Хороскопи
Седмичен хороскоп 21.05.2018 - 27.05.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Идните дни бъдете активната страна във всеки един аспект от ежедневието си. Търсете успеха, търсете разрешението на всякакви казуси, започвайте вие разговор, където усетите, че има нужда от диалог, изяснявайте всичко, което явно с мълчания няма да се изчисти. Не се стеснявайте да “побутвате” хората около вас, да изисквате малко повече или да давате идеи и съвети. Вашата напоритост не само няма да дразни, напротив ще въодушевява, ще поразсъни по-апатични колеги или приятели, изоставащи от групата. Бъдете настоятелни и в най-личния си свят ако усетите, че и там има нещо дремещо и вяло. Тази седмица не просто ще решавате проблеми, често вие ще сте самото им решение. Най-доброто при това. Действайте.

 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Вероятно е идната седмица да не стартира по най-благия начин. Възможни са конфликти, особено с нови познати - възможни са разочарования от първата ви преценка за тях. Не, не обесвайте нос. Всъщност това доста ще ви отвори време и пространство, ще се освободите от излишни заблуди, ненужни и лицемерни познанства. Хубаво е идните дни да не забравяте, че не дължите обяснения на никого. Не толкова за постъпките или думите си, колкото за вашите решения. Ако решите, че не желаете да вдигате телефона си - не го правете, но и не давайте после обяснения. Ако усетите, че имате повече нужда от време за личния си живот - дайте си го, но отново не искайте разрешение или одобрение. Тези дни са посветени на вас - отстоявайте ги.

 

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

 

Да, мълчанието е злато, но не винаги в хазната на мълчащия. Идните дни вашето мълчание може погрешно да се изтълкува, като съгласие и то точно в моменти, в които никак, ама никак не сте съгласни. Не поощрявайте самонадеяни бъбривци в глупавите им решения само, защото не ви се спори, защото сте се поизморили постоянно да доказвате правотата си. Или сте се обезкуражили от факта, че люде с очевидно по-малко качества и по-неясни критерии са над вас в служебната йерархия.

Кураж, Близнаци. Говорете. Ясно и точно, без излишни емоции казвайте мнението си. Но, не го правете на четири очи. Рискувате думите ви да бъдат изопачени, а идеите ви присвоени. Вашата критичност и вродено чувство за справедливост са сила. Развихрете я.

 

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Не, изобщо няма да проява на лош вкус или егоцентризъм ако идните дни се оттеглите от социалният живот, ако се разплетете за малко от т. нар. социални мрежи, ако имате нужда да оставате повечко насаме със себе си, в тишина и спокойствие. Смело не ходете, където не ви се ходи, дори присъствието ви да е част от работата ви. Натрапени служебни вечери, смях по задължение на задължителни тиймбилдинги, вътрешноведомствен хумор - подобни форми на забава тези дни могат да ви изнервят излишно. И ако идните дни имате нужда най-вече да закрепите връзката със себе си - направете го. Отпуснете се и се наслаждавайте на приятната си компания.

 

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Лек, невинен флирт, трепети отляво, романтично настроение - нещо малко, но кокетно ще зареди седмицата ви в един приятен отенък на розово. Много ефирен, сладък, но не и захаросан. Естествен, без изкуствени подсладители. Насладете се на подобни моменти. Ще ви накарат да се почувствате и да изглеждате още по-привлекателни и красиви. Изпънати рамене, гордо (но не горделиво) повдигната глава - каква по-приятна гледка от Лъв с настроение и самочувствие. Ако идните дни се почувствате необикновени, не подлагайте усещанията си под съмнение. Такива сте. Използвайте магията си по най-красивия начин за вас и околните. Лъв is in the air.

 

Дева

Дева

23.08 - 23.09

А пък бабата на Форест Гъмп му викала "Залудо, Форесте бягай, залудо не стой". Не, не ви сравнявам с този любим мой странник. Но замислете се над думите на баба му, а и как той  послужи за вдъхновение на много хора (включително и на мен за вашия седмичен хороскоп). Тези дни ги изпълнете с движение. Не се съмнявайте, че напразно хабите енергия, идеи и време в празни обороти. Дори да не виждате резултата от усилията си на момента, той ще дойде. И ще е добър. Единственото погрешно движение би било липсата на такова. И съмнението. Затова движете се. Всяка своя мисъл, идея, всяка мечта я гонете. Ще ги стигнете.

