Хороскопи
Седмичен хороскоп 25.05.2020 - 31.05.2020
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Овни, не търсете сигурност - твърде много предпазни мерки ще направят нещата по-безопасни, но какво му е забавното, щом е безопасно?! Не се опитвайте да контролирате това, което се случва около вас, а това, което се случва вътре във вас. Покажете, че сте не само широко скроени, но и добре ушити.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Телци, ако сте готови за предизвикателства, а вие сте готови дори да не го знаете, направете тези четири неща: заявете се, обърнете внимание, кажете истината, не се разстройвайте от резултата. Така със сигурност ще освободите място в живота си за много хубави нови неща...

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Близнаци, необходими са ви любов и кураж, за да се изправите срещу себе си и всички грозни и красиви части от живота, които идват с това. Неприятностите ще ви отбягват, ако разберете, че това, което ви ядосва, не е това, което се случва, а това, което си казвате за случилото се.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Раци, напуснете черупката, но останете в кожата си и покажете, че заслужавате похвали, но им се радвате повече, когато ги получавате по банков път... Някой се интересува от вас - обърнете му внимание. Ако имате планове за почивка, в края на седмицата е време да ги изпълните.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Лъвове, за да бъдат начинанията ви успешни, бягайте от всякакви категорични определения за живота или какво би трябвало да съдържа. Не забравяйте, че “трябва“ не е дума, която особено добре ви понася, и тогава ще постигнете дори невъзможното...

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Деви, не приличате на авантюристи, а така ви се иска... Затова не се дозирайте - ако делата ви са белязани от сдържаност, ще пожънат лимитирано възхищение и няма да получите вдъхновение, адекватно на нивото на желанията ви. А то е толкова високо, че не се измерва в сантиметри.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Везни, тази седмица потърсете най-правилното приложение на енергията си. Трудно ще намерите равновесна точка между страстта да творите и желанието да си докарате добри доходи, но пък има неща, които откриваме само, когато животът ни е поставил в долна мъртва точка.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Скорпиони, тази седмица използвайте похватите на добросъвестното увъртане - слушайте, съгласявайте се... и правете нещата по вашия начин. Така ще постигнете всякакъв вид споразумения и ще спестите адреналин, който може да използвате за екстремни начинания или когато ви свърши горивото.

 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Стрелци, проявете ловкост - ако не можете да съчувствате, поне го правете с финес. Не се ограничавайте, но и не се разпилявайте - чувството ви за самосъхранение ще ви подскаже точната доза и точната сцена. Може да бъдете много ефективни, ако не се афектирате - бъдете на себе си, когато звездите са с вас.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Козирози, преди да се впуснете в седмицата, е важно да се уверите накъде духа вятърът. Намеренията ви могат да останат чисти, ако ги опазите от петната на съмненията. Ако пък сърцето ви е изстинало за някого, не се опитвайте да го притопляте...

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Водолеи, тази седмица преодолейте хаоса на собствената си чувствителност, задушете хроничните алергии към всичко предвидимо и включете на свръхзвукова, за да се издигнете на добре познатото високо ниво. Добруването ви зависи от вуду-лейските ви похвати, а те край нямат и винаги работят.

 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Риби, загребвайте с шепи, всичко е във ваша полза. Желанията ви имат крила и ще ви отведат до нещата, които искате. Вашият свят има нужда от нов свят - нови възгледи, перспективи, интереси, нови хора, нова любов... Защо не? Може да плувате, но изберете да летите!