Мисия гладка и стегната кожа през лятото! Лесно е с помощта на природата

И с натуралните продукти на So Simple Cosmetics

eva.bg 19 April 2024

За лято мислим вече. Сигурни сме, че и вие. Рокли, поли, къси панталони, бански – всичко това е лято, а то идва, даже май по-рано от обикновено.

Лична мисия номер 1, на нас като жени, е да се чувстваме и да изглеждаме добре в кожата си. Накратко, мисия гладка и стегната кожа.

Ако очаквате да е трудно и да отнеме много време, българският бранд So Simple Cosmetics, който е вдъхновен от силата на природата и базиран на 100% натурални съставки, ще ви убеди, че да имате гладка и стегната кожа, може да е всъщност много лесно.

Няколко минути на ден, в домашни условия, третирате кожата си сами по приятен и ефективен начин, а резултатът е видим много скоро: гладка, стегната и красива кожа. Как ви звучи? Ние лично сме впечатлени.

Мисия гладка и стегната кожа

За да е гладка и стегната кожата на тялото ни, на първо място тя не трябва да има целулит и стрии, нали? Нито натрупване на мъртви клетки, замърсявания, акне, белези и следи от стареене. Трябва да не страда от липса на колаген. Да не задържа токсини, излишни течности, да няма отоци. Трябва да е добре хидратирана и с равен тен, да е еластична и тонизирана.

Най-лесно е това да се постигне с масаж и ефективни натурални суровини, масла и текстури, които се втриват в кожата и действат както на повърхността, така и в дълбочина, на клетъчно ниво. Кои продукти на So Simple Cosmetics са за тази цел?

Антицелулитно масло

Формулата на Натурално антицелулитно масло SILHOUETTE, което е подходящо за масаж, е базирана на интензивно действащи масла от гроздови семки и канела, допълнени с карите (шеа), какао, пчелен восък, маслина, невен, кокосово масло, авокадо, сусам, кайсия, портокал, хвойна, мента.

Защо точно тази формула?

Активните съставки, които са с изцяло натурален произход, действат в синхрон. Благодарение на съдържащите се в тях естествени и мощни антиоксиданти се противодейства на стареенето на кожата. Изхвърлят се отпадъците и излишните течности от тялото и от самата кожа. Стимулират се кръвообращението, клетъчното обновяване и производството на колаген.

В резултат кожата става по-еластична, хидратирана, подхранена, енергизирана, гладка, без целулит и с изравнен тен.

Как се нанася?

Натуралното антицелулитно масло е препоръчително да се нанася след баня върху влажна кожа, за оптимален ефект. Знаем, че влагата прави по-лесно усвояването на натуралните масла от кожата.

Нанасяйте с ръка, като масажирате проблемните зони, един или два пъти дневно. Ако използвате и масажор, ще имате още по-добри резултати.

Достатъчно е да масажирате не повече от 10 минути с това масло, за да се отървете от целулита, а кожата ви да стане видимо по-гладка и стегната.

Скраб за тяло

В допълнение към натуралното масажно масло против целулит, посягаме към скраб за тяло. Скрабът също има антицелулитно действие. Ексфолира и почиства кожата както на повърхността, така и в дълбочина, стимулира лимфния дренаж. Добавените натурални масла доставят на кожата антиоксиданти и важни микроелементи. Стимулира се производството на колаген, кожата става еластична, подхранена, хидратирана и гладка. 

Фенове сме отдавна на натуралните масла и съставки и сме се уверили в тяхното чудодейно действие върху кожата. Забелязали сме и колко благотворно влияят ароматите им върху настроението и тонуса. Няма как да не се зарадваме, когато български бранд е намерил оптималните комбинации и начини на прилагане.

Кой аромат ще изберете? Вариантите са два – скраб за тяло Кафе и ванилия и скраб за тяло Ягода. Нанасяйте на влажна кожа, масажирайте нежно и изплакнете с вода.

Мисия изпълнена + още нещо

Най-хубавото е, че в момента в сайта на So Simple Cosmetics има специални промоционални комплекти, които можем да си подарим и да се погрижим час по-скоро за изпълнението на мисията ни.

Антицелулитен ПРОМО Комплект Silhouette включва Антицелулитно масажно масло Silhouette и Антицелулитен дървен масажор. Малките топченца на дървения масажор имат стягащ и оформящ ефект, когато се ползват при антицелулитен масаж. Масажорът стимулира движението на лимфата и кръвта, което намалява трупането на мазнини и подпомага изхвърлянето на излишните течности. Кожата става видимо по-нежна на допир и по-стегната.

Антицелулитен ПРОМО комплект Dry massage включва Антицелулитно масажно масло Silhouette и четка за сухо четкане. Сухото четкане почиства кожата, стимулира кръвообращението и движението на лимфата и спомага за обновяването на кожните клетки. Редовното сухо четкане преди душ или вана ще направи кожата копринено гладка, а заедно с точната козметика целулитът ще остане в миналото. 

Лятото няма да закъснее, нито щастието ви от изпълнената мисия. Лесно е с помощта на природата и с натуралните продукти на So Simple Cosmetics.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР