Брадли Купър с майка си, Райън Гослинг със сестра си

eva.bg 11 March 2024

Снимка: getty images/guiliver

Брадли Купър за пореден път не изневери на традицията да вземе майка си като придружител за наградите Оскар.

Мама Глория има специално място в сърцето на порасналото си момче, двамата са особено близки и Брадли явно държи да го демонстрира пред света.

Тя го придружаваше и на наградите Златен Глобус в началото на годината, бе с него и сега на Оскарите – облечена в стилна черна рокля и плътно до сина си, както при много други церемонии по раздаване на топ отличия. Вижте ги в галерията ни.

Глория Кампано е италианка, тя е от породата на вечните блондинки, възрастта й е приблизителна, тоест някъде 70+, освен това има изключително симпатичен ръст тип "джобен формат“. Двамата стават особено близки след смъртта на баща му. „В семейството ми винаги сме били много близки и смъртта на баща ми беше брутално за всички. Все още не сме го преодолели. Имаме нужда един от друг“, каза преди време Брадли Купър по повод близките отношения с майка си.

Райън Гослинг също бе с член на семейството си на Оскарите и това не бе съпругата му Ева Мендес, която упорито отказва да го придружава на червени килими, церемонии, звездни събития и промоции.

Този път Гослинг, който бе номиниран за ролята си на Кен в „Барби“, стъпи на червения килим заедно със сестра си Манди.

Това не е първият път, когато именно тя го пирдружава на звездни събития поради свенливостта на Ева Мендес. Е, Гослинг не спечели статуетка този път, но със сигурност остана в историята на тазгодишните Оскари.

Знаменателно беше изпълнението му на живо по време на церемонията, когато изпя песента си „I'm Just Ken“ от „Барби“, но в компания на звезда като Слаш. Вижте ги в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР