Хороскопи
Седмичен хороскоп 22.01.2018 - 28.01.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Дни, през които ще е хубаво внимателно да балансирате времето и усилията си между работата и семейството. Пренебрегването на едното за сметка на другото не би било никак добре, което по принцип си е факт, но идните дни е особено важно да го помните. Ако спазвате това правило, ще имате една чудно-хубава, семейно-работлива седмица.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Седмица, през която нещата ще стават малко по-бавничко от обикновено, малко повече усилия ще изискват. Така че идните дни може и да почувствате повече умора. Почивайте добре, за да ги посрещнете със свежи сили. В края на краищата всичко ще е тип-топ, но по-бавно и изискващо повече от вашата енергия. Хубавата новина е, че уикендът ще ви компенсира за повечкото усилия.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Бъдете смели и предизвикателни идните дни. Звездите са на ваша страна, независимо на кого ще се опълчите – на домоуправителката от входа или на борда на директорите в службата ви. Вашите основания ща са правите и в крайна сметка ще спечелите битката си. Идеална седмица, през която лесно ще убеждавате и децата да си лягат навреме, а кучето да спре да дъвче дивана.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Интересни времена, странна седмица ви се задава. Не, не го приемайте като лоша поличба. Напротив. Проблемите, които ще разрешавате, ще са вълнуващи за вас. С успешна развръзка, но след много анализи и заплетени казуси. Действайте с размах и вдъхновение. Уикендът спокойно можете да напишете наръчник за разрешаване на заплетени ситуации.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Тези дни като да сте повече герои от “Лъвът, вещицата и дрешника”, отколкото зодиакален знак. Живеете в Нарния, във фантазиите си и сте склонни да бягате от реалността. Обаче ще е хубаво да се откажете от илюзиите си, за да не се почувствате разочаровани. Дайте го поне през седмицата по-реалистично и рационално. Пък нали помните, който веднъж е бил в приказната Нарния, винаги може да се върне там.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Силна на идеи седмица, но не бързайте да ги осъществявате. Сега просто генерирайте идеи. Даже си носете бележник във вас. Записвайте. Всяка хрумка ще е безценна, но след внимателно обмисляне, след като отлежи в главата ви (или бележника). Давайте, креативни Деви! Успешен брейнсторм и си купете по-дебел бележник.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Дни, през които ще ви е малко трудно да запазвате спокойствие. Нищо стряскащо, просто има и такива дни. Събития, нещо във въздуха, звездите, звездоманите..., знаете как е. Обаче си наложете да не избухвате, да сте спокойни, да не се подвеждате по нечий сприхав характер или липса на възпитание. Няма нужда да пилеете нерви за чужди мелодрами или събития, независещи от вас.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Седмица, през която лесно ще намирате съмишленици, хора на вашето интелектуално ниво, съидейници и съмишленици. Общувайте с повече хора, защото е вероятно да срещнете бъдеш сериозен партньор за обещаващ проект. Проектът хич не е казано, че може да е единствено бизнес, възможно е да е от по-интимно естество. Общувайте с повече хора.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Ударно начало на седмицата, така че не губете време и се хващайте на работа. Ще спори. Към средата й ще сте преизпълнили плана за петилетката. Ще ви остане пресвободно време за отмора и забавление. Действайте по задачите, работливи Стрелци -до средата на седмицата, после сте си купонджии. Или каквито вие си решите, време и за размисъл ще остане.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Няма да е хич зле тази седмица стройно да подредите приоритетите си. Защото може да загубите време и енергия в хаотично лутане и накрая да се почуствате с празни ръце. Затова решете кое е важно за вас и настъпателно си го гонете. Но първо си подредете мислите, направете си план и го следвайте. Вие знаете как да сте последователни.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Нещата няма да се получават с лекотата, която ви се иска. Но пък вие ще се справите с всяко препятствие, което се осмели да ви се препречи, ще го сломите и засрамите с упоритост и решителност. Но избягвайте да се хвърляте в чужди битки или разрешаване на чужди проблеми. Тези дни имате нужда от себе си, от цялата си енергия и интелект за движение само на ваши си дела.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Излъскайте бронята си, защото през идната седмица ще бъдете Рицарят на зодиите. Ще спасявате девици, ще побеждавате дракони. Е, не точно, но наистина ще има и любов, и спечелени битки... дори да са само с някой общински чиновник.