Пудинг с грис и къпини COOK BOOK / ГУРМЕ

Торта della Nonna COOK BOOK / ГУРМЕ

Нов (Р)еволюционер в редиците на кулинарната (Р)еволюция! COOK BOOK / ГУРМЕ

Суров десерт с праскови и извара COOK BOOK / GO VEGGIE

Късно лято

Десерт с миди, ябълка, стафиди и ром COOK BOOK / ГУРМЕ

Гриловани зеленчуци с домашен терияки сос COOK BOOK / ГУРМЕ

Тайните на перфектната домашна лимонада COOK BOOK / GO VEGGIE

Лимонадата е като лятото – най-хубава е, когато е споделена!

Аромат на зряло лято COOK BOOK / ГУРМЕ

Лесна панакота с кафе COOK BOOK / ГУРМЕ

Шоколадово руло COOK BOOK / GO VEGGIE

Няма разумна причина да не се опита

Скариди саганаки COOK BOOK / ГУРМЕ

Три идеи за лесни летни коктейли COOK BOOK / ГУРМЕ

Супа с печени червени чушки COOK BOOK / GO VEGGIE

Код червено COOK BOOK / GO VEGGIE

Сладкиш, дошъл от вълните COOK BOOK / GO VEGGIE

Дамга се нарича сладкиш, който се прави само в Созопол

Ананас и ягоди с карамелен соев сос COOK BOOK / GO VEGGIE

Тази плодова рецепта с японско звучене е идеален завършек на всяка фиеста

Торта от рикота COOK BOOK / GO VEGGIE

Меден сладкиш COOK BOOK / GO VEGGIE

Мед, подправки и масло или с други думи - простота, красота и елегантен вкус за сладки дни и медени вечери...

Павлова с киви и бъз COOK BOOK / GO VEGGIE

Напомнят изящните балерини на Дега - толкова крехки и красиви, че първо засищат очите

Шоколадови сладки COOK BOOK / GO VEGGIE

Те са сладка награда, хапка за закуска, за парти, за подарък...

Павлова с портокали COOK BOOK / GO VEGGIE

Лимонов мус с ягоди COOK BOOK / GO VEGGIE

Лек като облак, свеж като утрин или просто яйчен мус

Средиземноморска салата с паста COOK BOOK / ГУРМЕ

Световноизвестен готвач с Мишлен и вина от Оскарите в София COOK BOOK / ГУРМЕ

На 10 и 11 април в ресторант ADOR в хотел InterContinental София световноизвестният шеф готвач със звезда Мишлен и президент на престижната организация Гурмедитеране ще сготви гастрономически разказ за историята на Средиземноморието чрез вкусове, текстури и аромати. Ексклузивното гастрономическо събитие ще превърне София в столица на средиземноморската висша кухня.

Шоколадови трюфели COOK BOOK / ГУРМЕ

Капрезе с авокадо и ягоди COOK BOOK / GO VEGGIE