Хороскопи
Седмичен хороскоп 30.03.2020 - 05.04.2020
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Овни, през седмицата се проявете като алхимици и вместо да се отдавате на възторженото недоволство си създайте нови навици. Това може да ви причини известно неудобство, но го приемете като временно страдание с цел получаване на голяма доза постоянно и дългосрочно подобрение.

 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Телци, опитвайте нови неща и когато намерите това, в което ви бива, ги практикувайте възможно най-рядко, за да не спирате да разширявате зоната си на дискомфорт. Това е един достъпен начин да оцените неща, които сте приели за даденост и да саботирате скуката.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Близнаци, седмицата зависи от изборите, които правите - начинът, по който виждате света, създава света, който виждате. Сега имате добри и реалистични идеи, надградете ги, полирайте ги и, като му дойде времето, ще им дадете ход. Вгледайте се в хубавата страна на живота и тя ще отвърне на погледа ви.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Раци, хем сте безкомпромисни, хем сте самоотвержени в различните дни от седмицата. Имате силата да осъществите най-добрата си визия за живота, но за да я задействате трябва да поработите над връзката със себе си. Фокусирайте се върху това, което искате от себе си, а не върху това, което другите искат от вас.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Лъвове, имате възможност да избирате какво да усвоявате и какво да освобождавате. През седмицата имате подкрепата на планетите, така че може и да рискувате - за удоволствие. Не стига това, ами вибрациите на Луната ви помагат да изглеждате атрактивни и очарователни дори по халат.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Деви, недостижими сте, при все че никой не ви гони... Но при вас това си е талант, който сега звездите насърчават, така че продължавайте в същия дух. Не рискувайте финансово, дори печалбата да е гарантирана. Намерете правилните думи или действия, за да постигнете комфорт с хора, на които държите.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Везни, толкова сте ефективни и целенасочени, че ако животът беше справедлив, щяхте да попаднете в класацията на Форбс. Нищо, сега по-важно е да сте номер едно в класацията на семейството и приятелите, пък и сте по-големи от Форбс...

 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Скорпиони, нека сърцето ви бие в ритъма на хип-хопа и да преодолявате вътрешните си граници, и да рушите ограниченията. Сега! И дори, ако тази линия на поведение е рецепта за конфликти не се обяснявайте, просто се дистанцирайте... Аплодисментите заглушават всяка кавга.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Стрелци, в началото седмицата ви горчи, после събитията ви се услаждат дотолкова, че се включвате с всички сили. И, някак изневиделица, успявате да разширите хоризонта си. Всички са изненадани, а вие най-много. Сега е моментът да се направите на безразлични... за малко.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Козирози, бъдете хамелеони, защото успехите ви зависят от бързата адаптивност към променливите условия. Енергийният ви баланс не е в добра форма и, за да не го обречете на сигурна гибел, трябва да ограничите безсмислените действия. Бягайте към нещата, които искате, а не от тези, които не смеете да поискате.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Водолеи, вашият свободолюбив дух е върнат в бутилката. За добро е. И ще мине. А, за да ви мине - не губете ума си, търсете пътя. Не през забраните, а през личните ограничения. И поставете скромна, но стриктна граница между двете, защото свободата е придружена от дисциплина. И винаги се отплаща.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Ама, моля ви се, Риби, в карантина сме! Какво е това несериозно отношение към живота - действията ви са на една боя разстояние от хазарта и риска. Последствията не ви притесняват, а трябва - търсете разумни решения, дори ако трябва да замените ямб стъпката си с хорей.... Суетата може да почака, когато ситуацията го изисква.