Бельо за Свети Валентин, в което да се влюбите

Серията PALMERS “Lush Blossom” е идеалният подарък за Деня на любовта

01 February 2022

Висококачествена бродерия в съблазнително червено, съчетана с елегантни детайли от тюл в светъл nude оттенък – всичко това прави чисто новата серия бельо на PALMERS “Lush Blossom” идеалния подарък за Свети Валентин.

Без значение дали току-що сте се влюбили, били сте двойка от десетилетия или се радвате да сте необвързани – на 14 февруари ние празнуваме любовта във всичките ѝ аспекти.

Тези, които в момента търсят идеалния подарък, за да зарадват своя партньор или приятел, или които просто искат да се поглезят, непременно ще имат късмет в магазина на PALMERS в Serdika Center или в онлайн магазина shop.mdl.bg.

„Lush Blossom“ е серия, съставена от пет съблазнителни ключови елемента, които да подсилят вълнуващите моменти или като отделни артикули, или комбинирани като цялостна бельо визия.

Когато избирате между секси push-up сутиен, дръзки бразилиани или изискани жартиери, е ясно, че всички продукти от линията „Lush Blossom“ се отличават с голяма любов към детайла и висококачествени материали, които се чувстват като втора кожа.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР