Няма съвършена кожа, но има такъв фон дьо тен

Vichy Dermablend е отговорът на въпроса „Кой е правилният фон дьо тен за кожата?“

06 July 2017

„Най-хубавото нещо е да изглеждате естествено, но ви трябва грим, за да изглеждате естествено.“ Казал го е Келвин Клайн. Гамата коригиращи фон дьо тени на Dermablend от Vichy доказва това твърдение.

Ако фон дьо тенът стои отлично върху млада и здрава кожа, те кара да губиш доверие в него. Защото повечето жени не са с идеална кожа. Наясно сме точно какво искаме от него: да прави кожата блестяща, свежа, да прикрива неравностите и петната, да е с издръжлива текстура, но и нежна, да не стои като маска, а да запазва кожата ни естествена.

Какъв тогава трябва да бъде фон дьо тенът? Отговорът е ПРАВИЛНИЯТ! А за да избереш правилния, трябва да познаваш нуждите на кожата си. Dermablend на Vichy прави ясно разграничаване на тези нужди. И ги обобщава в два продукта, които действат в две различни посоки:

1. Изравняване на тена на кожата
2. Изравняване на неравностите по кожата

Проблем #1: Коригиращ фон дьо тен флуид Vichy Dermablend - създаден, за да изравни тена и да скрие петната по кожата.

Ефектът „естествена кожа“ все пак съществува. Зачервявания, слънчеви петна, пигментация, лунички – всички те изискват много време, както и козметика, за да бъдат отлично прикрити. Dermablend флуид намалява това време до 10 минути.

Въпреки своята перфектна покривност, флуидът стои леко на кожата, освен това не запушва порите. Съвсем малко от продукта е достатъчно, за да покрие цялото лице – изненадващо е колко плътно покритие има толкова лека текстура в толкова малко количество. Има лек отблясък, което помага да стои съвсем естествено. Отлично покрива петна от витилиго, а водоустойчивата му формула помага да не се притеснявате, ако се изпотите в жегите. 16-часовата устойчивост на Dermablend и слънцезащитният фактор SPF 35 го правят отличен за спорт на открито.

Проблем #2: Kоригиращият фон дьо тен Vichy Dermablend [3D Корекция] изглажда неравности и белези по кожата.

Без значение докъде е стигнала борбата ти с акнето, Dermablend [3D Корекция] ти връща самочувствието. Вероятността да получиш комплименти за излъчването си е голяма, ако имаш перфектна кожа, или имаш перфектен фон дьо тен, който покрива всякакви неравности по нея и я превръща в съвършено гладка.

Dermablend 3D изглажда всичко по пътя си. Неговата формула и текстура са създадени специално, за да се адаптира към мазна или склонна към акне кожа и към кожа с неравности по повърхността. Tекстура на мус, която матира отлично, превръща в удоволствие ежедневния грим ритуал. Максималната дерматологична толерантност го прави подходящ за кожа, която страда от хормонални нарушения или с белези от неправилна грижа.

Три са основните предимства във формулата на Dermablend [3D Корекция]:
- Висока покривност –  нежна текстура, осигуряваща равномерен тен с устойчивост до 16 ч. без ефект на маска
- Изравняващо действие с матиращ финиш – формулата изглажда и матира кожата само с нанасяне на един слой
- Третиращо действие на формулата за намаляване на несъвършенствата 

Освен това е пълен с активни съставки, чиято задача е да подобри състоянието на кожата ти:
- Салицилова киселина - освен, че ограничава производството на себум, тя отблокира порите и стимулира обмяната на клетките.
- Еперулин – противовъзпалителен воден екстракт, който помага за подобряването на текстурата на кожата.
- Alliagel TM – тази иновативна съставка помага за мекотата на покритието на кожата в продължение на 16 часа.

И така, ако многобройните медикаменти не са успели да се справят с белезите по кожата ти, разчитай на козметична иновация като Dermablend [3D Корекция]. С него няма да имаш дни, в които ще ти се иска да скриеш лицето си във високата яка или в шала. Освен това сутрешният ти грим ритуал ще е по-бърз, по-лесен и ще носи удоволствие.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР