Виктория Бекъм и Никола Пелц – свекърва и снаха на червения килим

eva.bg 05 February 2024

Снимка: getty images/guiliver

Семейство Бекъм показаха как се прави! Да, първоначално отношенията между свекърва и снаха в лицето на Виктория Бeкъм и Никола Пелц не потръгнаха. И големият проблем се оказа сватбената рокля – Виктория трябвало да я ушие, имайки предвид дизайнерската си кариера, но няколко месеца преди сватбата казала на бъдещата си снаха, че не може, защото изведнъж осъзнала, че ателието й няма да успее да явмести в натоварения си график.

Много бързо бъдещата булка и съпруга на Бруклин Бекъм избра друга рокля – на Valentino, но разривът между свекърва и снаха изглеждаше голям и в продължение на няколко години не се виждаше мир на хоризонта.

Е, случи се и това. В крайна сметка преди няколко месеца те взели, че си простили, оставили драмите с роклята зад гърба си и в момента били по-близки от всякога, както твърди Бруклин.

Поредното доказателство за това дойде тези дни от Лос Анджелис, където се състоя премиерата на филма „Lola“, чийто режисьор е снахата Никола Пелц.

И на червения килим, за да подкрепи снаха си, застана свекървата Виктория в цялата си прелест. Прегръдки, усмивки, държане за ръце – двете издавиха целия арсенал, за да покажат на фотографите в колко добри отношения са.

Убедете се сами в галерията ни.

А сред снимките ще откриете, че и други известни личности са уважили премиерата, сред които самият Илон Мъск и Селена Гомес.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР