В пролетно настроение

07 March 2019

Слънцето проби облаците, снежинките се превърнаха в спомен, високите градуси събужда пъстро настроение. Да, дойде време да излезем от уютната зимна дрямка и да минем в режим пролетно настроение. Нека е цветно, нека е флорално, нека е многопластово – нека пролетното настроение се отрази в гардероба ни.

В новата кампания на Bulgaria Mall „Spring is calling“, главна роля изпълнява нежната модна блогърка Денина Мартин. Ароматни цветя, експлозия от цветове и флорални мотиви отбелязват сливането между градския блясък и бохемския свободен дух! Пролетта приканва да демонстрираме собствената си красота и неповторимост, интерпретирайки всеки ден, всеки момент и всеки повод чрез стила си! Да смекчим правилата за елегантност и съблазън. Пролетната кампания е ода за радостта от живота.

Дрехите и аксесоарите са с изчистени линии, които съдържат различни, но свързващи светове, експресиращи многоаспектността на жената днес! Бъдете смели и съчетавайте различни цветови комбинации – за един цветен и оживен гардероб!

Денина грее в слънчева рокля от новата колекция на H&M, а двете чанти Coccinelle /магазин Scandal/ и Liu Jo са перфектно допълнение към пролетната визия!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР