Тайната на идеалния бански

Морски must have

29 June 2016

Тайната на идеалния бански костюм се крие в това да е съобразен с две много важни условия за всяка дама - да бъде стилен, но и удобен! Както всичко останало и при морската must have дреха има различни модни трансформации всяка година. Що се отнася до принтове - свежите цветове, флоралните и морски мотиви са хит този сезон. Всяка дама поне по няколко пъти всяко лято се е питала: "Половинки или цял?" Е, дами, отговорът за лято 2016 е... и двете!

Целите бански са много красиви, оформящи добре тялото и скриващи всичко, което бихме искали да прикрием. Идеални са за всяка дама, а пък ако искаме да покажем и малко плът, отново имаме варианти – цял бански с гол гръб или такива с бразилски нотки – изрязани отстрани или при корема.

А ако сте се спрели на половинките, ще ви издадем още една тайна – всичко ново е добре забравено старо. За какво говорим? Знаете ли, че банските без презрамки (Bandeau) се появяват много преди тези с обичайните класически чашки. Bandeau банските са били изключително популярни през 50-те години. Благодарение на тяхната модна трансформация те достигат до нас още по-ослепителни в съвременен вариант. Той подчертава всички съблазнителни извивки на тялото и може да хванем страхотен тен (без презрамки). Ето защо бански тип Bandeau трябва да има това лято в гардероба си всяка модерна жена!

А къде може да откриете всичко това за едно прекрасно лято? Ще ви подскажем от къде ние черпим лятното си вдъхновение за морски, незабравими моменти. В Bulgaria Mall ще откриете магазините на Triumph, BUL BEL и Pompea, в които със сигурност ще намерите вашия нов, много любим бански!

Какво предлагат модните марки този сезон?

Pompea: Моделите от новата колекция бански костюми на “Sielei” представят един уникален стил, пресъздаден чрез цветове и шарки, изцяло актуални за сезон 2016. Стилът и дизайнът, въплътени във всеки един от моделите – бикини половинки или цели бански, допринасят за повече колоритност и настроение на плажа. Заповядайте на ниво +2 в Bulgaria Mall и посрещнете лятото с бански костюм от Pompea.

Triumph: Цветовете им определено привличат вниманието – това са новите модели от колекция лято 2016 на Triumph! В магазина на ниво +1 в Bulgaria Mall ще откриете невероятна селекция от свежи цветове и смело съчетание на принтове, които просто няма как да не ви завладеят. Посетете Triumph и изберете вашето съчетание за едно вълнуващо лято!

BUL BEL: Без значение коя марка ще изберете от модното семейство на BUL BELте ще ви предоставят неподправен стил, съобразен с най-новите тенденции за лято 2016. В магазина на ниво партер в Bulgaria Mall ще откриете изящни дизайни, които притежават не само елегантност, но и нужния комфорт.

Изборът е изцяло ваш, но не забравяйте златните условия - удобен и стилен, за да се чувствате ослепителна на плажа.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР