Виктория Бекъм на 50 и в 50 снимки

eva.bg 17 April 2024

Снимка: getty images/guiliver

Виктория Бекъм навършва 50 години и във всички социални мрежи е пълно с нейни детски снимки. Сподели ги и тя, и съпругът й Дейвид Бекъм, и близки приятелки.

Това ни провокира и нас да се разровим в архивите и да извадим старите снимки в галерия от 50 кадъра.

Не, няма да се връщаме назад в детските й години, а ще започнем от годините, когато стана световно известна със „Спайс гърлс“.

Макар днес името й да стои до тези на най-уважаваните дизайнери, Виктория Бекъм е извървяла дълъг път, за да си извоюва тази чест.

Преди да бъде сред най-стилните дами и собственик на свой моден бранд, Бекъм е попадала и в неласкави класации, като „Списък на най-лошо облечените жени“ на модното гуру Ричард Блекуел.

Тя обаче е доказателството, че грешките не само не са фатални, а и необходими за успеха. Когато модните експерти са я обвинявали в кичозност и безвкусие, едва ли са предполагали, че ревютата на същата тази жена ще са уважавани от Ана Уинтур, която винаги гледа от първия ред колекциите на марката Victoria Beckham.

Снимките от минало време ще ни припомнят и как изглеждаше Виктория с широка усмивка на уста. Тя е известна с това, че много рядко се усмихва, с което пък си спечели прякора „ледената кралица“. Оказва се, че просто не харесвала усмивката си.

Ще я видите и в една от най-важните й роли – тази на майка. Да не забравяме, че тя роди цели четири деца.

Вижте я в галерията ни, където сме събрали много спомени от старите ленти.

„Честит рожден ден на моята красива съпруга. Когато се обръщаш назад, трябва да си горда с това, което си постигнала и изградила – Пош Спайс, бизнес дама и, разбира се, да се омъжиш за капитан на английски футболен отбор. Но най-големият ти успех са твоите деца, които напътстваш, обичаш и учиш. Те те обичат повече, отколкото може да се изрази с думи, всички ние те обичаме толкова много“, това написа Дейвид Бекъм в Инстаграм по повод рождения ден на половинката си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР