Лучените бажи спадат към индийската пакора и се консумират като бърза храна, която е леснопреносима и много засищаща
Приготвянето му започва на Велики четвъртък, на Разпети петък се подготвя тестото и пълнеж от рикота, а съботата е ден за печене на сладкиша, който се сервира на празничната неделна трапеза. Безценни рецепти от архива на EVA
Бяло, зелено, червено
Дамга се нарича сладкиш, който се прави само в Созопол
Истинска находка - интересна за очите, любопитна за вкуса и блага за стомаха
Сироп с огнен цвят, богат аромат и изключително ободряващ ефект. Проверена рецепта от архива на EVA
Експеримент с предястие от цвекло, райска ябълка и нар. Една изпитана рецепта от архива на EVA
Сбъднато желание за любителите на десерти, извадено от безценните архиви на EVA
За един колоритен сладкиш, достоен да украси трапезата по всяко време
Уместен както за отбелязване на специални поводи, така и за разтуха в по-сивите дни
Гръцка островна кухня
Тарт с два вида крем - бадемов и крем маскарпоне, с ягодово сладко, изящна декорация и божествен вкус
Ако животът ти поднесе лимони, направи си... сладко с динена кора
С освежаваща, току-що приготвена лимонада може да се спасите от жегите.
Превърни приготвянето на десерти в удоволствие, това е посланието на Даниела Динева в книгата й „С любов към десерта“. Пригответе рецептата и се потопете в сладкия свят на това усмихнато и лъчезарно момиче
Лесни, цветни и ефектни парти хапки с ягоди
Рецепта за ароматен и много вкусен хляб с хрупкава кора, нежна среда и пълнеж от песто, с който да подарите радост и любов на всички около вас
Пролет е!