В сезона на козунаците с печата на Dolce & Gabbana

Неустоимо изкушение в новото и модерно място в София - Imperial Gastrohub

28 April 2021

Представяме ви едно място, където ще ви посрещнат с усмивка, ще накарат душата ви да се изпълни с уют и със сигурност ще ви изпратят с не едно и две неща за вкъщи. Защото към богатата винена витрина и напитки ще намерите превъзходна, автентична храна, невероятен избор на луксозни сирена, колбаси, меса, зехтин, хляб, подправки и луксозни сладкиши.

Това, което ни спечели нас обаче, носи аромата на пекарна и запазената марка Dolce & Gabbana. Да, звучи като странна и почти невъзможна комбинация, но ето за какво говорим - Fiasconaro x Dolce & Gabbana.

В сезона на козунаците сме и няма как да не се изкушим от това вкусно модно предложение.

То идва директно от бутиковата пекарна Fiasconaro, която в колаборация с Dolce & Gabbana е създала това неустоимо италианско панетоне, което всички искат да имат, да пробват и с което всички искат да се снимат.

Магически пухкав сладкиш, който се топи в устата и превръща дори обикновения ден в празник. Удоволствие за небцето, свързано с история, изкуство и сицилиански вкус. Какво повече му трябва на човек, особено в навечерието на Великденските празници.

Къде може да го откриете? В Imperial Gastrohub - новото и модерно място в София. Ще ги намерите срещу пейката, на която седят баща и син Славейкови. Няма как красивата витрина в тъмен дъбов цвят да не привлече погледа ви. А когато влезете в търсене на уникалния Fiasconaro x Dolce & Gabbana, със сигурност ще останете и за по чаша вино, защото изборът е огромен, а и изкушението да опитате нещо интересно и ново също.

Само ще намекнем, че виното се съчетава идеално с предлаганата на място селекцията от сирена, започващи от миланска горгонзола. Със своя млечно остър вкус и наситен синьо-зелен цвят, примесена с бучка италианско Burro и полента, тя се превръща в перфектната гарнитура за тънко нарязаното прошуто крудо от Сан Даниеле, зряло над 13 месеца във вековна тухлена у́динска изба.

Досещате се вече – влезете ли веднъж, трудно ще си тръгнете. Imperial Gastrohub е магазин, бар и ресторант за хората, които работят и нямат време да приготвят тристепенна вечеря, но не искат да се откажат от възможността да посрещат гости. Алтернативата е проста, не изисква много усилия и се намира на площад Славейков.

Там ви очакват по работа, след работа или просто да ви почерпят от техните великолепни продукти.

И на тръгване, да не забравите, че всъщност сте отишли за Fiasconaro x Dolce & Gabbana!

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР