Райън Гослинг и Ева Мендес – любов без нужда от показност

„Знам, че съм с човека, с когото трябва да бъда.“

eva.bg 18 July 2023

Снимка: getty images/guliver

Райън Гослинг и Ева Мендес изглеждат като една от най-стабилните холивудски двойки. И може би основна причина за това, освен любовта им, е, че пазят личния си живот далеч от медиите.

За първи път двамата предизвикват слухове през 2011 г., докато снимат „The Place Beyond the Pines“. Всички от екипа забелязват силната химия помежду им.

Тя е Ева Мендес... Няма нищо друго, което да търся.
През лятото на 2012 г. посещават родната страна на Гослинг, Канада, и прекарват време с майката на актьора, която е голям фен на Ева Мендес. През септември същата година Гослинг и Мендес са заедно на премиерата на „The Place Beyond the Pines“ на филмовия фестивал в Торонто.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Crush Living (@crush_living)

През септември 2014 г. се ражда първото им дете – момиченце, което кръщават Есмералда Амада. Мендес споделя, че не е планирала да става майка, но това се променило, когато се влюбила в Гослинг.

„Тогава за мен имаше смисъл да имам... не деца, а неговите деца.“

През април 2015 г. излиза режисьорският дебют на Гослинг „Lost River“ с участието на Мендес. През декември същата година в едно от малкото интервюта, в които говори за личния си живот, той казва: „Знам, че съм с човека, с когото трябва да бъда“. А когато го питат с кои качества Ева го е спечелила, отговаря простичко: „Тя е Ева Мендес... Няма нищо друго, което да търся“.

През май 2016 г. двойката приветства на бял свят втората си дъщеря – Амада Лий. А през септември 2016 г. се появяват слухове, че са се оженили тайно. Скоро след това слуховете са опровергани.

През 2011 г. Ева Мендес казва в свое интервю: „Не съм против брака или институцията. И аз обичам идеята за съюз, всичко това е много красиво. Но мисля, че е и много старомодно, архаично“. И добавя, че би било забавно някой ден, когато е на 50 или 60 години, да може да каже „Това е гаджето ми“.

През януари 2017 г. Гослинг получава „Златен глобус“ за филма „La La Land“ и благодари на Ева Мендес за подкрепата.

„Докато аз пеех, танцувах и свирех на пиано и имах едно от най-добрите изживявания, които някога съм имал във филм, моята дама отглеждаше дъщеря ни, беше бременна с второто ни дете и се опитваше да помогне на брат си да се пребори с рака. Ако тя не беше поела всичко това, за да имам това преживяване, със сигурност щеше да има някой друг тук днес, така че, скъпа, благодаря ти!“

През септември 2019 г. Мендес разкрива малко за това какво е да бъдеш родител заедно с Гослинг.

„Толкова е забавно, красиво и влудяващо. Толкова е трудно, разбира се, но го има и чувството в края на деня да ги сложиш в леглото, тогава двамата с Райън се споглеждаме и сякаш си казваме „Направихме го, излязохме сравнително невредими.“

През октомври 2021 г. Ева Мендес отговори на онези, които обвиняват Райън Гослинг, че не е активен родител, защото не се появява много в нейния канал. Подобно на връзката си, двойката се опитва да държи децата си далеч от светлината на прожекторите. Гослинг не е активен в социалните медии.

„Не говоря за Райън и всички прекрасни неща, които прави като баща, защото пазя тази част за себе си. Чувствам, че е най-добре да продължа да разкривам това, което ми е приятно, но да не намесвам него или децата си твърде много. Не става въпрос да бъдеш странен, а просто да запазиш неприкосновеността на личния си живот в общественото пространство. Има ли логика в това? Надявам се. Защото това е моят честен отговор.“

През май 2022 г. Мендес популяризира новия филм на Гослинг „Сивият човек“, споделяйки постера. „Моят човек сбъдва всичките ми мечти за екшън звезди от 1980 г.“, написа тя в социалните мрежи.

През юни 2022 г. Ева Мендес пусна пост и за новата роля на Гослинг като Кен във филма „Барби“, който излиза този месец по кината.

През ноември 2022 г., три дни след рождения ден на Гослинг (12 ноември) Ева Мендес показа новата си татуировка, която представлява стилизиран надпис „de Gosling“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Феновете приеха татуировката като знак, че Ева Мендес и Райън Гослинг са се оженили тайно. Мендес е отгледана от своите родители в Маями. Родителите й са кубинци, а според кубинската традиция фамилното име на съпруга се добавя към фамилията жената с „de“. Ако Мендес и Гослинг се оженят, тя би се казвала Ева Мендес де Гослинг.

Разбира се, в едно от следващите й интервюта водещият я пита дали са се оженили тайно, а тя отговаря:

„Но кой казва, че вече не сме? Обичам да поддържам всичко мистериозно. Аз съм много мистериозна жена.“

През май тази година преди премиерата на филма „Барби“ Ева Мендес публикува своя снимка в Instagram, облечена с тениска с Кен.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

По-късно Гослинг говори за Мендес в интервю за GQ. Той разкри, че никога не си е представял себе си като родител, докато „Ева не каза, че е бременна. Радвам се, че нямах контрол върху съдбата си по този начин, защото беше много по-добре, отколкото някога съм мечтал за себе си. Сега всичко има смисъл“.

Срещата с Ева Мендес наистина променя живота му.

„Като родител просто се облягам на Ева, когато не съм сигурен какво да правя. Тя винаги знае какво е важно. Тя просто знае по някакъв начин. Така че, ако някога си мисля за това, просто я питам.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Дали дъщерите на Райън Гослинг си имат кукли Барби? Самият той отговаря на този въпрос с обичайното си чувство за хумор:

„Техните кукли Барби дори не се казват Барби. Всички те имат свои имена, много сложни животи, предистории, взаимовръзки, история, трябва да знаете всичко.“

А какво се е случило с Кен в Барби света на дъщерите на Райън Гослинг, който е новият Кен? Актьорът казва, че Кен е бил понижен – работи в хранителен магазин.

Филмът „Барби“ е в кината от 21 юли. В ролята на Барби, както всички знаем, е Марго Роби.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР