Празнична наслада в My Mix на The Mall

08 November 2019

В сезона на празниците е редно на прекрачим с дързост. Акцент в The Mall този сезон, както и в новия брой на луксозното списание My Mix, са празничните предложения в колекциите на магазините – от красивите козметични сетове до стотиците идеи за децата и дома, които да приютят магията на коледния дух. Както и всички онези дрехи и аксесоари, които целят да превърнат празниците в перфектен повод да поглезим гардероба си с най-новите модни изкушения от колекция Есен-зима 2019-2020.

Селекциите в My Mix на The Mallса повече от отражение на новите тенденции и целят да ви донесат специални усещания, да направят ежедневието ви по-комфортно и да послужат като енергиен бустър за самочувствието ви. Тази година кожата, екстравагантните принтове, материите с блясък и пайети ще ни придружават в специалните моменти. Нежност и лукс ни носят прозрачните материи и кадифето. А сред най-актуалните цветове отново са черно, пудра, коняк, кафе, охра и кемъл. Завръщат се и стилове като каре и деним. Вдъхновението идва от модата, която обличаме за най-тържествените моменти и най-горещите партита. Или пък от спортните визии, които ще ви предизвикват да откривате неподозираните си възможности. От актуалните грим продукти, които да подчертаят красотата ви по един по-категоричен начин, и ароматите, носещи изисканост и привлекателност.

Този сезон в The Mall за ускорена шопинг терапия отваря врати португалският бранд Parfois. Създаден през 1994 г., той предлага завладяващо разнообразие от актуални аксесоари - чанти, шалове, портфейли, бижута…  А най-новият обект– AVVA, е покана към представителите на силния пол да изведат личния си стил на ново ниво. Магазинът на марката, чиито облекла и обувки се предлагат в повече от 4000 търговски точки по целия свят, ще даде шанс на жителите и гостите на града да се докоснатдо концепцията на марката за цялостната визия на модерния мъж през ХХI век. В празничния сезон в The Mall предстои откриване и на нови обекти на Yves Rocher и Spa Ceilon.

My Mix може да откриете в новия брой на EVA – вече на пазара!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР