Фестивал на виното

Палитра от разнообразни български и вносни вина на петото издание в Bulgaria Mall

02 March 2016

За четвърта поредна година Bulgaria Mall организира „Фестивал на виното“. Той отваря гостоприемно врати за почитателите на виното два пъти годишно – през пролетта и през есента.

Петото издание ще се проведе нa 26 и 27 март, на ниво партер в Bulgaria Mall. Над 20 винопроизводители и вносители, ще вземат участие в пролетното издание, предоставяйки палитра от разнообразни български и вносни вина.

Заедно с големите и известни български производители ще бъдат представени и редица нови бутикови изби, които гостоприемно отварят врати за почитателите на виното. Посетителите ще имат възможност да дегустират и селектирани чуждестранни продукти.

Във „Фестивала на виното“ ще се включат и участници от Българска асоциация на независимите лозаро-винари, както и шеф Станимир Радичев, който ще представи своите уникални сирена с трюфели – перфектното допълнение към разнообразието от винени вкусове.

Както винаги, входът е свободен за всички желаещи да посетят събитието и да се насладят на богатата палитра от винени вкусове и аромати.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР