Какво се случва с Ален Делон?

eva.bg 25 April 2024

Снимка: instagram

През последните месеци името на Ален Делон се свързва само с грозни семейни скандали, а преди броени дни и с една особено тъжна снимка на 88-годишния актьор.

В началото на април съдът постанови пълно попечителство над Ален Делон, в резултат на медицински заключения, че не може да взема решения за себе си – нито по отношение на лечението, нито за финансите и имуществото си.

След като получи инсулт през 2019 година, здравето на Ален Делон се влошава все повече. По информации на някои западни медии, той в момента страда както от деменция, така и от онкологично заболяване в напреднал стадий.

На фона на тези трагични и тъжни новини, за съжаление около него се случват и куп семейни турболенции. Трите му деца – синовете Антони и Ален-Фабиан, както и дъщеря му Анушка, влязоха в публични сблъсъци и обвинения през медии и чрез интервюта. Двамата братя са от едната страна на барикадата, а сестра им от другата.

Техните обвинения са, че тя манипулира и лъже баща си. Дори пуснаха таен нейн запис. Анушка пък обвини Антони, че баща им "не може повече да търпи агресивното поведение на сина си, който постоянно му повтаря, че е сенилен". И заведе дело срещу братята си.

Според някои медии битката на децата не е толкова за подялба на пари и имущество, колкото за любовта на баща им. Има информации, че според завещанието Анушка ще получи половината от състоянието на Делон, а двамата й братя ще си поделят другата половина.

Не знаем къде е истината, едва ли ще узнаем..

На фона на тези семейни кавги, много почитатели на френския актьор реагираха негативно на снимката, която Анушка разпространи в социалните мрежи преди броени дни. Кадърът е тъжен не заради паяжината от бръчки върху лицето на остарелия актьор, а заради студенината и тъгата, която излъчва. Трудно ни е да открием щастие, покой и душевен мир в тази снимка, а на всички почитатели на Ален Делон им се иска точно такива да са последните му години.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anouchka Delon (@anouchkadelon)

„В петък сутринта направих снимка на татко. За мен. Спомен за нашето време заедно. Закусвайки с него се чувствам безкрайно благодарна… Помислих си колко е красив. С неговия вечно син, стоманен поглед, жив, борбен, който ми дава невъобразима сила. Моят собствен безсмъртен.

Показах му снимката, той реши, че е красива, толкова красива, че го попитах дали мога да я споделя с вас, неговата публика, която се интересува от него. Така че с негово разрешение я споделям“ – това бе част от текста, с който Анушка сподели снимката.

Припомнете си каква страст за живот, любов и сила притежаваше този така любим актьор в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР