Очаквайте Sofia Restaurant Week едновременно в три от водещите кулинарни градове в България от 21 до 29 септември
Captain Cook представя
Когато барът е до морето и морето е до бара - ММЦ, Приморско.
Петстепенно меню, вино, приказки за живота и вселената. Нищо необичайно, като изключим атмосферата. Или по-скоро буквалната й липса, защото този път вечерята е на тъмно в единствения по рода си ресторант в София – Tenebris
Ресторант Ahora е мястото, където победителката във втория сезон на Мастър шеф Севда Димитрова майстори своите кулинарни шедьоври. Вегетарианката е явление във формата – на финала тя опита за първи път след 23 години вкуса на рака и патицата, които сготви
Идеята да направят авокадо бар в Ню Йорк е на италианците Франческо Брачети, Алесандро Биги и Алберто Грамини
Да уточним – в Мишлен звездите
ReZZo.bg е повече от сайт за резервации, той е необходимост в натовареното ежедневие на съвременната работеща жена
С 6-степенно френско меню и изискана селекция от шампанско на фамилната къща Champagne Taittinger ресторант Este в столицата посреща ценителите на истинското гурме преживяване
Модерна клубна атмосфера, лека изискана храна и премиум напитки
Ако отидете в Солун за уикенда, може да се отбиете до три известни бара с интересен дизайн и добра бира
В сянката на софийския Манхатън – високите кули на ъгъла на бул. България с бул. Витоша, е новооткритата пекарна „Хляб и Soul“
3 нови места в столицата с характерна кухня привличат търсачите на приятни усещания за духа и небцето
Движението повелява щом ядеш месо, от уважение да използваш всички части на животното
В новооткрития ресторант Tempero в столицата младият, дружелюбен и професионално нахъсан екип предразполага гостите да се почувстват в неангажираща атмосфера и да опитат вкусните предложения в компанията на подбрани вина