Да изберем най-доброто заведение

31 January 2024

Go Guide Food & Drink Awards:За първи път тази година не само публиката, но и гилдията ще излъчи победители

За девета поредна година списание Go Guide организира емблематичните си Go Guide Food&Drink Awards. Изданието селектира най-добрите места от кулинарната и бар сцената в София и Пловдив, а победителите избираш ти чрез гласуване за любимите ти заведения в цели 22 категории.

Подкрепи своите фаворити на awards.goguide.bg и не забравяй, че за да се отчете гласът ти, трябва да избереш заведения в поне 19 от 22-те категории и да се регистрираш, след като гласуваш.

Голямата новина е, че за първи път не само публиката, но и гилдията ще излъчи победители в Годишните Go Food & Drink Awards.

Като форум, който отличава най-добрите заведения, разделени в различни категории, наградите са и трибуна, от която гилдията сама да засвидетелства признание към онези заведения, спомогнали с работата си за развитието на цялостната кулинарна и бар сцена в София и Пловдив.

Всяко номинирано заведение ще има възможността да гласува за всички останали, а по време на церемонията ще бъдат раздадени две награди във всяка категория – Наградата на публиката и Наградата на гилдията.

Към добре познатите от предходните издания категории тази година се добавя и Best Eco-Minded Place – категория, мотивирана и осъществяваща се с подкрепата на Еко Партнърс, която обръща признателен поглед към заведенията в София, чиито практики водят до по-осъзнат в еко посока начин на живот.

Не забравяй, че гласувайки за любимите си места, можеш да спечелиш и една от наградите на Fashion Days – три ваучера за пазаруване на стойност 500 лева, както и ежеседмични награди от генералния партньор на събитието Takeaway.

Гласуването вече започна на 18 януари и продължава до 18 февруари, а финалът ще е грандиозна церемония, на която ще бъдат обявени победителите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР