5 модерни модела ботуши за тази зима

16 January 2024

Снимка: pevel

Само защото през зимата времето е сиво, това не означава, че същото трябва да важи и за дрехите ви. Добавете ярки цветове и нови десени към зимния си гардероб с тези най-нови модели ботуши и дамски боти. Някои са практични, други по-малко, но ще получите всички възможни комплименти, когато смело излезете навън.

Обувките, които избираме да носим, трябва да са подходящи за времето навън, но същевременно и да са достатъчно стилни. Модата се променя често и е от съществено значение да сме в крак с нея. Ето и петте задължителни модела дамски ботуши за тази зима, които ще ви пренесат със стил от дома в офиса.

Кожени ботуши

 На първо място на сцената излизат кожените ботуши. Чифт дамски ботуши, прецизно изработени от естествена кожа, например, изглеждат страхотно и са наистина издръжливи. Изберете чифт дамски ботуши с дебел кубински ток. Носете ги с хубава рокля с богати щампи и ще изглеждате страхотно. Един от най-предпочитаните стилове са изключително високите ботуши, изработени от еластична текстилна материя. Ако предпочитате по-небрежен стил, можете да допълвате тези дамски ботуши с чифт дънки и ежедневно яке, както и раница от Fashion Days.

 Ботуши с детайли

Ботушите с апликирани детайли са избор, който вдъхновява, защото те придават уникален щрих на обувките. Можете, например, да изберете чифт ботуши с драпиран детайл. Дизайнът е изключително женствен, благодарение на детайла, наподобяващ обемен волан. Естествена кожа и дебел ток са други елементи, които придават на този модел изключително качествен външен вид.

Водоустойчиви ботуши

Имайки предвид, че очакваме времето да се променя от ден на ден и дори да завали сняг, ще ви трябват чифт водоустойчиви кожени обувки. Заложете на удобен чифт с ниска подметка, изработен по технология NeverWet. Освен че поддържа чорапите ви сухи, тъй като водата няма да проникне през тези ботуши, материалът, от който са направени, е устойчив на петна. Велурът също е предпочитан от мнозина, а текстурата му се връзва идеално с чифт обикновени дънки, например. Изберете чифт дамски UGG ботуши и ги носете за максимален комфорт, независимо от времето навън.

Ботуши с масивна подметка

Много интересен и модерен модел обувки са тези с платформа. Изберете подметка с еднаква височина по цялата повърхност, за предпочитане - не повече от 3,5 сантиметра. Ботушите в този стил са по-интригуващи и бързо ще осъзнаете това, усещайки го по себе си. Освен това потърсете модел с каишки с катарами и цвят каки. Те клонят към армейския стил, който е много модерен през този сезон.

Обувки “Челси”

Сред тенденциите този сезон несъмнено са ботушите “Челси” с приплъзване. Те поддържат класическа, леко мъжествена нотка, като същевременно са достатъчно женствени, за да не се притеснявате за това. Изберете чифт с масивна подметка и канали против плъзгане. И помнете! Всички тези модели и много други могат лесно да бъдат поръчани директно от приложението на Fashion Days. Вече няма нужда да се лутате из опашките на магазините в мола. Сега имате всички тях в едно приложение, което ви позволява бързо и без усилие да изберете това, което желаете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР