Кери Уошингтън стана майка за втори път

eva.bg 19 October 2016

Снимка: getty images/guliver

Звездата от сериала „Скандал“ Кери Уошингтън роди второто си дете. Тя и съпругът й Намди вече са горди родители на момченце, което решиха да кръстят Калеб Келечи. Двамата вече имат дъщеря на две години, която пък се казва Изабел Амарачи.

Кери Уошингтън неведнъж е споделяла, че иска да има голямо семейство, защото самата тя няма братя и сестри. „Аз съм единствено дете на родителите ми. Така че мисълта да имам голямо семейство наистина ме въодушевява“, заяви преди няколко месеца актрисата.

И въпреки че дъщеря й е вече на две годинки, Кери я пази като орлица от медиите. Тя държи малкото момиченце да расте в анонимност, затова не пуска в социалните мрежи снимки на сладката Изабел. „Често си казвам – виж колко е сладка тази снимки, трябва да я изкарам от телефона си и да я споделя със света. Желанието е огромно, пръстите ме сърбят да натисна бутона и да покажа дъщеря си на всички, защото е толкова сладка. Но вместо това изпращам снимката на психотерапевта си или на майка ми. Искам дъщеря ми сама да реши кога да се раздели с анонимността си. И без това е трудно да навигираш в живота, когато си дете на актриса и бивш футболист. Нека като порасне сама прецени кога е готова да се покаже на света и тя да вземе решението за това дали да е в публичното пространство. Затова не мога да пускам нейни снимки в социалните мрежи, колкото и да ми се иска да я покажа на целия свят“, заяви в интервю звездата от сериала „Скандал“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР