Дара на събитие с Риана в Лондон

19 April 2024

Снимка: пресофис на марката

Българският посланик на PUMA Дара присъства на ексклузивно събитие с Риана в Лондон

Българската поп звезда Дара беше специален гост за представянето на новия модел CREEPER PHATTY от колаборацията между FENTY x PUMA.

Българката се открои сред повече от 500 гости, сред които инфлуенсъри и известни личности като Aitch, Bianca Saunders, Bree Runway, Dilara Fındıkoğlu, Elarica Johnson, Mawaan Rizwan, Michael Dapaah, Ayra Starr, Cktrl, Ciesay and Tayce.

Световноизвестната звезда Риана представи три нови варианти на легендарната обувка Fenty X PUMA Creeper по време на специално събитие в Лондон. Вижте снимки от събитието в галерията ни.

FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone са изработени от висококачествен набук, със златни детайли и включват класическата CREEPER подметка. Новата серия е унисекс и предлага три различни цвята за всички възрасти.

Българските потребители ще могат да открият серията в монобранд магазина на PUMA в София, Paradise Center от 26.04“, сподели Елена Миланова, бранд мениджър на PUMA за България.

2 КОМЕНТАРА
2
Кунка от Подуене
20 April 2024, 23:04

Далече е тая селска мома от Риана....що се излагате

1
rimisark
19 April 2024, 23:29

Риана дори не е чувала за дара, осъзнайте се! И кви са тия нелепи моди, ше повърна! От кога смисъла на модата е да е нелепа грозна и противна?

ТВОЯТ КОМЕНТАР