Ива има нужда от помощ

Ива Денчева е моя колежка (е така и не мога да приема да казвам „колега“, когато става въпрос за жена, извинете ме) от НАТФИЗ, завършила е Кинознание. Не се бяхме виждали много дълго време и... преди три дни се видяхме.

20 February 2014

По-скоро аз я видях. В сайта gong.bg под заглавието „зов за помощ“. Ива е на 41 години, има син на 8 и от няколко години сама отглежда детето си. Преди време припаднала и получила тежък мозъчен кръвоизлив. Оказало се аневризъм в мозъка. Аневризмът е патологично разширение на кръвоносен съд вследствие отслабване на съдовата стена, което може да доведе до смърт. Абсолютно непредвидимо е! Вече са й направили една операция и се налагат още две. Само че Ива вече е дала всичко, което семейството и приятелите й и тя самата са успели да съберат, за първата операция. Нужни са и още 50 хиляди лева за другите две. Ива работи като гримьор на свободна практика, но в момента се възстановява от интервенцията и не може да работи както тя си знае.

Познавам Ива, тя е страхотен човек, много артистична, супер готина и не мога да повярвам, че й се случва подобна гадост. С цялото си сърце искам да помогна с каквото мога и ще го направя, но проблемът е, че от финансова гледна точка моето лично участие ще е капка в морето. А знам, че при такава диагноза времето е много важно и трябва да се действа бързо. Ами това е. Моля, помогнете на Ива – който както и с колкото може! И, моля, разпространете информацията.

Ива Денчева
Райфайзенбанк
Получател: Ива Денчева
IBAN: BG66 RZBB 9155 1004 3650 14
BIC: RZBBBGSF
ОСНОВАНИЕ: Дарение

ВИЖ КОМЕНТАРИ
ТВОЯТ КОМЕНТАР