Децата са нейното вдъхновение... дори в бизнеса

eva.bg 28 March 2019

Снимка: getty images

Откакто стана майка, Ева Мендес се отдръпна от светлината на прожекторите и се съсредоточи върху родителството и управляването на линията си за дрехи за компанията New York & Company. Вдъхновението я дебне отвсякъде, но се оказва, че най-голяма заслуга имат спомените от детството й, както и собствените й деца.

„Която и случка да е скъпа на сърцето ми, винаги запомням с какво съм била облечена, какво е носила майка ми, сестрите ми“, споделя 45-годишната актриса за интервю в списание People. Последната й колекция, която излезе на 14-и март, е инспирирана от стила на майка й през 70-те, както и от жени като Джина Роуландс.

Сега Ева събира свои собствени спомени с малките си момичета Есмералда и Амада, на които се радват с Райън Гослинг. Тя планира колекция тениски, направени по модел на това, което рисуват децата й. „Нямате представа колко ме вдъхновяват нещата, които рисуват децата ми. Невероятно е какво могат да измислят със своите пастели или боички за пръсти. Подготвям нещо много забавно съвсем скоро, идеята за което дойде именно от тях“, казва Ева.

Ева Менсес и Райън Гослинг са заедно от 2011 г. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма „Мястото отвъд дърветата“. Малко след това са забелязани на среща и то на най-щастливото място на света – Дисниленд! Дълго време Мендес избягваше да коментира каквото и да било за връзката им. Когато през 2014 г. тя забременя с първото им дете, се осмели да каже, че с Райън всичко е различно: „Най-накрая открих човека, с когото наистина искам да бъда“, казва тя. А какво по-добро признание от това?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР