Елате им на гости

В дома на Робърт Дауни Джуниър, който всъщност е вятърна мелница от 19 век

eva.bg 31 October 2017

Снимка: Architectural Digest

След като Робърт Дауни Джуниър и семейството му гостували в дома на дизайнерите Джо Нейхем и Джефри Фийлдс в Хемптънс, си тръгнали с изричната молба в момента, в който на пазара се появи подходящ за тях имот в района, веднага да им се обадят.

Няколко месеца по-късно Джо открил място, което било повече от подходящо. Става въпрос за вятърна мелница от 19 век, която първоначално била построена с идеята да служи за забавление. След това обаче всеки нов собственик достроявал нещо към нея и в крайна сметка се превърнала в разкошен дом с вятърна мелница за фасада.

Робърт Дауни Джуниър плати 11. 5 милиона долара за въпросната къща в Хемптънс, която пък семейството дизайнери трябвало да преобразят само за шест седмици, така че актьорът, съпругата му и двете им деца да се нанесат там за Коледа.

„Графикът беше безумен. Робърт и Сюзън прекарват голяма част от времето си на път, затова са много чувствителни относно собствените им къщи – много държат на уюта и усещането за дом. Преместихме басейна, защото Робърт искаше да има конкретно място на двора, на което да се забавляват с децата и да прекарват по-голяма част от времето си. Свалихме с няколко сантиметра дневната, която се намира точно в основата на мелницата. Ремонтирахме и преобзаведохме имението за въпросния срок, а след като мина Коледа започнахме с малките детайли и акценти в интериора, за които преди това нямахме време“, казва Джо Нейхем. 

Крайният резултат бе показан на страниците на списание Architectural Digest, които бяха допуснати до имота. На върха на мелницата се намира кабинетът на Сюзън, ще видите спалнята, банята, кухнята и въпросната дневна, а навсякъде из къщата са разлепени надписи: „Не пускайте котките навън!“ Вижте в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР