъдете себе си, но обърнете малко повече внимание на собствения си свят, желания и нужди.

 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Отнесена седмица, през която няма де сте много работоспособни, затова - ако можете - отложете дейности, изискващи концентрация. Не се явявайте на конкурси или изпити, не бъдете твърде взискателни към себе си. Рейте си се из облаците, където ви е мястото, мечтайте и се влюбвайте . Има и такива дни, летящи Риби.