Голямата дегустация наближава

Програмата на DiVino.Taste 2018 е по-богата и по-разнообразна от всякога

20 November 2018

Осмото издание на най-голямото винено изложение у нас DiVino.Taste ще се състои от 23 до 25 ноември в зала 5 на Интер Експо Център София. Там ще могат да бъдат дегустирани 500 от най-добрите български вина на над 70 производители със закупен билет за вход.

Освен традиционната изложбена част с дегустации DiVino.Taste 2018 предлага изключително интересна и разнообразна програма от майсторски класове, лекции и презентации. Най-големият експерт на шампански вина в света Том Стивънсън ще води уникален майсторски клас за розовите вина-икони от Шампан. Той е автор на 42 книги и носител на 33 литературни награди. Някои от произведенията му продължават да са част от обучението на Master of Wine и Master Sommelier, а книгата му Sotheby’s Wine Encyclopedia е с продадени над 800 000 екземпляра по света!

DiVino.Taste ще ви отведе и на винено пътешествие от люлката на виното Грузия през Шампан, емблематичната испанска Риоха и Фриули в Северна Италия, дала на света едни от най-култовите бели вина. Винената обиколка на света ще завърши в Австралия, с приключение из най-великите тероари на този континент. За първи път по време на DiVino.Taste 2018 ще има изграден Fine Wine Corner! Това е обособено пространство в основната зала на изложението, където ще бъдат представени над 50 селектирани български вина от най-висок клас, редки и ценни бутилки, наградени, стари реколти, вина с енотечна стойност.

Премиерите по време на DiVino.Taste 2018 не свършват дотук. За пръв път в България ще бъдат представени с дегустация чаши Riedel, определени специално за три от знаковите български червени сортове – мавруд, широка мелнишка лоза и рубин. Всички пакети с билетите за DiVino.Taste 2018 са в продажба на vintageclub.bg.

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР