Кодова дума: Елегантност

Мъжката колекция пролет/лято 2024 на Brunello Cucinelli

eva.bg 18 April 2024

Търсенето на елегантност е в основата на мъжката колекция пролет/лято 2024 на Brunello Cucinelli, замислена катоинструмент за пълно изразяване на отличителните черти на съвременния човек.

Гамата и хармонията на колекцията позволяват на мъжката идентичност да изпъкне без усилие,дори и в най-простите комбинации. Свежи цветове, меки обеми, внимателно балансирани дрехи, модели и детайли, вдъхновени от френската Ривиера, предлагат разнообразен спектър от елегантност.

Цветове

Уникални естествени текстури,"délavé" и "slub" ефекти подобряват летните цветове, които се съчетават с вечни,неутрални нюанси за създаване на нов, свеж и интензивен баланс. Хармоничните комбинации са гарантирани от широката гама от бежови тонове, които преминават от най-светли до най-интензивни нюанси, граничещи с кафяво. Сивите нюанси се развиват в бледи вариации и изразяват свежест и лекота.

Форми

Меките обеми в новите предложения в колекцията гарантират съвременна привлекателност. Катокакто панталоните, дългогодишна отправна точка за спокоен външен вид, имат по-мека кройка, разработена също и в категориите „тениски“ и „плетива“. Шивашките блейзъри са леко удължени, докато връхните дрехи се характеризират с широки и флуидни обеми, които се подсилват от използването на леки и висококачествени тъкани. Малко по-късата дължина подчертава спортния характер на връхните дрехи.

Материали и кройки

Тъканите и естествените кожи са избрани заради тяхната лекота и удобство и техния уникален и естествен характер подобрява всеки нюанс и силует от колекцията. Десените играят важна роля вопределянето стила на външния вид и са широко разработени при ризи и тениски. Те саеднакво важни и при блейзърите и костюмите, където въвеждат сезонни нюанси в хармония с неутралните тонове.

Открийте мъжката колекция пролет/лято 2024 на Brunello Cucinelli в бутика на ул. Съборна 4 или онлайн на luxury.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР