Хороскопи
Седмичен хороскоп 27.02.2017 - 05.03.2017
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Краят на месеца може да ви донесе малко финансов дискомфорт. Нищо фатално, стига вие да не се концентрирате единствено върху парите. Ще ги изкарате, трудолюбиво и почтено, още с първите дни на март. Само не го превръщайте във фикс идея. Рискувате да изнервите околните (най-вече тези, с които работите). Търпение, такт, спокойствие и в джобчетата ви ще дрънкат не само семки и бонбонки. В края на периода ще сте забравили всички притеснения.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Страшно забавна седмица за Телците. Ще губите, но после намирате вещи. Ще се залутате по терминали, но все пак ще си хващате полета - хей такива веселби. Въпросът е да запазите хладнокръвие, типичния за вас оптимизъм и всичко ще е наред. Съдбата ви намига, не ви прави спънки. И справяйки се в ситуациите, ще се почувствате още по-уверени. Най-скъпите ми Телци са точно такива - губят си ключовете, забравят си телефона, но в истински критичните моменти са супер спокойни и концентрирани.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Ако имате повод да викнете - направете го. Идните дни не пестете чуждите нерви, а само вашите. Може да сте малко по-чувствителни. Може да се почувствате малко по-изморени. Имате право на почивка и си я дайте. Седмица, през която е хубаво да пестите сили, но да не спестявате истина. Едното пречи на другото. Няма нищо толкова страшно, ако сложите някой на мястото му. Може пък този някой да има нужда точно от това.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Ами, звездите казват да пестите енергия. Да не се раздавате толкова, да си почивате и да четете книжки, да гледате филми и всичко, което ви дава отмора и спокойствие. Бавни дни, през които, ако не се чудите как да се превъзмогнете и да се надбягате, ще са много смислени. Сега е моментът да сте творци, не бачкатори. Да съзерцавате, да почивате и да превключите на по-ниска скорост. Няма да изкачвате баир и го избягвайте, ако се зададе.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Ударни дни за Лъвовете. Това, на което държат, това, което преследват, ще го хванат. Обаче подредете си приоритетите. Не се мятайте във всички посоки. Идните дни си набележете цел и я следвайте. Огън сте. Решете само по коя следа да тръгнете. Наистина успешна седмица за вас. Особено тези, които послушат сърцето си. И прехапят професионалните си амбиции заради доброто на семейството. Не е задължително, обаче може би точно пред подобна дилема ще бъдете поставени.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Много хора ще се обръщат към вас за помощ и съдействие. Силни сте в това да помагате, така че каквото можете - направете. Но не повече от разумното. И силите ви, и енергията ви, и парите ви имат лимит. Запазете доза здравословен егоизъм идните дни. Само силни и щастливи ще сте наистина полезни. Мерете тежестта, която поемате. Не сте шерпи. Не тръгвайте да носите чужд свръх багаж. Да правиш добро е добро, но мислете идните дни и за вас.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Идните дни не си правете планове, Везни. Ще ви изскачат всякакви нечакани събития, гости, ангажименти. Така че, не се ядосвайте, ако нещата не се случват по вашия график. Просто ще се случват. Да, малко хаотично, малко неочаквано, но в крайна сметка резултатът ще е положителен. Пуснете се по течението на събитията тази седмица. Може да ви хареса. Идва сезонът на рафтинга.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Не е въпрос на избори - парламентарни или президентски. Въпрос на личен избор е. И идните дни именно вашият ще е от значение. Не толкова коя партия ще подкрепите или кой футболен клуб. А до кой човек ще застанете. Сега е моментът на необвързаните от вас да променят статуса си. Не го пропилявайте. А на тези в двойка - да демонстрират наистина, че е така. Изключително подходяща седмица за Скорпионите да покажат, че не танцуват сами.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Краят на месеца за вас ще е ново начало. Прилив на сили, на добри срещи и полезни запознанства. Дръжте си гарда високо, пазете брадичката и е твърде възможно да спечелите титлата на най-стария боксов турнир в Европа - Странджата. Наистина много силни дни за Стрелците, независимо дали са боксьори или просто борци за справедливост. Ще спечелите мачовете си. Само вярвайте на хората във вашия ъгъл и най важното за бокса и по принцип – мислете с главата и движете краката.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Шанс за Козирозите да обърнат ината си в тяхна полза. Не казвам, че всички са, но признайте, някои сме страшни инати. Ето, сега идват дни, в които можем да впрегнем това качество и да изорем нивата, която сме изоставили. Всичко обаче е въпрос на воля, на малко повечко работа и... да, на инат. В добрия смисъл на думата. Който не е запретнал ръкави, да действа, защото са чудно добри дни за запретване на ръкави.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

И Оскар за главна роля се връчва на Водолея! И тези дни ще сте в главната роля на родители, приятели, добри колеги. Това е. Вашата емпатия, вашето чувство за отговорност пак ще е основна линия на сценария. Хубавото е, че с лекота ще ви се отдава, че няма да ви пречи. И дори да не вземете награда, ще получите такава. Търпение, скъпи Водолеи. Идват дни, когато всичката ви добрина ще се отплати.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Забавени плащания, позагубили се клиенти, забравени пет лева в стари дънки... хей такива неща. Просто ще ви се пораздвижат финансите тези дни. Бавно, но стабилно и устойчиво. Хванете момента, Риби. Особено тези от вас, които страдаха от парична недостатъчност. Сега ще се отърсите. Генерално и глобално. Само действайте по-рационално и по-малко емоционално. Дошъл е моментът да изплувате. Не, да плувате щастливо.