Най-добрият съюзник на кожата

08 December 2020

Есенно-зимният период поставя истински предизвикателства пред кожата. Ниските температури и постоянно работещите климатици изсмукват нейния живот, а често предизвикват и куп неприятни неразположения.

Сега е моментът, в който трябва да подпомогнем кожата значително с най-сигурния метод, който я спасява от всички вредни фактори, които й готви сезонът – правилната хидратация.

Ето какво какво ни съветва д-р Мария Хаджийска: „Хидратирайте кожата си често и всекидневно. Важно е хидратацията задължително да бъде непосредствено след измиване. Търсете задължително в състава на продуктите, които използвате хиалуронова киселина. Тя е единствената молекула с капацитет да свързва големи количества вода 3-4 хиляди пъти над стойността на собственото й тегло, като същевременно е отговорна и за тъканното възстановяване. Това я прави силен съюзник в борбата срещу стареенето.“

Козметичната дерматология напредва непрекъснато в своите изследвания, целейки да подсигури кожата с перфектната грижа през различните сезони. Така се ражда серумът Hyalu B5 от La Roche-Posay. Той е перфектният съюзник за есенно-зимния сезон с клинично доказаната си ефективност и дълбоко хидратиращи и противостареещи способности. 

Милиони жени вече се влюбиха в този серум, не само заради висококачествената му грижа, а и заради факта, че той е подходящ и за най-чувствителната кожа, дарявайки я с комфорт.

Възстановяващото му действие се усеща почти веднага след нанасяне. Това е така, защото Hyalu B5 серум има успокояващ ефект върху кожата това му дава предимство пред много други продукти. Съумявайки да подобри кожната бариера само един час след нанасянето, резултатите са свеж и здрав вид на кожата, както сочат и клиничните изследвания. Чрез тях се открива още, че продуктът изпълва кожата след четири часа, а при употреба в продължение на четири седмици, бръчките вече са видимо намалени.

Всички блага, които предлага на кожата, серумът дължи на уникалната си формула с два типа чиста хиалуронова киселина, витамин В5 и мадекасозид.

Хиалуроновата киселина е популярна анти-ейдж съставка, която все по-често е включвана в различни козметични продукти. Невинаги обаче процентът й на чистота е обещаващ, за да имаме нужните резултати. Този серум отговаря на високите изисквания за грижа за кожата, защото можем за разчитаме на симбиозата не на един, а на цели два вида чиста хиалуронова киселина, за което кожата ви ще ви се отблагодари.

За да може грижата да бъде оптимална, La Roche-Posay решиха да допълнят арсенала към чудотворния си серум, създавайки цяла Hyalu B5 серия. Ефектът на серума се подсилва, когато го комбинирате с Hyalu B5 крем през деня, а за допълнителна анти-ейдж грижа прибавите и Hyalu B5 околоочен контур, който се фокусира върху най-тънката кожа на лицето.

Влезте в студените месеци, чувствайки се прекрасно в кожата си. Синята бутилка на Hyalu B5 серум от La Roche-Posay ви чака в аптеките!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР