Време е за джаз

За първи път на ежегодния джаз фестивал A to JazZ в Южния парк няма да има нужда да се редите на опашка за храна и напитки, защото ще може да си ги поръчвате дистанционно – Speed.bar с подкрепата на Visa

05 July 2017

Наближава едно от най-обичаните и чакани събития у нас – фестивалът A to JazZ! Taзгодишното издание ще се проведе на 7, 8 и 9 юли в добре познатия Южен парк 2, а мащабът и участниците, с които ще се срещне публиката, са повече от главозамайващи. A to JazZ 2017 ще бъде оглавен от Dirty Loops, Robert Glasper Experiment и Christian Mcbride's New Jawn.

Тази година за пръв път за посетителите на A to JazZ с подкрепата на Visa ще заработи иновативната платформа за обслужване Speed.bar. Идеята е да могат бързо и лесно да поръчат храна и напитки и да ги получат в рамките на няколко минути. Любителите на джаз музиката могат да използват виртуалния бар през браузъра на своя смартфон, за да си спестят реденето на опашка, а при плащане с карта Visa ще получават и допълнителни награди.

Бързо, лесно, сигурно и удобно

Всичко, от което се нуждаете, за да поръчате през Speed.bar, е смартфон и дебитна или кредитна карта. Не е необходимо да носите пари в брой или да се редите на опашка. Разплащането се извършва онлайн сигурно и бързо в реално време. Няколко минути, след като направите поръчката, получавате известие с баркод на телефона си. С този баркод можете да вземете избраните храна и напитки в удобен за вас момент от двата Speed.Bar-а, специално изградени в зоната на фестивала.

Така ще се насладите на музикалните изпълнения, без да губите време, за да отидете до бара и да изчакате реда си. А всички знаем, че по време на концерти на открито именно реденето на опашки за напитки е причина да изпуснем едни от любимите си песни или изпълнители. Освен, че ще забравите за опашките, виртуалният бар пести и допълнително време, тъй като данните за банковата карта се въвеждат еднократно. А това означава само едно – повече време в приятната компания на близки и приятели, повече музика и приятни емоции. Това става възможно с подкрепата на водещата глобална система за разплащания Visa. Като компания, ориентирана към иновациите, Visa поставя сред приоритетите си разработването на нови модерни и удобни инструменти за разплащане, за да превърне електронните методи за закупуване на стоки и услуги в лесен, бърз и безопасен начин на пазаруване.

Бирата – комплимент от Visa

Като комплимент от Visa всеки, който по време на фестивала закупи 5 бири през Speed.bar получава една безплатно. За още по-голямо удобство виртуалният бар ще ви уведоми, когато достигнете необходимата бройка. На страницата в браузъра на телефона, с който е направена поръчката, ще се появи съобщение, че на Speed.Bar-a ви очаква бирата, подарък от Visa. Разбира се, вие преценявате кога да я вземете, за да се насладите максимално на музикалното изживяване, съчетано с разхлаждаща напитка.

Ежегодният джаз фестивал посреща световноизвестни музиканти и над 20 хиляди посетители в едно издание. Може да научите повече за Speed.Bar на A to JazZ, осъществен с генералното спонсорство на Visa, на уеб страницата на фестивала.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР