Силви Вартан пред EVA

14 April 2018

Турнето на Силви Вартан „Forever Sylvie“ започва с концертите й на 16 март и 14 април в парижката зала Le Grand Rex. Следващата спирка е България. На 19 април предстои концертът й във Варна, на 21 – в София. Иконата на 60-те се завръща у нас за пореден път. Тя има над 40 милиона продадени албума, 1300 песни, 2000 корици на списания, роли в шест филма и хиляди напълно разпродадени концерти.

"За мен идването в България винаги е празник – казва Силви, – но е свързано и с носталгия. Все не успявам да отделя достатъчно време и все ми се иска да продължа престоя си, не само защото имам роднини и много скъпи и близки приятели. Все ми се иска да успея да се разходя из страната", сподели Силвии Вартан в ексклузивно интервю за EVA. 

Говорим по телефона. Тя е в Париж, репетира в студио за концертите. "Аз съм дете на света, но в България са моите корени, в мен има българска кръв. България е моята носталгия и моята чувствителност. Франция – моят живот. Сега живея и в Америка, но пея навсякъде", споделя ни тя.

Цялото  интервю със Силви Вартан може да прочетете в априлския брой на EVA, който е вече на пазара.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР