"Авеню" ни обещават "Безвремие"

С „Авеню“ сме извън графика, времето и извън конкретиката на живота. За нас правенето, записването на нашата музика и връзката с публиката ни е безвремие, сподели Заки пред EVA

Лилия Илиева 16 November 2016

Снимка: Красена Ангелова

Два часа, 23 песни, прекрасни гост-изпълнители като Мария Илиева, Любо Киров, Пламен и Иво Добреви от третия сезона на XFactor и трио "Хипнотик" ни очакват тази вечер в 20.30 ч. в зала 3 на НДК на концерта на "Авеню". Боби и Заки ще върнат лентата години назад и в същото време ще изпълнят песните от предстоящия им да излезе през януари 2017 г. албум.

Ще ни пренесат в красивия свят на "Безвремие". „Авеню“ е нашето безвремие - сподели Заки часове преди концерта за EVA. - С „Авеню“ ние сме извън графика, извън времето, извън конкретиката на живота. За нас правенето, записването на нашата музика и връзката с публиката ни е безвремие."

Изборът на зала 3 на НДК, обясни той, не е случаен. Там е бил първият концерт на дуото. "Точно в тази зала на 24 ануари 1995 г. ние направихме концерта за дебютния ни албум „Въпроси“. И тогава на екрана, който е същият и в момента, излъчихме за първи път видеото към „Бягство“. Това е концерт, който направихме без никаква реклама, залата беше абсолютно пълна. А след шоуто имаше огромна опашка. Имам чувството, че цялата зала се беше наредила за автографи пред съблекалнята."

Предстои емоционална вечер. И днес "Авеню" ще раздават автографи. А ако някой не успее да си купи билет за концерта тази вечер, има шанс да го гледа през декември по Нова телевизия или да му се наслади в бутиков вариант на 3 декември в пиано-бар "Брага".

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР