Салата айсберг с Уафу дресинг COOK BOOK / ГУРМЕ

С тази разкошна цветна салата Наум и Теа Шопови посрещнаха своите гости в рамките на новото предаване в програмата на bTV – „Моето звездно парти“ на Силвена Роу.

Салата от маслен боб и песто COOK BOOK / GO VEGGIE

Вдъхновение за Великден COOK BOOK / ГУРМЕ

Три празнични гурме рецепти

Великденски неаполитански сладкиш COOK BOOK / GO VEGGIE

Приготвянето му започва на Велики четвъртък, на Разпети петък се подготвя тестото и пълнеж от рикота, а съботата е ден за печене на сладкиша, който се сервира на празничната неделна трапеза. Безценни рецепти от архива на EVA

Капрезе с авокадо и ягоди COOK BOOK / GO VEGGIE

Трицветно смути COOK BOOK / GO VEGGIE

Бяло, зелено, червено

Пролетта по японски COOK BOOK / ГУРМЕ

Мъфини Червено кадифе COOK BOOK / GO VEGGIE

Пуканки червено кадифе COOK BOOK / GO VEGGIE

Торта Червено кадифе COOK BOOK / ГУРМЕ

Супа с царевица, сьомга, аспержи и пармезан COOK BOOK / ГУРМЕ

Талятели с пушена сьомга и запечени кедрови ядки COOK BOOK / ГУРМЕ

Сладкиш, дошъл от вълните COOK BOOK / GO VEGGIE

Дамга се нарича сладкиш, който се прави само в Созопол

Новогодишните рибни кюфтета на баба COOK BOOK / ГУРМЕ

Здравейте, български приятели! Много ми харесва възможността да ви заведа на кулинарно пътешествие в родната ми провинция Дзианши

Лимони по марокански COOK BOOK / ГУРМЕ

Златният блясък на буркана ще озари кухнята и ще внесе екзотична нотка в ястията ви

Горещ шоколад с малиново вино и ванилия COOK BOOK / ГУРМЕ

Фурми в бекон COOK BOOK / ГУРМЕ

Палачинка с месо и пастет от свински гърди COOK BOOK / ГУРМЕ

Дижестив за наслада COOK BOOK / GO VEGGIE

Истинска находка - интересна за очите, любопитна за вкуса и блага за стомаха

Патешко магре COOK BOOK / ГУРМЕ

Сладка Коледа COOK BOOK / GO VEGGIE

Сладолед от тиква и български шафран COOK BOOK / ГУРМЕ

Шоколадово брауни COOK BOOK / ГУРМЕ

Магията на лукса

Печен чийзкейк COOK BOOK / ГУРМЕ

Сироп от хибискус COOK BOOK / GO VEGGIE

Сироп с огнен цвят, богат аромат и изключително ободряващ ефект. Проверена рецепта от архива на EVA

Терин с три вида месо COOK BOOK / ГУРМЕ