Кубинската слава по пътищата на Балканите

11 August 2022

Много паралели може да направим между Куба и България и на пръв поглед пурите не са един от тях. „Калиман Карибе“ и Habanos обаче показаха, че това не е така с второто регионално пура издание - La Gloria Cubana Via Balcanica Exclusivo Bulgaria.

Събитието по представянето се състоя в царската атмосфера на двореца Врана в присъствието на много известни личности, както и на международни гости от над 8 държави.

За настроението на присъстващите се погрижиха подбрани изпълнители, които пренесоха духа и ритмите на Куба по българските ширини.

А директно от кубинския оазис, по прекрасните пътеки на БалканитеLa Gloria Cubana Via Balcanica или в превод „Кубинската слава по пътищата на Балканите” бе радушно приета от всички гости, които имаха ексклузивната възможност и да я дегустират. Витолата е с амбицията да надмине успеха на първата „българска“ пура Bolivar 681, лансирана през 2011 г.

Марката е основана през 1885 г., а името La Gloria Cubana само по себе си ясно дефинира произхода й. В продължение на повече от век тя привлича и е предпочитана от познавачи и запалени Habanos почитатели. Изключително елегантни, всички пури са с напълно ръчна изработка и дълъг пълнеж.

Пурите и до днес се създават във фабриката на Partagas в Хавана. Благодарение на своето производствено съвършенство La Gloria Cubana много често се избира за регионални издания като към момента те наброяват повече от 15. Своето доблестно място сред тях заема и българската гордост – Via Balcanica Exclusivo Bulgaria.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР