Уайнбокс винена фиеста

Представители от над 20 световни изби ще отворят повече от 150 вина – бели, червени, десертни, розе, просеко и шампанско

17 February 2018

Уайнбокс Портфолио Тейстинг е отново тук! На 23 март в Централния военен клуб в София си дават среща винолюбители, професионалисти и големи имена от винената индустрия. Еднодневното събитие ще срещне публиката с експерти, готови да споделят своя опит, ноу-хау, страст и вино. Представители от над 20 световни изби ще отворят повече от 150 вина – бели, червени, десертни, розе, просеко и шампанско.

За трети път Уайнбокс организира тази елегантна винена фиеста, където ценителите могат да срещнат представителите на избите, партньори на фирмата от цял свят. Предишните две издания се радваха на небивал интерес и посещение.

В събитието LOVE WINES всеки според предпочитанията си може да се докосне до различни сортове и стилове и да обогати винената си култура. На 23 март ще бъдат отворени френски, италиански, испански, български вина, вина от Южна Африка и Нова Зеландия, от Аржентина и Чили, вина от Германия.

Билети за Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2018 могат да бъдат закупени онлайн до 15 март. След това ще се продават само на място, в деня на събитието, и ще могат да се заплащат в брой. Цената на билет Стандарт, който включва дегустация на вина до 100 лв., при онлайн закупуване е 30 лв., а в деня на събитието – 35 лв. Цената на билет Престиж, който дава право на дегустиране на вина от всички ценови категории, е 85 лв. до 15 март, а в деня – 100 лв.

Уайнбокс Портфолио Тейстинг ще бъде съпътствано и от майсторски класове за ценители, където може да се опитат селектирани вина от много висок клас. Повече за събитието – на www.winebox.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР