АБОНАМЕНТ

Брой 256 / Март 2020

Гледали сте Радина Боршош във филмите „Маймуна“ на Димитър Коцев-Шошо и „Привличане“ на Мартин Макариев – и двата с голям зрителски успех. В момента със сигурност е често пред очите ви с наскоро стартиралия в ефира на Нова телевизия сериал „Ягодова луна“, в който е в ролята на Рая – младо момиче, на което му се налага тепърва да преоткрива баща си (Асен Блатечки в ролята), пък и себе си.

Радина Боршош е само на 22 години и тепърва й предстои дипломиране в НАТФИЗ, но вече има в актьорското си портфолио 6 театрални постановки, 3 игрални филма и 2 сериала. Тя е изключително дисциплинирана, страстно влюбена в професията си, весела, макар и винаги с лека нега в очите, сладкодумна, красива колкото си иска и има най-магнетичната усмивка.

За спасителите и светулките в нощта, за баланса като най-голямото предизвикателство, за любовта, без която не може, за загубата на илюзии, за невъзможната раздяла със своя Учител Стефан Данаилов и за онова, което винаги ще ги свързва – Радина Боршош в мартенския брой на EVA.

7 лв. цената е с включена доставка само на територията на България

Брой 256 / Март 2020

Общо: 7 лв.
Адрес за доставката
Избери начин на плащане
„Юробанк България” АД
АТИКА ЕВА АД
гр. София, ул. „Солунска” № 15
IBAN: BG27 BPBI 7940 1081 9570 01
BIC: BPBIBGSF
Ще бъдете препратени към сайта на Борика