Дрехите ни я обичат...

...графикът ни - също! Пералнята Quick Drive от Samsung e най-добрият помощник у дома

30 November 2018

Неведнъж сме казвали, че времето е скъпоценно и никой не може да си позволи лукса да го губи. Домакинската работа вкъщи често ограбва ценна част от деня ни, оставяйки ни безпомощни пред всички несвършващи задачи. Говорейки за времето, настъпило е такова, в което всичко това трябва да се промени и ангажиментите вкъщи да станат лесни, приятни и бързи.

Прането винаги присъства в графика ни, тъй като е неотложно и необходимо, но никога не е било най-приятното занимание... досега! Ще повярвате ли, че сега имаме възможността да намалим времето за пране до 50%, а консумацията на енергия – с 20%, но не за сметка на качественото изпиране? Защото е истина: пералната машина от Samsung QuickDrive e съвършеният помощник у дома.

Не трябва да правим компромиси с дрехите си, а много често прането е това, което допринася за тяхното бързо износване. QuickDrive обаче притежава Q-Drum с основен барабан и пулсатор, които се въртят самостоятелно, гарантирайки динамично движение на дрехите, които се изпират бързо и ефикасно, но с необходимата грижа. Технологията Eco Bubble осигурява мощно почистване, дори и при ниска температура. Тя превръща перилния препарат в балончета, които бързо проникват в тъканите и отстраняват лесно мръсотията, защитавайки цвета и структурата на дрехите, като се спестява и енергия. Функцията Bubble Soak (накисване с балончета) пък помага за премахването на различни видове упорити петна.

Любимата ни функция на QuickDrive пералнята е AddWash, с която можем да добавяме дрехи по време на самото пране! Постоянно се случва някоя тениска да бъде забравяна и да чакаме чак до следващото пране. Сега можем без проблем да я прибавим към останалото. Дрехите, които искаме просто да изплакнем или изсушим през центрофуга, също имат място там. Super Speed функцията намалява ежедневното време за пране, свеждайки го до максимум 39 минути.

 

Грижите са ни намалени до минимум дори с поддръжката на продукта. Дълготрайната производителност на нагряването (керамичният нагревател Ceramic Heater+) има нов тип антизалепващо покритие, което намалява натрупването на котлен камък, а това дава възможност на нагревателя да поддържа своята производителност по-дълго време.

Дрехите ни я обичат, графикът ни – също!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР