Бюти блиц с Гергана Малкоданска

Тя е сред най-красивите българки, отдадена е едновременно на семейството, бизнеса и телевизията и успява да съхрани своите чар и естественост.

01 July 2023

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

 

1. Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш и защо?

Моля, нека са топ 5! Измиващ продукт за лице, серум, хидратиращ крем, слънцезащита. Крем за тяло. Често пропускам грима, но не и тази рутина.

2. Кой е екоелементът в бюти навиците ти?

Парчета краставица или кисело мляко след повечко време на слънце. Зехтин за тялото. Когато имам време – бабините маски за косата са винаги добре дошли.

3. Какво означава да си млад?

Да се чувстваш добре. Някои го постигат със спорт, разходки в планината, други с повече време вкъщи, прекарано пълноценно със семейството, или пък дълги вечери с приятели. Аз съм микс.

4. Коя своя черта харесваш най-много? И коя би променила?

Много харесвам, много не харесвам. Важното е, че има баланс в плюсовете и минусите.

5. Най-добрият спорт/активност за тонус.

Семейна велоразходка с продължителност повече от 30 минути.

6. Отваря ли врати визията?

Със сигурност отваря. Колко дълго ще остане вратата отворена и дали е правилната врата – това вече е друга тема.
Но знаете ли, че усмивката и приятното поведение отварят много повече врати от визията?

СПЕЦИАЛНИЯТ ВЪПРОС: Справяш се успешно с многото роли – лични и професионални. Коя ти носи най-голямо удовлетворение и имаш ли нови идеи, които чакат реализирането си?

Винаги имам идеи, които чакат. Все по-често ми се случва да не ги реализирам. Именно заради многото роли, с които се опитвам да се справя. И така. Има вечери, в които си лягам удовлетворена, има и други, когато просто искам да легна. (Усмихва се.) Но пък хубавото на многото роли е, че като ти дойде в повече от едната, винаги можеш да потърсиш спасение в другата. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР