Време за гурме приключения

Очаквайте Sofia Restaurant Week едновременно в три от водещите кулинарни градове в България от 21 до 29 септември

eva.bg 12 September 2019

ресторант Tenebris, София

Седмото издание на Фестивала на ресторантите се завръща за новото си есенно издание с още по-интересни предложения за кулинарно преживяване в над 52 ресторанта в София, Пловдив и Варна. Водещи шеф-готвачи са подготвили за почитателите на качествената кухня авторски и вкусни менюта с ястия, които ще срещнете само по време на събитието. Целта на Restaurant Week е да предложи на любителите на добрата и вкусна храна възможност в рамките на 9 дни да опитат различни и уникални ястия в най-добрите ресторанти в България.

За фиксирана цена от 30 лв. за куверт ще получите възможност да изберете от две тристепенни менюта, подготвени специално за фестивалните дни. Изисканите ястия ще бъдат успешно подкрепени от специалната винена селекция на преференциална цена.

В Restaurant Week участват най-интересните, утвърдени и модерни ресторанти в България. В това издание на фестивала може да откриете 26 ресторанта в София, 11 ресторанта в Пловдив и 15 ресторанта във Варна. Резервациите стартират от днес на www.restaurantweek.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР