Мъжете не стават за Дядо Коледа

Защото не могат да изпълняват желания. Или не искат, все едно.

09 July 2012
Защото не могат да изпълняват желания. Или не искат, все едно. Представяте ли си как Дядо Коледа получава писмо с желания и казва: не ща пък, не ми се изпълняват желания.
Мъжете явно не знаят, че когато взимаш една жена, я взимаш с желанията й. Почти същото е като с кучето и бълхите му. Правило без изключения.
Държа да отбележа още в началото, че много обичам мъжете и откровено казано не мога да живея без тях. В този ред на мисли дълго разсъждавах за какво не стават и накрая стигнах до извода, че мъжете не стават за онова, което искаш. За всичко друго си стават. Така например ако искаш тази събота и неделя да отидете някъде, те ти казват „Не става“. Ако точно сега ти се гледа еди-какъв си филм, те пак ти казват „Не става!“. Ако ти се излиза – не става. Ако искаш нова кола – сега точно не може, не трябва, не става. Винаги може, трябва и става после, по-късно, някога. А после, по-късно, някога никога не е същото. Ако ти се прави секс точно сега – не, не става точно сега. Някой друг път, когато не ти се прави чак толкова – може, обаче сега – не. Е как да не те вбеси това?! Но аз съм се примирила, какво друго ми остава. Като не става – не става. Някакви хора ме учат как трябвало да им измъквам душицата с памук, пък да съм котка, пък да съм женичка, пък да ги работя, ама тук аз казвам: „Не става“, защото си е истина. Една астроложка ми каза, че моята Венера (а аз по принцип съм Везна и Венера ми е покровителка) е в знака на Дева и няма по-лошо положение за Венера и затова любовният ми живот бил труден. Права е жената, труден е. Вие, жени, чиито Венери са в някакъв друг знак, моля, споделете какво правите, че мъжете изпълняват желанията ви точно когато са най-силни, а не преди или след това. Дано да не е нещо, свързано с памук и котешки нокти обаче.
Мъжете не разбират, че желанието не е заповед. Просто желание. Не е срамно да го изпълниш, няма да ти падне реномето. Освен това не става въпрос за някакви престъпни желания, на ръба на злото. Не ти се излиза сега? Ами напъни се и излез. Заради мен. Не те карам всеки ден. Да, аз мога да изляза с някой друг, ама искам с теб. Ако изляза с някой друг това вече не е моето желание. Какво толкова ще ви стане бе, мъже, ако ни (казвам „ни“ вместо „ми“, за да придобие текста общоженски характер) изпълните едно желание ей сега, в този същия момент? Най-много да решим, че ставате.


ВИЖ КОМЕНТАРИ
ТВОЯТ КОМЕНТАР