 

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Идните дни често може да сте обект на внимание, тема на разговор, център на събитията. Подгответе се, че не винаги ще получавате комплименти и похвали. Често може да понасяте и критики, неуместни забележки и язвителни думи. Неприятно усещане, че говорят зад гърба ви. Хоп, стоп. Не се поддавайте на потока от думи. На клюки и интриги. На чужди внушения. Достатъчно сте самокритични. Перфектно знаете и силните и слабите си страни.
Не позволявайте на абсолютно никой да разнообразява апатичния си личен живот на ваш гръб. Вие сте си вие. И сте прекрасни такива каквито сте.

 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Така добре ви се получават делата в служебен план, че работата ще ви доставя удоволствие, ще свършите задачи за седмица-две напред и ще питате има ли още нещо за вършене. Много е приятно работата ти да спори. Да отмяташ задачи с лекота, да правиш и най-трудното и трудоемкото да изглежда лесно. Улисани в работата, като дете в игра обаче може да изпуснете важни моменти у дома. Пробвайте да разпрeделяте по равно или поне малко по-справедливо времето си за работа и за близките си. А ако наистина това, което вършите така приятно ви е погълнало, дайте деликатен знак, особено на човека до вас, че няма поводи за притеснения. Не е на втори план.

 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Скритите ви таланти ще останат такива докато ги държите в тайна от околните. Не се притеснявайте да блеснете с интелекта си, да демонстрирате пълния си потенциaл идните дни. Знаете повече езици от шефа си? Защо трябва това да ви смущава. Прочели сте повече книги от цялата компания взети заедно - пак не е нужно да скромничите. Изобщо не иде реч да се самоизтъквате или фукате. Но е излишно и да скромничите при положение, че всичките ви знания и опит, дори и непряко свързани с дейността ви, носят за всеобщото благо. Тази седмица е подходяща да поискате и материалната си награда за лидерските ви качества. Потупване по рамото е ОК, когато идва от приятел. Но там, където създавате материални блага ще е хубаво да ви се отблагодарят с подобни. Така е морално. И вие го знаете. Не се стеснявайте да го кажете на глас.

 

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Дайте свобода на фантазията си. Но я впрегнете този път да работи за вас. В практичен аспект. Нестандартните ви идеи са брилянтни. Преведете ги на разбираем за околните език. Единствено нечутите ви мисли ще останат неразбрани. Намерили сте съмишленици, затова споделяйте. От десет ваши проекта, един реализирайте и ще изпълните седмицата си с приятното усещане за успешност, за творчество и правене. На нещо приятно и красиво.
Чудни дни да действате отборно. При това в добър отбор. Независимо дали иде реч за работата или у дома. Всъшнтост тези дни двете ще се припокриват. Ще се чувствате уютно и добре работещи, където и да сте. Това е по вкуса ви. Нали?

 

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Тази седмица пред вас ще се открият много нови хоризонти. Всъщност вие ще ги откриете. Умението, талантът ви да общувате леко и безконфликтно с околните ще ви даде възможността за нови проекти, за повече свобода на действие и независимост в решенията. Възползвайте се от лекотата на идните дни, от силната си енергия. Успехите няма да са мателиално изразени, но една по-голяма свобода в работното ви време, непринуденост в служебните ви отношения - ще ви даде голяма глътка въздух в личен план. Повече време за вас и най-близките ви. По-дълги разходки с кучето и разговори с цветята - прекрасни неща, за които все не остава време. Е, сега ще намерите.

 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

 

Много стройна във финансов аспект седмица. Дела, които много от вас са притеснявали с юридическите си и бюрократични спънки, ще се подреждат като на игра. Само им отделете време. Поне първите дни от седмицата. Отхвърлете цялата бумащина, която ви е затискала досега. Ще си отворите прекрасни почивни дни. Без да се стряскате насън, че данъка, протокола или формуляра дебнат в засада. Ще се уверите, че това, което ви е шашкало, само звучи строго и сложно. За да си придава незаслужена важност. Отметнете го и го сложете на мястото му - в папка "свършено".
Остатъка от седмицата прекарайте в това, което ви забавлява и носи приятна умора и отмора.