Ева Мендес: Разбрах, че искам деца, когато се влюбих в Райън

eva.bg 17 April 2019

Снимка: PEGGY SIROTA, Women's Health

Ева Мендес и Райън Гослинг винаги са били изключително дискретни по отношение на връзката си и личния си живот. Двамата са заедно от осем години и имат две дъщери – Есмералда, която е на четири годинки, и Аманда – на две.

Откакто е родител, Ева съвсем се отдръпна от светлината на прожекторите и ангажиментите в киното. Тя се съсредоточи върху управляването на линията си за дрехи за компанията New York & Company и черпи вдъхновение от ежедневните си преживявания с любимите си момичета.

Сега Мендес не може да си представи нещо по-важно от това да бъде майка, но преди това не е влизало в плановете й. В скорошно интервю за списание Women’s Health, Ева сподели, че не е искала да има деца, преди да срещне Райън Гослинг: „Всички ме питат какво се случи, какво се промени. Случи се Райън! Влюбих се в него. И тогава изведнъж идеята да имам деца имаше смисъл – и то не просто деца, а неговите деца“, казва 45-годишната актриса.

За разлика от Ева, Райън продължава да приема сериозни филмови роли. Последната му такава беше в „Първият човек“ , където влезе в образа на Нийл Армстронг. Заради този филм дъщеря му Есмералда смята, че баща й работи на луната. „Все още не съм й казала истината“, споделя през смях Ева.

Освен върху децата и работата върху линията й, тя се е съсредоточила и върху себе си. Започнала е да тренира усилено по три пъти в седмицата с треньора Джоана Спейтс. „Завиждам на жените, които обичат да тренират. Аз не съм сред тях. Само суетата и здравето ме карат да отида във фитнеса. Но не спирам да се оплаквам през цялото време“, казва актрисата.

Ева Менсес и Райън Гослинг са заедно от 2011 г. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма „Мястото отвъд дърветата“. Малко след това са забелязани на среща и то на най-щастливото място на света – Дисниленд! Дълго време Мендес избягваше да коментира каквото и да било за връзката им. Когато през 2014 г. тя забременя с първото им дете, се осмели да каже, че с Райън всичко е различно: „Най-накрая открих човека, с когото наистина искам да бъда“. Сега тя признава, че е изключително трудно да отглеждаш и възпитаваш две деца, когато си световноизвестна личност. Затова се старае да стои настрана от шума, да не дава много интервюта и да пази личното си пространство.

Известността е направо плашеща, когато вече си родител. Но ние сме чудесен отбор – аз, Райън, майка ми, неговата майка и сестрите ми. Съчувствам на жените, които трябва да се справят с това сам самички. Самата аз съм израснала с един родител. Обичам баща си, но майка ми беше тази, която отгледа мен и сестрите ми“, разказва Ева, като допълва, че не казва на децата си, че е известна, за да им създаде възможно най-нормална и спокойна обстановка, в която да израснат: „Аз съм просто майка. И съм повече от щастлива да бъда просто майка.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР