Новият минимализъм в Marella пролет/лято 2024

23 April 2024

Снимка: пресофис на марката

Колекцията Marella Monochrome за пролет/лято 2024 изследва тенденцията на новия минимализъм. “Нов” поради способността си да говори с жените, които желаят да изследват собствената си идентичност и да се променят, “Минималистичен“, тъй като е от съществено значение, но винаги внимателен към нуждите на жените, които искат да опростят живота си, без да жертват стила.

Ако това е за вас, купете го във всеки цвят: това е мантрата на колекция, която разгръща емблематични силуети – втален панталон, класическа риза, свободно падащ костюм – в четири ефектни цвята. Вижте снимки в галерията ни.

Тонове на солта и калта, задължителни нюанси на монохромните тоалети на сезона, са придружени от изискано среднощно синьо и деним синьо за цялостни визии или съчетани в безкрайни комбинации.

Плетивата са потвърдени като основна част от сезона и са звездата на колекцията Marella Monochrome: съвременни в своите обеми, изискани в своите текстури, женствени благодарение на инкрустации и детайли.

Експериментирането с нови материали е от съществено значение в този проект, който винаги е обръщал внимание на устойчивостта, с използването на тъкани като регенериран полиестер и полиамид, устойчив лен и рециклирани естествени влакна.

„Без усилие“ не означава отказ от търсенето на личен стил; напротив, това е израз на желание за обвързване: следователно, тениски и ризи с големи обеми, вдъхновени от работното облекло, карго панталони, блузони с цип с груба привлекателност и едноредни блейзъри като предложения за връхни дрехи.

Лек и изтънчен начин на поведение и обличане, уловен от Мария Клара Макри в Неапол. Фотографката се завръща в родния си град, за да увековечи колекция, която, подобно на неаполитанската столица, знае как да очарова със своята автентична и аристократична душа, висяща между чар и спонтанност.

Открийте колекция пролет/лято 2024 на Marella в магазините: Marella – Serdika Center, MDL – Paradise Center, Ring Mall, ул. Леге 5 или на shop.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР