Ева Мендес: Благодарна съм, че остарявам. Това означава, че съм още жива

eva.bg 04 February 2020

Актрисата Ева Мендес демонстрира как се отговаря на злобни коментари от сорта на „годините й личат“ и „вече е стара“, с които се сблъска.

„Да, прави сте. Слава Богу, че остарявам. Това означава, че все още съм тук. Скоро ще стана на 46 години и всеки ден благодаря за това, че остарявам. Трябваше ли коментарите ви да ме накарат да се чувствам зле? Е, не го направиха. Карат ме да се чувствам благодарна. Така че, благодаря ви за това, че ми припомнихте, че всеки ден трябва да се благодари за живота, и че те има“ - такъв бе отговорът на Ева Мендес.

Актрисата, която през последните години изостави киното за сметка на семейството си, е в дългогодишна връзка с Райън Гослинг от когото има две деца – Есмералда на пет години и Аманда на три. Преди време тя сподели, че откакто е станала майка е пренаредила приоритетите си.

„В един момент започнах да не се интересувам за мнението на останалите или как изглеждам в огледалото. Осъзнах, че вече съм нечия майка и трябва да се държа като такава. Напрежението е огромно, грижите са много, но са приятни“, заяви в интервю Мендес.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР