Малки женски тайни

Кои са типично женските здравословни проблеми, които се обострят през лятото и как да се справим бързо и лесно с тях? Верните отговори са тук!

14 August 2018

Лятото - чакаме го цяла вечност, а минава толкова неусетно… Морето - то често се появява в мечтите и в мислите ни, за да ни напомни колко слънчев и безкрайно син може да бъде животът… Е, това е само романтичната страна на любимия ни сезон.

За съжаление, през горещите месеци от годината сме податливи на някои типично женски неразположения. Най-често срещаните сред тях са свързани с интимното здраве – цистит, вагинални инфекции и др. През лятото кожата също може да бъде проблемна, а стомахът - по-чувствителен при пътувания, смяна на обстановката и консумация на храни с лошо качество. Обилното изпотяване и неприятните миризми са друг, широко разпространен проблем. За всички тези неразположения има естествени решения, които наистина работят! Представяме ви четири натурални продукта с доказано ефикасно действие срещу подобни проблеми.

ИНТИМНО ЗДРАВЕ

Интимните неразположения са толкова досадни и упорити! Те се появяват от нищото, а преодоляването им изисква много време и усилия. Веднъж хронифицирали, пълното им излекуване става трудно. Проблемът се поражда най-често от свръхрастежа на болестотворни гъбички и бактерии, както и от дефицита на „приятелски“ бактерии, особено на полезните лактобацили, защитници на урогениталния тракт. Посещенията на басейн допълнително усложняват ситуацията, особено при жени с хронични инфекции. Причините са много – замърсяване на водата, химичните препарати, използвани за нейната дезинфекция, които нарушават нормалното Ph на вагината и провокират свръхрастеж на Candida Albicans и други патогени.

Най-доброто решение в случая са специалните „женски“ пробиотици и екстрактите от червена боровинка. Хубавото е, че за да се защитите от интимните болести, не е необходимо да закупувате два продукта и да ги приемате паралелно! У нас вече се предлага уникалния Fortify™ Dual Action пробиотик, който комбинира патентована смес лактобацили плюс мощен екстракт от биоактивна червена боровинка CranRx®. Екстрактът от червена боровинка в продукта е изключително ефикасен, тъй като е извлечен от всички части на плода – кожа, месеста част и семена. Той е стандартизиран до високи нива на проантоцианидини (PACs) – биологично активните вещества в състава на червената боровинка, на които тя дължи ефектите си върху уринарния тракт. Освен концентратът от червена боровинка, всяка капсула от Fortify™ Dual Action съдържа още мощната доза от 20 млрд активни пробиотици, които възстановяват баланса на вагиналната микрофлора и я поддържат в перфектно състояние.

Fortify™ Dual Action е изключителен продукт, произведен от Nature’s Way, осигуряващ най-устойчивата бариера, която не позволява на патогените да ви атакуват! С Fortify™ Dual Action, вие сте защитени винаги и навсякъде, независимо от рисковите фактори, предразполагащи към интимни инфекции.

ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Всяка уважаваща себе си дама трябва ежедневно да полага необходимите грижи за своята кожа. За красивия блясък на кожата през лятото са необходими слънцезащитни средства с по-леки текстури, хидратиращи кремове и особено важно – нутрикозметика!

Един от най-добрите продукти в това отношение е Биосел колаген (BioCell Collagen)! Той е разработка на едно от най-големите имена в нутрикозметиката - Biocell Technology LLC, USA! Биосел колаген съдържа биоклетъчен, хидролизиран, денатуриран колаген тип II, хиалуронова киселина и хондроитин сулфат с ниска молекулна маса и много добра степен на усвояване.

Биосел колаген намалява бръчките и фините линии, и предпазва кожата от различни увреждания, включително UV-индуцирано увреждане. Има дълбоко подхранващ и хидратиращ ефект. Намалява сухотата и лющенето на кожата.

Доверете му се – той притежава 6 патента за безопасност и ефективност от Патентното ведомство на САЩ, както и статут GRAS, гарантиращ, че производството му е съобразено с добрите производствени практики!

ЗАПЕК И ПОДУТ КОРЕМ

Понеже сме чувствителни същества, понякога дори едно не толкова далечно пътуване, може да наруши вътрешния ни комфорт, което веднага рефлектира върху стомашно-чревния тракт и храносмилането. Това важи особено за летните отпуски, когато сменяме ежедневния си ритъм и режима си на хранене. Високите нива на стрес, хормоналните промени, приемът на лекарства са други фактори, които предизвикват храносмилателни смущения като запек, подуване, усещане за тежест и др.

В тези случаи, заложете на билковите лаксативи, които не водят до привикване. Нашият фаворит тук е Натуралакс, който съдържа уникална бленда от 7 билки – алое ферокс, копър, амeрикански орех, малина, зърнастец, джинджифил и мента. Комбинацията от тези растения насърчава изхождането при пътуване и смяна на обстановката, преяждане, стрес и др.

Вземете двете капсули вечерта преди лягане с пълна чаша вода и очаквайте ефекта сутринта след ставане! Опасност от повторни позиви няма!

НЕПРИЯТНА ТЕЛЕСНА МИРИЗМА ИЛИ ЛОШ ДЪХ

Удобна или не, темата е актуална! За съжаление, лошата телесна миризма невинаги е резултат от лоша хигиена. Тук влияние имат и други фактори - неправилна диета, хормонален дисбаланс, запек и др. В летните горещини, проблемът допълнително се усложнява и води до конфузни ситуации. Със сигурност ще избегнете подобен развой, като дезодорирате тялото отвътре с помощта на хлорофила - най-ефикасното природно средство срещу нежеланата телесна миризма!

Горещо ви препоръчваме Хлорофреш (хлорофилови капки) – уникална растителна формула, източник на висококачествен хлорофилин комплекс, извлечен от листата на бяла черница (Morus Alba).

Хлорофреш е отличен вътрешен дезодорант и детоксикатор, който унищожава неприятния мирис на потта дори в най-критичните зони. Просто добавете 25 капки към пълна чаша с вода или сок и изпийте сутринта, за да ухаете свежо през целия ден! Използвайте и като вода за уста!

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР