Защо сияе Джей Ло

21 March 2024

Снимка: пресофис на марката

Истина е, че красотата извира отвътре, но за блясъка на излъчването се иска и щипка допълнителна грижа с незабавни резултати.

Световна е популярността на процедурите с Hydrafacial, които имат силата да отключат светлината в кожата чрез хидратиране и почистване. В Hydrafacial се срещат възможностите на модерната медицина и на успокояващите спа терапии.

В клиники Skin Line на наше разположение вече е последното поколение Hydrafacial Syndeo. Това е терапия, която обновява кожната повърхност, като ексфолира, почиства запушените пори, хидратира и подхранва със специални бустери според специфичните ѝ нужди.

JLO BEAUTY ИЗБРА HYDRAFACIAL SYNDEO

Hydrafacial колаборира с различни водещи световни козметични марки. Така терапията се превръща в персонализирана, подходяща за различни кожни състояния и нужди. Една от тях е JLo Beauty.

Дженифър Лопес е въплъщение на естествената красота, но отлично осъзнава ролята на експресното връщане на сиянието на кожата, от което често се възползва преди публични изяви. За да увеличи ефекта от любимата ѝ процедура Hydrafacial, козметичният ѝ бранд JLo Beauty създава специален серум, който да се комбинира с нея за персонализиран максимален резултат – стяга кожата, избистря тена и е изключително хидратиращ. А терапията с него е включена в Deluxe & Platinum терапиите Hydrafacial.

Бустерът JLo Beauty е обогатен с любимите съставки на Дженифър, включени в патентования хидратиращ комплекс на JLo Beauty. Формулата съдържа подхранващи киселини и екстракти с хидратиращ и „плъмп“ ефект; ферментирал адаптоген – възстановява кожата и придава свежест и блясък; ниацинамид – заглажда, хидратира и предпазва; екстракт от листа от маслина – забавя видимите признаци на стареене.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР