Ева Мендес: Вземам ролята си на майка много сериозно

eva.bg 11 November 2019

Снимка: PEGGY SIROTA, Women's Health

Райън Гослинг и Ева Мендес винаги са държали на личното си пространство, затова от самото начало на връзката си не споделяха нищо пред медиите. Сега невероятната двойка се радва на щастлив семеен живот и две дъщерички – петгодишната Есмералда и тригодишната Амада.

Откакто Ева се отдаде на майчинството, тя се отдръпна от светлината на прожекторите, отдавайки се изцяло на това и управлението на линията си за дрехи за компанията New York & Company. Рядко дава интервюта, но сега актрисата разкри пред E! News, че отново би си партнирала с Райън на големия екран. Ева и Райън се запознават на снимачната площадка на филма „The Place Beyond the Pines“ през 2012 г., а през 2014 Мендес участва в „Lost River”, където Гослинг прави дебюта си като режисьор.

„Най-невероятните спомени, които имам от професията си, са били, когато съм си партнирала с Райън. Той е невероятен и като режисьор. Наистина много обогатихме креативността си, когато работехме заедно и бих го направила пак“, казва Ева, но бърза да добави:

„Сега, когато съм по-възрастна, а и майка на две деца, много внимателно бих подбирала ролите си. Аз съм живият пример за моите дъщери и приемам всичко това доста сериозно. Затова, ако приема роля в киното, тя трябва да отговаря на всички тези мои изисквания, но и в същото време интересна и забавна, за да може да изпитам удовлетворение от работата си. Сложно е...“

Наистина би било чудесно, ако можем да ги видим отново на големия екран заедно. Но Ева неведнъж е споделяла колко е трудно да се справя с известността и майчинството, затова предпочита да жертва едното, за сметка на другото и това да бъде майка е винаги на първо място:

Известността е направо плашеща, когато вече си родител. Но ние сме чудесен отбор – аз, Райън, майка ми, неговата майка и сестрите ми. Съчувствам на жените, които трябва да се справят с това сам самички. Самата аз съм израснала с един родител. Обичам баща си, но майка ми беше тази, която отгледа мен и сестрите ми. Не казвам на децата си, че съм популярна, за да живеят във възможно най-нормална и спокойна обстановка. Аз съм просто майка. И съм повече от щастлива да бъда просто майка. “, каза преди време Мендес пред списание Women’s Health.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР