С внимание към модерния спортен човек

Българският спортен бранд FLAIR с нов магазин в THE MALL

27 March 2019

Българската спортна марка FLAIR отвори нов магазин в една от главните софийски модни дестинации THE MALL. Върху впечатляващата площ от 220 квадратни метра, с ексклузивен дизайн в духа на модерния спортен човек, тук ще откриете топ предложения за спортни клинове, анцузи, якета, маратонки и раници.

Сред гостите на откриването бе рекламното лице на бранда Златка Димитрова, както и Атанас Колев, а за музиката се бе погрижил диджей MASCOTA. Клиентите пък се радваха на 20% намаление на всички артикули.

FLAIR е най-голямата автентична спортна марка в България, която залага на уикален спортен дизайн, в комбинация с най-добрите материали, използвани само от елитните световни спортни марки. Философията на бранда е страст, устрем, енергия и вяра, че бъдещето принадлежи на хората в движение, които се отнасят с внимание към всеки детайл и вярват, че животът трябва да се живее с удоволствие.

Новият магазин e част от амбициозния проект на марката да бъде представена в основните търговски центрове в страната, за да достигне до максимален брой потребители и свои верни фенове.

Големият успех на бранда в България се дължи на уникалните продукти, високото им качество, невероятната им функционалност и дизайн. Тази комбинация се допълва от достъпна за българския потребител цена. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР