Когато един милиардер срещна друг милиардер – Бил Гейтс и Марк Зукърбърг на сватба в Индия

eva.bg 07 March 2024

Снимка: instagram

Покрай пищната и многолюдна сватба на сина на индийския милиардер Мукеш Амбани, имахме възможност да видим на едно място световния елит.

Много интересни снимки се появиха от това тридневно пиршество в Индия, но ние сме особено впечатлени от този кадър, споделен от Бил Гейтс в профила си в Инстаграм.

На него са двама от най-богатите мъже в света – създателят на Майкрософт Бил Гейтс и създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг.

Не знаем каква точно е разликата в богатството им, но знаем че разликата във възрастта им е 30 години, а със сигурност не си приличат и по отношение на модни вкусове.

На снимката Гейтс е в очаквано консервативно облекло, докато Зукърбърг е доста повече в духа на индийската сватба с цветната риза, чийто основен акцент бе принт на тигър.

„Винаги си бил много добър в избора си на дрехи за конкретни поводи“, шеговито написа Гейтс към кадъра.

Май нямаше милиардер или влиятелна личност, които да не бяха поканени на партито. И, не, това не бе самата сватба, а само празненства в чест на церемонията, която тепърва ще се състои и само може да си представим тогава пък какво ще бъде. Венчавката ще е през юли, а сега в началото на март Мукеш Амбани събра 1000 гости от цял свят, на които Риана пя на ушенце срещу 6 милиона долара. Положението беше – три дена яли, пили и се веселили!

Вижте в галерията ни какви други снимки споделиха двамата от събитието.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР