В новия брой на EVA

17 May 2024

Снимка: Слав & Хубен

За първи път в 25-годишната история на списание EVA събрахме 30 красиви лица на корицата. Поводът за грандиозния проект е 30-тия рожден ден на най-успешната модна агенция у нас Ivet Fashion.

С 30 перли в короната й, заедно с нейната създателка Ивет Григорова, украсяваме този безпрецедентен майски брой.

Топмоделите, които виждате, са свързани с различни периоди от историята на агенцията. Някои със самото й начало, други – с настоящите дни и бъдещето й. 

За модата и естетиката преди и след социалните мрежи, за световните дефилета, за страха и увереността, за вълненията и изтощенията, за миговете като сън, за трудностите и щастието да си модел – разказват тези 30 красиви лица пред модните ни редактори Слав и Хубен.     

Защото историята на Ивет и на нейната агенция е това да отстояваш истинските ценности и критерии за красота и одухотвореност, независимо колко трудни са времената и на какви изпитания ни подлагат – ще се уверите и от интервюто в броя.

И още:

По телефона в WhatsApp с Фредерик Бегбеде разговаря Лилия Илиева. Той е доста побелял, с по-голяма брада, излиза в градината за по-хубав фон. Изоставил е Париж, клубовете, алкохола, дрогата, илюзиите… и живее в живописното селце Гетари в Югозападна Франция… Доколко е различен, доколко това е окончателно, как пише сега… Разговорът завладяващо препуска и се чете на един дъх.

Кан е тема, която винаги грабва дъха. Виждаме я през очакванията на Ирина Иванова.

Половин век вече той споделя музиката си с публиката. И поколения му вярват, че светът е за двама. Краси Генова разговаря с Орлин Горанов, който тази година има специален повод да празнува магията на живота. „Вярвате или не, но понякога съм се чудел изобщо как го правя. Усещането е всеки път едно и също. Като любовна среща с непознат човек“, казва артистът за концертите си. 

Интервюто с Неделя и Наско за уроците на танца направихме преди да стане ясно, че те ще са победителите във формата. Затова и разговорът не започва с „Честито!“

Beauty секцията на Люба Вангелова този път е особено изкусителна и емоционална, достатъчно е само да отбележим началото, миксиращо идеята за италианската елегантност и пламенност и възможността за персонализиран аромат. А кое, ако не ароматът, е най-силният магнит?   

Независимо дали гледахте бродуейската постановка на „Фантомът на операта“ този април в София, разказът на Ирина Иванова за Андрю Лойд Уебър ще ви увлече като приказка и няма да ви се иска да има край… Просто такъв е Андрю, такъв е животът му… Такъв е фантомът зад маската.

Грандамата на естетичната медицина доктор Радина Денкова разтваря за EVA вратите на новия си софийски апартамент, направен от грандамата на интериорния дизайн архитект Радина Гешева. Шампанското и ягодите му отиват, а историите, които споделят Радина и Радина пред Теодора Николова, са вдъхновяващи.

Не по-малко отколкото невероятния хотел на гения на обувките с червени подметки Кристиан Лубутен, в който ни води Калина Константинова. Осем страници сладки мечтания. А месец май е толкова подходящ за тях.   

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР